Hjem og familieHelligdage

Helligdage i Kasakhstan

I betragtning af ferien i Kasakhstan skal det siges, at deres historie går dybt ind i antikviteterne, da de fleste af dem er en arv af hedenske verdensbilleder af folkene i stepperne. Og selv efter vedtagelsen af islam på statens territorium forblev de fleste af de gamle traditioner og skikke inden for rammerne af denne kultur.
Det skal bemærkes, at de kazakhiske helligdage er farverige nok, de er karakteriseret ved rigdommen af det oprindelige festlige køkken og det sjovt regerende under alle omstændigheder.
I henhold til lovgivningen i Republikken Kasakhstan fejres nationale, statslige og professionelle helligdage her.
Så, den nationale helligdage i Kasakhstan er begivenheder, der har historisk betydning, som har påvirket statens udvikling. Fejringen ledsages af afholdelsen af begivenheder i alle statslige organer i republikken. Lad os overveje nogle af dem.
1. Uafhængighedsdag (16. december). For første gang blev denne fejring fejret i 1991, da præsidenten underskrev loven om republikkens uafhængighed. Det var da, at Kasakhstan fik status som en selvstændig juridisk stat, der har magt på sit område og selvstændigt fører både indenrigs- og udenrigspolitik. Det kazakhanske folk har således mulighed for at bevare national kultur, sprog, traditioner og identitet.
2. Ferie i Kasakhstan: Republikfornyelsesdagen (den syttende december). Tilbage i 1991 fik præsidenten en juridisk vurdering af begivenhederne den 18. december 1986, hvorved borgerne i det land, der blev anlagt til strafferetligt ansvar, blev fuldt rehabiliteret, og denne dag blev proklameret festligt.
Helligdage i Kasakhstan er begivenheder, der er afsat til begivenheder af politisk betydning. De er normalt ledsaget af officielle begivenheder. For eksempel overveje nogle af dem.
1. Nauryz (21. marts). Det er den ældste og fejres som en ferie med opvågnen af natur og forår. I Kasakhstan blev det først noteret i 1999. I dag er det det vigtigste led i genoplivningen af den kazakiske kultur og historie.
2. Ferie i Kasakhstan: Kapitaldagen (den sjette juli). Efter omdannelsen af statens hovedstad fra Akmola til Astana i 1998 startede denne ferie, som har stor kulturel og historisk betydning for det kazakhanske folk i dag. Denne fest symboliserer opnåelsen af mennesker i Kasakhstans historie i forbindelse med erhvervelsen af uafhængighed.
3. Konstitution Dag (30. august). I 1995 blev statens grundlov vedtaget, som udtrykte hele folks ønsker og vilje og bekræftede statens demokrati, hvis højeste værdier er personen, hans frihed og liv.
Professionel ferie i Kasakhstan er dem, der ikke har national og statslig status, men er præget af bestemte kategorier af mennesker. I dette tilfælde fastsættes de festlige datoer af landets præsident.
Det skal siges, at der stadig er traditionelle spil i Kasakhstan, som er en slags ferie. I dag bærer den kvindelige halvdel af nationale kostumer, mens mændene er involveret i forberedelsen af traditionelle retter.
Derudover lægges meget vægt på det kazakhanske bryllup, fordi disse ritualer har deres rødder i antikken, der stammer fra folkeslagets historie i Centralasien.

Således er alle de festlige begivenheder i dette land præget af tilstedeværelsen af en national ånd. Folkets gamle kultur og traditioner efterlod et mærke på alle de festlige datoer, der blev oprettet af præsidenten for republikken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.