BilerSUV'er

"Lifan" (crossover): beskrivelse, specifikationer og anmeldelser

Der er flere kendte kinesiske virksomheder, der producerer biler. Og blandt dem - "Lifan" selskab. Crossover - er den slags bil, der nu stigende popularitet, og meget aktiv. Og Lifan ledere åbenbart besluttet, at deres virksomhed er også tid til at begynde at producere SUV.

X60

Kinesisk crossover "Lifan X60" - den første SUV produceret af dette selskab. Hans debut var i 2011, i Shanghai. Hvad er mest attraktive i den bil? Dens pris. Det hele startede fra 499 000 rubler. En sådan mængde i mange vakt interesse. De fleste bilister, naturligvis, mistanke om, at noget var galt - er usandsynligt, for sådan en pris vil blive tilbudt høj kvalitet. Men denne gang bilen blev populær (eller i det mindste, hjemme), og fordelene ved det er til rådighed.

Design kinesiske udviklere har besluttet at gøre den ordretype, der kendetegner Toyota RAV 4. Og tilføjede til udseendet af nogle af hans højdepunkter. I princippet er det ikke nødvendigt at beskrive udseende, som på billedet ovenfor, alle vist.

Salon moderat komfortable. Chaufføren og alle fire passagerer kan rummes med lethed - plads nok. Sandt nok, stole, designet til bilisten, der ikke tilstrækkelig sidestøtte. Men sædet kan justeres i forskellige retninger.

Instrumentbrættet kan ikke betragtes som oplysende, ligesom kvaliteten af finish - høj. Men der er et lydsystem, varme og ventilation.

komplet sæt

Denne "Lifan" - en crossover, der tilbydes i fire trim niveauer. Den første - basen. Sådan en crossover er, skinner, stålfælge, servostyring, lyssensorer, el-ruder, samt ABS og EBD. Plus til dette - to forreste airbags, CA, elektrisk drevet spejl og radio. I princippet ikke så dårlig udstyr.

Udstyret versionen LX vil også omfatte tågelygter, alufælge, interiør læder og opvarmede sæder og spejle. Plus, tilføjede parkering sensorer, aircondition og en god radio med seks højttalere.

Maksimal luksus udstyr vil give mere elektrisk soltag og underholdningssystem (DVD, MP4 og CD MP3). Køretøjer med udstyr til en værdi omkring 560 000 rubler.

Specifikationer X60

Hvilke indikatorer kan prale af denne bil? "Lifan" - en crossover, selv om de særlige kendetegn ved det er langt fra dem, der skal være i overensstemmelse med maskinens programmer som SUV. Under motorhjelmen er en 128-stærk 1,8-liters enhed, som drives af en 5-trins "mekanik". Forud for "hundreder" af denne bil accelererer i 11,2 sekunder og højst 170 km / t. Ved 100 km tilbringer bilen 8,2 liter benzin.

Et godt indtryk suspension. Front bordholder "McPherson", og den bageste - multi-link-design. En klar fordel ved denne SUV er, at det virkelig er muligt at gå på vejen. Bump, gruber og huller det overvinder stille og roligt.

X60 L

Dette er - en forholdsvis ny "Lifan". Crossover blev præsenteret i Kina i april 2015. Og det er - den opdaterede X60. Lidt ændret udseende, på listen over muligheder omfattede nyt udstyr og, mest interessant, modellen tilføjede med "automatisk".

Dimensioner forblev den samme. Blandt de ydre ændringer - en ny kølergrill med lodrette lameller. Style føjet til det indre - nu interiøret ser meget mere praktisk og ergonomisk. Bedre, selvfølgelig, at købe en topmodel i udstyret, da det er i denne version øverst midterkonsollen vil vise en multimedia skærm. Af tekniske specifikationer - alle de samme "Lifan".

Ny crossover, prisen - hhv. Grundlæggende udstyr vil koste 655.000 rubler. En maksimal - 730 000 s. Ud over den berygtede visning listen over indstillinger har en bakkamera, alu 16-tommer alufælge, multifunktionsrat og motoriseret luge.

Det nye i de senere år

Ovenfor har vi listet en ganske populære crossovers "Lifan". Priserne er i princippet kan betragtes som acceptabelt. Men i lyset af det nye produkt kommer ud - Lifan X80! Og dens værdi er omkring 1,5 millioner rubler. Det har en masse penge for det kinesiske SUV. Og, formentlig bør kvaliteten være passende.

Denne model - flagskibet i det ydre, med den allerede godt mærkevarer gitter med krom kontur, blandt hvilke flaunts et stort emblem.

