HjemlighedHavearbejde

Krævende orkide: som en blomst sæde

Hvis hjemmeholdet viste en eksotisk skønhed, at afvise sådanne anlæg bliver det umuligt. Men at købe nye tropiske blomster, og vigtigst, deres sjældne arter, meget dyrt. Derfor gartnere har et par år ophidser spørgsmålet om, hvordan man sidder orkidé babyer. Kan jeg få et nyt hjem sunde eksemplarer lyse mirakel, vil vi se på i denne artikel.

Orchid: som en plante ud i potter?

At vælge at passe de sædvanlige blomst containere, er det praktisk talt umuligt at tørre op udbudsmaterialet rødderne af planter, der findes i fugtig jord, ikke i den flygtige luft. Pot orchid skal være plast, er det forbundet med mulighed for at udføre yderligere drænhuller i bunden for bedre luftcirkulation og fugt. Fajance beholdere har en række væsentlige ulemper:

  • de typisk tilspidser nedad og væg bøjle tender smårødder;
  • planten kan blot vokse ind i siderne og bunden, og omplante det vil ikke lykkes.

Vokser på træplader

Siden i naturen smukke blomst liv på bark af træer, selv derhjemme, kan du prøve at kopiere de naturlige forhold. Når du har brug for en stærk orkidé som plante ud kimplanter, vil bede den praksis europæiske opdrættere. Valg af en egnet stykke bark eller ufarvet stykke træbjælker. Udarbejdet af planten er bundet til basen og bare venter, indtil de får vænnet sig. Ideel træarter for sådanne eksperimenter vil være hårde sorter som gammel vin eller superprochnogo akacie. Det er ikke egnede harpiksholdige nåletræ.

Motley orkide: som sæde i vindueskarmen?

Den nemmeste og gentagne gange bevist måde at dyrke nye lyse farver - er brugen af et særligt mikroklima på en vindueskarm. I dag er mange spekulerer på, hvordan at sidde orkidé. Foto viser den sjældne brogede plantesort, som er blevet dyrket på en konventionel vindueskarm. Vigtigst er det, for hvad du skal følge i løbet af vækst - fugt og beskyttelse fra de direkte stråler. Hvis du tænder for opvarmning og batteriet stærkt tørre ud i luften, skal du placere beholderen med rent vand. På fordampning vil det fugter hele rummet omkring dem, herunder umodne planter. Der er kun et par metoder af orkideer avl: division, stiklinger, frøplanter laterale processer og vokser fra frø.

Division - den nemmeste måde at få sunde orkideer. Som sæde, vil det forstås intuitivt, men denne metode er kun egnet til voksne planter med mindst tre løg rødder. En blomst fjernet fra puljen, blev jorden fjernet forsigtigt fra rødderne. Yderligere orchid snit mellem falske pærer, er steder skiver drysset eller konventionel vulkansk aske. De resulterende nye tilfælde sidder i de fremstillede plastbeholdere fyldt med en standard jord til disse farver. Det bedste tidspunkt at eksperimentere med orkideer anses for at være varme og solrige forårsdage. Fastholdelsen af den simple plan og omhyggeligt handler med rødderne, kan du få op til 3-6 planter fra en voksen eksemplar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.