LovStat og lov

Registrer Ltd - store fejl iværksættere

Ifølge de seneste statistikker, mere end 80% af ikke-statslige organisationer og kommercielle virksomheder i SNG-landene er den juridiske form af virksomheder - LLC, som står for "selskab med begrænset ansvar". Dette tal afspejler den generelle situation for moderne kommercielle områder. Hvis vi tager hensyn til kun registrering af industrielle virksomheder, samt virksomhedens detail-og engroshandel, dette tal stiger til 92%. Dette er helt sikkert fortæller os, at det er et selskab med begrænset ansvar i øjeblikket den mest populære med vores iværksættere.

Sig mere, er det selskab med begrænset ansvar (LLC) i USA og GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG (GmbH) i Tyskland og Østrig - udenlandske analoger af indenlandske Ltd, dannes på tidspunktet for deres økonomier. Situationen er den samme i Øst- og Vesteuropa samt i de fleste udviklede lande.

På grund af de meget populære aktieselskaber, mere og mere betydning for den lokale iværksætter erhverver den administrative procedure - registrering LLC. Lad os dvæle ved sine vigtigste punkter, vi påpege grundlæggende fejl iværksættere.

Registrer Ltd - grundlæggende fejl af iværksættere:

1) En formel charter for virksomheden.

En af de mest almindelige fejl af russiske forretningsmænd - brugen af registreringen standard charter skabelon. Først og fremmest drejer det sig om de forretningsmæssige nystartede samt alle personer, der er involveret i registreringsproceduren på egen hånd. Må ikke sjuske med at registrere din egen virksomhed! Især når skabe den juridiske enhed er involveret flere ejere, grundlæggerne. Der henvises til de tjenester af professionelle advokater, der korrekt kan afspejles i de registreringsdokumenter for alle eksisterende materielle relationer.

2) uovervejede aktiviteter.

Den anden fejl iværksættere popularitet - uovervejede økonomiske aktiviteter. Eftersom alle kommercielle virksomhedens aktiviteter afspejles i dets registreringsdokumenter (registreringsattest, certifikat for momspligtig, virksomheden charter ...), at enhver handling ændre dem kræve, at ejeren selskab af den særlige administrative procedure. Og dette igen, penge og tid. Prøv for primær registrering af selskabet for at angive ikke kun din vigtigste aktuelle aktivitet i de dokumenter, men de typer af arbejde på den mulige udsigt (for eksempel relateret til din virksomhed produkter eller tjenester).

3) En ubekvem beskatningsordning.

I et forsøg på at minimere faste omkostninger (skattefradrag, skatter, revisor løn ...), nogle forhandlere vælger ubelejligt skattesystem, lovende ved første øjekast, indlysende fordele ... Meget ofte er det "kravler sidelæns", når du starter proceduren - afvikling LLC. Brug når du vælger deres skattesystemer er to hovedkriterier:

  • anbefalinger skat inspektion
  • brugeroplevelse med entreprenører og partnere

4) Problem banker.

Som det er kendt, det vigtigste element i salget af varer eller tjenester - rettidig modtagelse af fuld betaling. For at gøre dette, de fleste af aktieselskaber anvender såkaldte ikke-kontante betalinger. Husk, at ikke alle banken er i stand i denne henseende, at give iværksættere med tjenester af høj kvalitet. Før du åbner en checkkonto i en bank, så prøv at komme til det (helst ved bankkunder) objektiv information. Bruges til at evaluere kvaliteten af bankydelser, følgende kriterier.

Kriterierne for vurdering af kvaliteten af bankydelser:

  • pålidelighed;
  • brugervenlighed;
  • udgifter til ydelser;
  • hastighed operationer;
  • hastighed interne procedurer;
  • hjælpsomme personale.

Ved slutningen af denne artikel, vil vi gerne understrege, at næsten enhver fejl, lavet under registreringen Ltd., kan stadig blive rettet. Som regel, er spørgsmålet kun i penge og tid. På trods af dette, anbefaler vi, at du - benytte sig af fagfolk. Husk, at nærig altid betaler to gange!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.