Indvendig er attraktivt - i det indre var der mange krom dele. Generelt alt ser ganske elegant og moderne. Multimedia skærm ser særligt interessant, der enkelt skjult under kølerhjelmen. Konsollen er bred, let at læse instrumenter, rat behageligt - kinesisk producent klart nået et nyt niveau. Det forstærker indtrykket sæt af muligheder. Driver venligst multimedie kompleks med en touch screen, multi-funktion rat, klimaanlæg, opvarmede sæder, el-tilbehør og avanceret sikkerhedssystem.

Hvad er der under kølerhjelmen?

Det er kendt, at en helt ny SUV vil være to versioner (i tekniske termer). Således vil den første modifikation prale af en 2,4-liters motor, der kan producere 165 hestekræfter. Produktionen af denne enhed, ved den måde, involverede eksperter fra Mitsubishi selskab. Og den anden mulighed - det er en bil med en motor af Lifan selskab med et volumen på to liter og output på 200 hestekræfter. Disse tal er virkelig opmuntrende. Og dette forklarer de betydelige prisudviklingen. I øvrigt kan udførelsesformen med en 2,4-liters motor stå som "mekanik" eller "automatiske." En anden værd at bemærke, at X80 vil være tilgængelig i to versioner. En potentiel køber kan vælge den version af enten 5 eller 7 sæder.

X50

En anden "Lifan" -krossover, er det værd at bemærke, at opmærksomhed. Han dukkede op i 2014, og i vores marked optrådte kun i fortiden, 2015 m. Producent karakteriseret denne bil som en ungdom med en europæisk crossover design. Men virkeligheden er - hatchback, hævet over jorden, med off-road accenter. Selvom det ser ganske godt. På mange måder - takket være de stilfulde optik.

Interiøret ser frisk, men ikke for alle. Enheder designere besluttet at sætte ind i de dybe "brønde", der forlader den centrale omdrejningstæller. Glad tre-egede multifunktionsrat, hvorpå man kan se knapperne MP3-kontrolsystem. Efterbehandling materialer - hovedsagelig plastmaterialer, fortyndede sølv skær til formål at efterligne metal.

Rummelighed, selvfølgelig, denne SUV er ikke glad. Bagsiden kan mageligt rumme kun to mennesker, synes den tredje overflødigt.

Om indekser

X50 "Lifan" - en crossover, der ikke kan behage kraftfulde funktioner. For det tilbydes kun én motor option. Det - petrol "fire", hvilket svarer til 1,5 liter. Det producerer kun 103 hestekræfter. En drevet femtrins manuelt gearskifte. Men selv det tilbudt variatoren. Hvis du tager den model med manuel gearkasse, vil det være muligt at overclocke det til et varemærke på 170 kilometer i timen. Når denne strømningshastighed vil være omkring 6,3 liter til 100 km (kombineret). I tilfælde af trinløse udførelsesform vil den maksimale være begrænset til 160 km / t. Men her er omkostninger steg til 6,5 liter (kombineret cyklus).

Den grundlæggende version koster omkring en halv million rubler. Modellen i maksimale konfiguration vil koste 550 000. Men på listen over muligheder vil omfatte ESP-systemet, multimedia-system med en farveskærm, GPS, ede kamera, læderindtræk, el-tilbehør, 6 puder og meget mere. Men for CVT bliver nødt til at betale ekstra 40 000 s.

udtalelser ejere

Endelig er det værd at en lille smule om, hvad er crossovers "Lifan" feedback fra køberne. Således er den mest populære model blandt russere er X60. Det vil være det første eksempel.

Hvis du har brug for et budget bil-lignende SUV - denne bil vil være den bedste for dette. Enkel og pålidelig SUV med stor frihøjde, uhøjtidelige og meget brændstoføkonomiske. Især tilfredse med tjenesten ejerne - meget billige dele. Selv driverne hævder, at maskinen er velegnet til Rusland, da de minus 20 planter uden problemer.

X50 Pro har også en masse anmeldelser. Lad ham ikke kaldes et crossover med absolut sikkerhed, men det er en god taler. Og styre det nemt. Stor bil til by og motorvej. Plus - en acceptabel pris.

Retfærdigvis skal det bemærkes, at den "Lifan" crossovers firma har en hel negative anmeldelser. Men mange mennesker kan simpelthen ikke matche pris og kvalitet. Over en halv million rubler, at personen giver for en ny bil, bare nedstammer fra transportøren, ulogisk at kræve de karakteristika, der ligger i bilen for et par millioner. "Lifan" - et crossover designet til økonomisk kørsel i byen, og det betragtes som en ideel model for folk, der har brug for en bil, bare at ride.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.