HjemlighedHavearbejde

Hvordan at vokse en vandmelon i landet. Et par tip

En af de attributter af sommeren, der er forbundet med den ferie, barndom - saftig vandmelon. Indtil nu, dens oprindelse er megen polemik. Hvad er det egentlig - en grøntsag, frugt eller bær?

Vandmelon kommer fra Cucurbitaceae familien, så der er al mulig grund til at tro, at det er - en grøntsag. føtal vægt op til 12 kg.

Før hvordan man dyrker vandmelon i landet, bør væbne sig med viden om denne kultur. Vandmelon er særdeles nyttige. Som alle agurkeplanter, det indeholder magnesium, som er meget gavnligt for hjertet. Med denne fosterets vasket nyrer. Især anbefales at bruge for folk med vandmelon stendannelse i nyrerne. Anlægget fjerner toksisk substans fra leveren, så det anbefales efter forlænget absorption af lægemidler. Masker af vandmelon forynge huden.

Desværre er vegetabilsk forbrug kontraindiceret til diabetikere på grund af sukkerindholdet. Det bør begrænse mængden spises vandmelon i nærvær af ødem, samt problemer med tarmene og pancreas.

Fans af denne usædvanlige plante mange, mange af dem ejet jord og drømmen om afgrøder hjemme. Lad os prøve at forklare, hvordan at vokse vandmelon i landet.

Skal begynde at vokse med udvælgelsen af sorter. Bedre at vælge de hybridsorter, da de ikke er meget modtagelige for sygdomme, er mere modstandsdygtige over for temperaturændringer og modnes hurtigere. Så skal du beslutte, om stedet for de bær i sin have. Vandmelon på et lands hjemmeside til at blive sat på et sted, hvor det meste af varme og sol og mindre vind, især i den nordlige og vestlige.

Husk, at denne plante er varme-elskende, så plantning frø eller kimplanter i jorden har brug for at varme vejr, når nattemperaturen ikke er mindre end 14-15 grader. Siden den tid kommer rundt i juni, dyrkning af kimplanter er bedre at starte med, og derefter overført til et drivhus. Først dyrkes i kopper vandmelon, plante frøet 1-2, før befugtning dem om natten. For pipping frø har brug for høje temperaturer - op til 30 grader. Det fremgik kimplanter vokser bedst ved temperaturer 20-22S og fremhæve i ca. 10 timer i døgnet. Jorden i kopperne skal løsnes.

Hvordan at vokse en vandmelon i landet for at arbejde ikke var forgæves? Den næste fase - transplantere ly - et drivhus eller et drivhus. Dette trin er nødvendigt for at mætte sollys planter.

Den optimale tidspunkt for den endelige transplantation vandmelon på sin permanente "bopæl" - begyndelsen af juni. Efter landing i det åbne seng af en plante, er det nødvendigt at temperament, og det bør ske gradvist. Hærdning er at øge opholdstiden for kulturen udendørs. Det vil sige, selv på gaden vandmelon først skal dækkes.

Vandmelon plantet i brønde skal halve dybde og afstandene mellem dem til måleren. I bunden af graven bør sættes humus, kompost og sand. Det skal bemærkes, at en gunstig jord til planter - sand og sandet loams, loams lidt egnet til ham. Før vokse vandmelon i landet, bør være forbeholdt gødning. Vegetabilsk elsker fodring mullein og kylling ekskrementer.

Den første høst kan forventes ved udgangen af juli, vil hovedstolen af frugt modnes i midten af august. I varmt vejr indsamling af grøntsager, kan du vente til september.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.