SundhedSygdomme og betingelser

Forgiftning hos børn - hvad man skal gøre, årsager og symptomer

Diagnosen "forgiftning barnet" - det er det mest forfærdelige ting for alle forældre. I dag, desværre, at risikoen for at forgifte maden meget højere end et par årtier siden. Det øger ikke kun antallet af tilfælde af fødevareforgiftning, men også dem, der er forbundet med giftige stoffer - når den indåndes, rørt eller sluges. Dette skyldes det faktum, at i de butikker og markeder sælger fordærvet mad, som kan forkert opbevaret eller udløbet. Forskellige additiver og kemikalier, sprøjtedes også på planter i processen med bekæmpelse af skadelige organismer, også har egenskaber stand show forgiftning. Et barn kan "komme i nærkontakt" med min mors makeup, prøve det på smag, pulvere og andre rengøringsmidler, samt medicin, for glaskrukker og bokse er meget smuk baby uafgjort.

Et lille barn - denne rastløse nysgerrige, villig til at kende og smag. Hvis voksne skelne objekter ved farve, konsistens, føle og lugte, børnene studere alle nye kun sker gennem afprøvning. Forgiftning af et barn sker ret ofte, at forældrene ikke kan styre hvert minut og tage sig af deres barn. Og nogle gange, selv ønsket at fodre din lille friske og naturlige retter, kan føre til madforgiftning.

Før, panik og køre til lægen, symptomerne skal identificeres. Hvis et barn er blevet træg, han havde diarré, opkastning og mavesmerter, hvilket betyder, at endnu begyndt forgiftning hos børn. Hvis disse symptomer er ledsaget af afslag på mad, luft i maven og kvalme, bør du kontakte din læge. Mere alvorlig forgiftning hos et barn kan være tilfældet:

- døsighed, forvirring, hallucinationer;

- koordinering af bevægelser;

- bevidstløshed eller kramper;

- stigende muskeltonus;

- bleg eller cyanotiske hud;

- hurtig vejrtrækning eller forsinkelse;

- et svagt hjerte eller hjerte rytmeforstyrrelser.

Hvad skal man gøre i tilfælde af forgiftning et barn? Hvis du oplever disse symptomer, skal du sørge for at tilkalde en ambulance. Venter på det, skal du hele tiden holde øje med barnet og give ham en behagelig stilling. Hvis gag refleks til at sætte eller lægge barnet på skødet hovedet. Hvis barnet er bevidstløs, bør du sætte den vandret eller på siden. Hvis det er muligt, rense munden fra opkast finger, præ-omviklet med et lommetørklæde. Vær sikker på at sørge for, at opkastning ikke hindrer vejrtrækning.

Hvis barnet er ved bevidsthed, skal du fastslå årsagen til forgiftningen. Se tilstedeværelsen af pletter, forbrændinger og rødme af huden, da tøjet kan udstede specifikke lugte. Baby, måske han vil fortælle, at spise, synke eller prøvet. Forgiftning i et barn, kan være på tre måder:

- gennem fordøjelsessystemet, hvor det vil spise produkter af dårlig kvalitet; svampe eller bær behandlet med kemikalier; lægemidler, narkotika eller alkohol; forbrugerorganisationer kemier og kosmetik;

- via luftvejene når indånder carbonmonoxid, petroleum, benzin, maling, acetone eller fordampning af giftige planter;

- gennem huden ved kontakt med giftstoffer, gødning landbruget, narkotika eller farvestoffer.

Mange mennesker spørger - hvad fodre barnet i tilfælde af forgiftning? Først, hvis barnet nægter at spise, behøver du ikke beføjelse til at pålægge sin mad. Det er bedre at være sulten for en kort tid, indtil symptomerne passere. Efter at brug blid mad - hønsefond, tørret, ris vand, drikke masser af væske. Giv ikke sød, mel og mælkeprodukter. Efter forgiftningen skete på barnet, du har brug for et par dage til at blive på den kost, der udpeger en børnelæge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.