Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Fringe" - en restaurant i St. Petersburg

Blandt de grå vægge i den industrielle område i St.-Petersburg ligger festlig og lyse gourmet kaukasiske og usbekiske køkken - "Fringe nummer 1". Når i Frunze-distriktet, kan en institution ikke overses, fordi den er placeret i midten af distriktet, ud over sin vigtigste "kerne" - Avenue of Glory, 33 mennesker har det i deres egen institution døbt "Fringe" (en restaurant på Glory) og hvis du spørger enhver forbipasserende om, hvor institutionen er beliggende, vil han være glad for at angive det.

Hvordan du ønsker at gå her

Stille og roligt område, grøn græsplæne, og hendes får græssede fredeligt ... Dette er, hvad der vil se en forbipasserende om sommeren. Og hvis du tør at sætte foden på tærsklen til institutioner, er det usandsynligt, at ønsker at forlade det. Et skilt bare siger, at køkkenet vil være kaukasisk. Scarlet brev trukket tilbage østlige ord, hvorfor den rejsende straks bløder løbet fra St. Petersborg virvar i den travle øst. Inde i restauranten indtryk kun vil stige!

Inden for gæstfrihed og luksus

"Fringe" (restaurant) er åben for gæster fra 12:00 indtil den sidste kunde. Selvfølgelig overalt betyder det, at arbejde indtil 03:00, men du må forstå, at dette kun er en konvention.

Interiør omhyggelig opmærksomhed for detaljer. Alle møbler er lavet på bestilling, så det hele tiden plejes, hvilket bestemt er meget hver gæst. Takket være livlig musik, farverige lampeskærme og lugter wafting fra det åbne køkken, vil hver rejsende føle komfort og ro. En integreret del af interiøret er levende planter og fugle i bure. Dette miljø ligner rigt miljø lås Padishah hvorfor ufrivilligt føler sig en stor hersker Øst.

Meget ofte på restaurant med levende musik. Dens volumen er ganske høj, hvorfor du ikke kan tale med hinanden og / eller med en ven, der var blevet inviteret til restauranten. Måske vil overveje mange steder mangler. Men i betragtning, at formålet med denne institution - hvile, atmosfæren og ikke bør tillade unødvendige samtaler og bevægelse.

Hvad skal man spise?

Menu "Fringe" (restaurant) tilbyder en unik og værdig. I modsætning til hvad køkkenet kaukasiske, kan du nemt finde internationale gourmet-retter, såsom tiramisu, brownies eller salater med ingredienser velkendte for dig, men for østlige titel.

Fødevarer fortrinsvis nativt østlige. En række af slik (pakhlava, tyrkisk delight), alle former shurpa, drikkevarer, varme og kolde retter (akut aubergine og m. P.) og, selvfølgelig, et utal antal kød på grillen (spyd af lam, grøntsager, beshpanzha og kiyma) . Især flatterende kunder forlader en pilaf med dumgazoy. Stort set hver have forsøgt forblev helt usædvanlig kombination af aroma- ingredienser og krydderier.

Blandt drikkevarer er tilgængelige som standard saft og autentiske. Øl elskere kan nyde og lyse og mørke drikkevarer. Men der lægges særlig vægt på vinkortet.

Det er kendt, at en kebab rødvin til smagen passer bedst. Og det er ikke bare. Tannin, som er særligt rige på rødvin, fremmer bedre assimilation af varmt kød. Derfor er "Fringe" (restaurant) byder røde og hvide vine for enhver smag: Argentine, spansk, georgisk og australsk.

En klassisk kombination betragtes som den "Alazani Valley" og spyd af lam. Smag en gang, du højst sandsynligt ikke vil eksperimentere mere med en kombination vine. Stærkere drikkevarer og også har en klassisk form og i cocktails. At foretrække vermouth og mousserende vine og et stort udvalg.

Hookah kort giver den besøgende alle former for shisha: i juice, mælk eller vand. Der er andre mulige kombinationer. For hver mulig ordre og forfatter til en vandpibe, som du kun kan finde i kæden restauranter "Fringe nummer 1".

Mødt med et smil

I sommeren "Fringe" (restaurant) vil give den rejsende en velkommen kølighed, og om vinteren - varme. Du vil møde alle smil, selv lave mad. Svar ethvert spørgsmål medarbejderne, og de vil tage sig af komfort af gæsten. Selv hvis du ikke er tilfreds med resultatet, så foran dig undskylde og gøre en gave.

Den overskydende behøver ikke reklame "Fringe" (restaurant). Billeder og anmeldelser - hvad du virkelig overrasket. Loyale kunder er villige til at bruge timer taler om institutionen. Mark og kvalitet og service, og lækker, og den oprindelige interiør.

Hvorfor "Fringe"?

Sandsynligvis er det kun "Fringe" holder unikke arrangementer for børn. Hver søndag kl 14:00 er der masterclasses i sculpting af ler, applique, maleri. Dybest set tematiske workshopper afsat til ferien, såsom Day of Astronautics.

På hver ferie her temafester og specielle kampagner for besøgende, for eksempel på Halloween smuk dame klædt i en dragt af de valkyrier, få en cocktail gratis.

Derfor vælger et sted for din ferie, er du velkommen til at træde ind i "Bakhrom". Med et bredt udvalg af retter, samt mulighed for at skabe en individuel menu for dem, der faster eller er allergisk over for ethvert produkt, kan du invitere alle, der gerne vil se. Hvis et bestemt produkt er ikke på menuen, og du gerne vil have den til at omfatte en banket, du ved, dette problem kan løses!

Her er du venter på. Kom og nyde god mad og nyde dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.