Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Eurasia" - at gå eller ikke at gå?

Restaurant netværk "Eurasia" - en af de mest tilgængelige og bekvemme steder for elskere af japanske køkken. Så uanset om det er godt, og hvad man skal forberede, booking en tabel eller takeaway i denne virksomhed?

Hvis du aldrig har prøvet japanske køkken og udsigt over skøjter og sushi ikke er tilgængelige, vil et godt sted for en usædvanlig og sofistikeret tematiske aftener være en restaurant "Eurasia". Disse institutioner er designet til at hjælpe fordybe dig i den vidunderlige verden af asiatiske køkken og værdsætte japanske køkken i de smukke interiører af restauranten. Alt dette lover reklame ...

Hvad får vi som resultat?

køkken

  • Spændingen ved en virkelig smart i den oprindelige japansk mad forkælet med billige ingredienser, efterligning af disse saucer, forenkling og tilpasning af opskrifter på retter til moderne russiske forhold.
  • Et stort antal kampagnetilbud på virkelig utrolige priser, dog på bekostning af smag. Selv billige spiser til mæthed er virkelig ikke svært på denne restaurant. Og for de fleste mennesker, der ikke er glødende fans og gourmeter, denne fødevare er en glæde.
  • Simple frokoster i den japanske stil i en attraktiv prisklasse. Virkelig velsmagende lys supper og et godt udvalg af retter vil behage kontor plankton.
  • Mad levering til dit hjem eller kontor. Præcis det samme måltid tilberedt i køkkenet i restauranten, leveres i særlig emballage til dit bord. Det er meget belejligt, at pakken med ordren vil være alt hvad du behøver for et måltid: den rigtige mængde af pinde, servietter, sojasovs, ingefær og wasabi i separate beholdere (hver for sig). Men en nylig stigning i kundeklager, at maden kommer hjem allerede koldt. Det vides ikke, hvad der forårsager disse hændelser, trafikpropper eller træghed i rutefart, men kunderne bedre tage sig af tilstedeværelsen af nærliggende mikrobølgeovn eller ovn. Bare i tilfælde.

service

Restaurant Eurasia "berømte" til deres tjeneste. I stedet for en veluddannet, høflig og hurtige tjener besøgende mødes ofte uagtsom og uhøfligt personale, og det er blevet et kendetegn for netværket. Den langsommelige kokke, fordi som du skal vente endnu små og enkle ordrer på over en time - er heller ikke ualmindeligt. Selvfølgelig er det ikke overhovedet netværket restauranter, men at de vurderinger, i stigende grad bliver hørt. Efter alt, sådan en lav kvalitet af service-ødelægger stemningen i befolkningen.

Et andet fælles klage blandt kunder af "Eurasia" - kold mad. Ja, på en eller anden mirakuløs måde i denne gæld service-tjenere til tider formår at bringe orden allerede koldt.

interiør

I første omgang meget pænt indrettede værelser netværk faciliteter "Eurasia". Restaurant, foto, som du vil se i denne artikel, vil være et rummelige værelser, ekstraordinære designløsninger, med komfortable sæder. Imidlertid har de fleste restauranter ikke opdateret, og nogle af de indvendige dele ser lurvet. Stole, borde og stole slidte, vægge heller ikke skinne nyhed. Bordservice, serveret på bordet, ofte med "effekten af antikken", skrabe bakker og tekander og underkopper, selv tilhugget.

"Eurasia" restaurant. anmeldelser

Hvordan kan folk forholde sig til netværket? På trods af alle de ovennævnte, og ofte negative anmeldelser om restauranten "Eurasia", kan vi roligt sige, at for de betyder og sparsommelige besøgende, der ikke vil nitpick og ved, hvordan man nyde livet, besøger sådanne steder efterlader en masse gode erfaringer. Den vigtigste målgruppe af restauranten - studerende og arbejdende mennesker, skyndte til en business frokost eller en let middag efter arbejde. Disse kunder er primært interesseret i overkommelige priser, og det er derfor muligt at forhindre nogle af manglerne ved personale og ufuldkomne stat værelser. Stadig, et stort kors og en meget human priser på menuen - et stort plus restauranter.

"Eurasia" restaurant i Moskva. adresse

De fleste af de "Eurasia" er en kæde af restauranter i St. Petersborg og Kazan. I hovedstaden af de mest populære mad levering til dit hjem eller på kontoret af denne institution. Og selv restauranter i Moskva indtil kun to, de er placeret på følgende adresser:

  • Velyaminovskaya Street, Bygning 6, Bygning 2.
  • Arbat Street, Bygning 2.

Den gennemsnitlige regning i en kæde af restauranter per person vil være 500-1000 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.