HjemlighedHavearbejde

Som sidde orkidé division måde, og ved at bruge formering "børn"

Hver elsker af orkideer vil fortælle dig, at dette er den smukkeste og dyre blomst. Men derudover det kræver særlig pleje, som dyrker ønsker at gengive hans foretrukne, for at få nogle nye buske. Formeret orkideer på flere måder, og hver af dem er til rådighed i hjemmet. Overvej, hvordan at sæde orkidé division måde, og ved at bruge formering "børn." Og nogle vil fortælle, hvordan man dyrker orkideer fra frø.

Som sidde orchid ved at dividere

Denne fremgangsmåde - en af de letteste måder at reproduktion, som anvendes til planter, der vokser sympodially. division metode er egnet til planter såsom cymbidium, cattleya, Lelia, Dendrobium, Oncidium og så videre. Disse farver, er der flere vækst punkter, og hver af disse boringer gradvist tykkere og bliver pseudobulbs, hvilket betyder, at anlægget kan formeres. Men den vigtigste betingelse er tilstedeværelsen af et par bakterier. Anlægget skal fordeles således, at hver del var 2-3 pseudobulbs. På denne måde er det orkidé bedst formeres i det tidlige forår. Først skal du omhyggeligt rydde op rhizomet fra underlaget og en blomst på et par dele til at skære saks. Hver skive behandlet træ pulver. De forberedte urtepotter alle fragmenter af planter, sprøjte dem hver dag, og lejlighedsvis vandes. Med fremkomsten af nye skud kan siges, at den orkidé rødder.

Orchid frøplanter ved podning

Denne metode bør opformerede planter monopodialt vækstform. Disse orkideer er Vanda, Phalaenopsis, vanilje, brassavola, vandopsis, ascocentrum, angraecum, aeridis. I disse arter, ingen pseudobulbs, de har kun ét punkt af vækst. Fra planter skære sideskud eller deflorate blomst stilk, så bør de sættes på jordoverfladen. For at gøre dette, bruge en simpel sand eller spagnum mos. Så alt du putter i teplichku forankring.

Orchid frøplanter med de "børn"

"Børn" - en sideskud, som i sig selv er små planter. Men denne metode til reproduktion er tilgængelig for kun et par typer af Dendrobium og Phalaenopsis. Og der er "kids" kun forudsat orkidé, der er i rummet ved en tilstrækkelig høj temperatur. Du kan stimulere fremkomsten af "børn" af planten, for at det skulle gøde med en gødning rig på kvælstof. Og når du bemærker udseendet af skuddene starte en orkidé er ofte sprøjtet med vand. Efter lad undslippe rødder, det omhyggeligt adskilt og plantet i en separat pulje, og den gamle cut plante behandlet pulver trækul.

Hvordan til at vokse orkideer fra frø

Selvfølgelig alle de ovennævnte metoder orkidé reproduktion godt, men på denne måde får du kun dine eksisterende synspunkter. Men du vil have mangfoldighed, foruden orkidé er en stor gave. Blomster fra buketten stadig falme, og din gave vil glæde værtinden i flere år. Så du skal prøve at dyrke orkideer fra frø. Tag en gryde, fyld den med hakket spagnum mos, og en god fugtighedscreme på toppen og frøene, drys dem er ikke nødvendig. Derefter sættes ind i en pot-taske teplichku bør temperaturen være 23-25ºS. Som overfladen tørrer sprøjtes med varmt vand. Når spirerne vises på bladene, de dykke ned i en flad skål med en blanding af hakket tørv og mos. Når at plante fire blade vises, skal det transplanteres i en separat gryde.

Opret levende skønhed i sit hus, og give blomster til kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.