HjemlighedPlantning af bevoksning

Fatsa: pleje i hjemmet, sygdom, blomstring, anmeldelser

Ofte i indsamlingen af blomsterproducenter kan mødes sådan en usædvanlig plante som Fatsa. Pleje i hjemmet kræver særlig opmærksomhed. Navn på planten er af japansk oprindelse. Dette skyldes det faktum, at blomsten er almindelige i Japan, samt på øen Taiwan. Det er, hvor der er en måde at små træer - bonsai. Ganske beskhlopotnym er for sådanne planter som Fatsa. Pleje i hjemmet giver en sjælden blomstring.

Blossoms Fatsa

Små umbellate blomsterstande har en grønlig-gul nuance uden dekorative værdi. Blomsterne udstråler delikat duftende aroma. Bærrene af denne plante er mørkeblå, ikke er egnet til konsum. Selvom det ikke er nødvendigt for sådan en kompliceret blomst er Fatsa, pleje i hjemmet for at gøre et foto af en blomstrende plante er usandsynligt, da huset er sjældent blomstrer.

udseende

Fatsa er en træagtig plante. Hun har en ganske stor blanke blade, der er vandret på lange stilke. Bladene er grønne i farven, stor (op til femogtredive centimeter) har dissekeret en spids form.

Fatsa, pleje

I beboelsesområder denne plante tilpasser sig alle forhold. Det ville være at foretrække at afkøle temperaturen af indholdet. Hun elsker lyse diffust lys og frisk luft, så det anbefales at placere en blomst på øst, vest eller syd vindue til skygge fra direkte sollys.

, Jævnligt ventilere rummet, som er placeret Fatsa. Om vinteren, bør temperaturen af indholdet variere fra seks til ti grader. For brogede former er nødvendigt Fatsa at opretholde et varmt klima, selv om vinteren. Den gennemsnitlige temperatur i løbet af denne periode er 16 grader.

Udvikling af planten hurtigt. Hvis vi taler om denne blomst som Fatsa, pleje i hjemmet efterlader kun positive anmeldelser. Faktisk er de specifikke kriterier for indhold ikke påkrævet for det. Hvis du køber en lille plante, der under optimale forhold i to eller tre år, vil det nå halvanden meter i højden. I naturen, denne stedsegrønne skønhed når fire meter. For den hurtige udvikling af anbefalede gratis Fatsa placering ved siden af andre planter. De, der ikke kan lide voluminøse blomster, er det værd at sætte i skyggen Fatsa. I dette tilfælde vil det vokser meget langsomt og i lang tid for at behage sin herre kompakt visning.

vanding

Du er nødt til at være meget forsigtig med vanding af planterne. For at undgå de faldende blade i Fatsa, pleje i hjemmet kræver overholdelse af visse regler. Den første ting at huske er, at det er umuligt at fylde anlægget. Fra denne bladene er bløde og slatne, kan blive gul. Selv en enkelt jord overtørring kan føre til livløse hængende blade. I dette tilfælde kan du rette dem, bundet op til de særlige afstandsstykker til den tidligere vandret position. Fra utilstrækkelig vanding eller over-tørrede luft blade visner og deres tip bliver gule. I denne henseende fra forår til efterår bør rigt vandes planter og dele af dets spray. Om vinteren, i en periode med hvile, bør vanding være moderat.

eventuelle vanskeligheder

For at udvikle godt Fatsa, pleje i hjemmet er at forebygge sygdom. De mest almindelige skadedyr forårsager forstyrrelser i udviklingen af anlægget - en edderkop mide, Jose skala, bladlus, mealybug. Når tegn på skadedyr planter behandlet med fungicider. Den mest effektive stof for de fleste af dem - "aktellik". For at opnå en større effekt behandling udføres op til tre gange.

De mest ubehagelige sygdomme hos Fatsa er Botrytis, eller gråskimmel. Det sker, når forholdene i fugtigt og køligt sted. Stilken af de inficerede planter på samme tid bliver brun, det begynder at rådne og dækket med en grå nuance. Til sidst patienten blomsten rådner helt.

For ikke at omkomme Fatsa, pleje i hjemmet skal indeholde et sæt af rettidige foranstaltninger til at fjerne gråskimmel. For at gøre dette, forsigtigt fjerne den beskadigede del af stænglen, og planten selv at sætte i et godt ventileret sted med lav luftfugtighed.

Hvis planterne er rynkede blade, bør være opmærksomme på fugt. Når det er tørt, hjælpe den daglige sprøjtning. Hvis anlægget er placeret i direkte sollys, årsagen rynker af blade - solskoldning. Det anbefales pritenyat Fatsa om sommeren.

Hvis bladene er hvide, er de farves, og de tips blive brune og sprøde, grunden - utilstrækkelig vanding. Typisk, voksne planter har brug for en regelmæssig forsyning af vand til rodsystemet. I den forbindelse må vi ikke glemme at vande oftere større prøver. For at omdanne sommervarmen Fatsa, pleje i hjemmet skal indeholde en ugentlig bruser.

Fatsa blade bliver bløde, slasket - vandmætning skyldig jordovn koma. Skøre blade skyldes tørre luft.

transplantation

Hvert år i foråret tid unge prøver er transplanteret til frisk jord. Blanding til fremstilling af planter baseret på følgende forhold: græstørv jorden - 2 dele humus - 1, tørv - 1 sand - 1 del. En tredjedel af potten skal udfylde dræning af brudte skårene, eller ekspanderet ler. Ældre eksemplarer Fatsa transplanteret hvert tredje år. De største eksemplarer behøver ikke en transplantation. For dem, kan du kun ændre det øverste lag af jord til frisk.

Således kan Fatsa rette kaldes en af de mest uprætentiøse af stueplanter. Det eneste, hun kan lide - en forkert vanding. Af denne grund, kan ikke alle flade blomsterelskere opfylde denne eksotiske besøgende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.