LovenRegulatory Compliance

SDA: manøvrering, bevægelsens begyndelse. Vejens regler for begyndere

At lære at køre er ikke så svært. På teoretiske studier i enhver køreskole giver omfattende information. Og for at lære at køre korrekt, øve med en instruktør. Manøvrering, start bevægelse, stop, signaler - alt dette bør læres, før du selv sidder bag rattet.

Almindelige bestemmelser

Før du begynder at studere vejens regler, skal en nybegynder chauffør overholde de grundlæggende bestemmelser. Først og fremmest er det nødvendigt at lære sådanne begreber som "motorvej", "vej til biler", "vej", "fører", "fodgænger", "cykler", "moped", "motorcykel". Oplysningerne i første afsnit hjælper dig med at forstå trafikreglerne tydeligere. "Start af bevægelse", "stop", "manøvrering", "hastighed" - disse begreber er mindre komplicerede. Men den korrekte definition skal også læres. I eksamenskort er der spørgsmål vedrørende de vigtigste bestemmelser i reglerne.


Chaufførens opgaver er følgende, som skal tages i betragtning. Før du kommer bag rattet, skal alle kontrollere deres køretøjs fuldstændighed (ildslukker, medicinsk kit, nødstopskilt) samt bilens tekniske tilstand. Også føreren skal være overbevist om tilgængeligheden af følgende dokumenter: Et certifikat for retten til at køre en bestemt kategori af køretøj, forsikring, registreringsdokument for bilen. Kørere med handicap bør tage med på rejsen et dokument, der viser deres helbredstilstand. Dem, der transporterer fragt, passagerer, det er værd at kontrollere tilgængeligheden af et rejseblad og den relevante licens.

Signaler fra trafikstyring og trafiklys

Ved krydsene skal manøvrering udføres i første omgang. SDA tildeler regulerede og uregulerede kryds. Den første type omfatter vejafsnit, trafiksekvensen, som bestemmes af trafiklyset og trafikstyringen. Disse signaler bør læres af hver nybegynder driver. Trafiklyset installeres oftest på de steder, hvor trafikken er intens. Det grønne signal tillader bevægelse langs kørebanen, gul eller rødt forbud.

I tilfælde af trafiklys ved et kryds kan styreenheden arbejde. Ifølge hans signaler kan manøvrering udføres på vejen. Bevægelsen er forbudt, hvis inspektørens hånd løftes op. Hvis trafikken politibetjentens hænder strækkes, kan du flytte fra siden af retningen til højre og til højre. Højre arm forlænges fremad - fra venstre side er det muligt at bevæge sig på dreje, højre, venstre, højre.

Hurtigere at håndtere trafiklys og trafikstyring hjælper bilkørselsimulatoren. Programmet er tilgængeligt i alle køreskoler.

Alarmsignalering

Hvis man skulle manøvrere og til sidst stoppe på de steder, hvor det er forbudt, er det nødvendigt at tænde nødlyssignaleringen. De samme handlinger bør træffes, hvis der i tilfælde af utilstrækkelig belysning uden for byen udføres landing - landing af passagerer såvel som blændende. Alarmen kan fungere som et advarselssignal, informere andre førere om faren på kørebanen.

Hvis maskinen er defekt (venstre drejesignal ikke virker, bremserne eller styringen har svigtet), skal den slæbes. I dette tilfælde er advarselslampen også aktiveret. Hvis "nødsituationen" ikke virker, kan du bruge nødstopskiltet, som er fastgjort på bagsiden af køretøjet.

Manøvrering, start bevægelse

Før starten af bevægelsen, stoppe, dreje og dreje, skal føreren informere andre bilister om hans hensigter. Til dette benyttes svingindikatorer. Signalet er tændt i overensstemmelse med kørselsretningen. Signaler skal indsendes på forhånd, således at andre deltagere kan reagere på bilistens handlinger. Det er forbudt at tænde på svingene, hvis handlingerne måske ikke forstås af andre drivere.

Hvad skal jeg gøre, hvis retningsindikatorerne ikke virker? I dette tilfælde gives advarselssignalerne manuelt. Drej til højre - venstre arm er bøjet ved albuen og hævet op, drejer til venstre - venstre hånd strækkes ud nøjagtigt i den tilsvarende retning.

Før bevægelsen begynder, skal hver chauffør kontrollere driften af styringen, bremsesystemet og afklare køretøjets fuldstændighed.

Placering af transport på vejen

Alle skal, når de kører bil, flytte så tæt som muligt til højre side af vejen. Hvornår kan man manøvrere? SDA beskriver tilfælde, hvor det er tilladt at forlade den rigtige bane. Dette kan gøres ved at undgå forhindringer, overfald, dreje til venstre eller dreje. Den korrekte bane skal tages under krydsning af krydsene. Drej til venstre - venstre kørebane, højre - højre kørebane. Du kan direkte flytte fra et hvilket som helst band, hvis begrænsningerne ikke er angivet med vejskilte.

Der stilles særlige krav til chauffører af lastbiler med en masse på mere end 3,5 tons. Hvis der er tre baner til kørsel i en retning, kan sådanne maskiner ikke bevæge sig længere end den anden bane. Du kan kun tage det tredje bånd, hvis det er nødvendigt at dreje til venstre eller dreje.

Alle køretøjer, der ikke kan køre hurtigere end 40 km / t, skal kun bevæge sig langs den ekstreme bane (til højre). Restriktioner gælder ikke for tilfælde, hvor det er nødvendigt at gå rundt om en forhindring eller dreje til venstre.

Rejsehastighed

Statistikker viser, at der sker mange ulykker, når føreren væsentligt overstiger den etablerede hastighedsgrænse. Reglerne indeholder derfor visse begrænsninger. Hurtig manøvrering kan kun udføres af en erfaren fører. Men selv i dette tilfælde skal han tage hensyn til faktorer som synlighed på vejen, sikker afstand, vedhæftning til belægningen mv.

I bosættelser skal hver chauffør, uanset længden af tjenesten, bevæge sig med en hastighed på højst 60 km / t. Trafik i boligområder - 20 km / t, trafik på motorveje - 110 km / t, trafik på veje til biler - 90 km / t. For nogle køretøjer kan begrænsninger specificeres ved tekniske specifikationer. Desuden skal han, uanset om føreren er på vej, have ret til mindre end to år siden, skal flytte med en hastighed på højst 70 km / t.

Overdragelse og fremskridt

Næsten hver nybegynder driver mener, at problemer på vejen vil blive undgået på grund af lav hastighed. Men alligevel er det stadig nødt til at overtage andre biler for at gå rundt om forhindringer. Og sådan manøvrering er den farligste. En ulykke kan undgås, hvis der overholdes en række regler. Formålet med at overtage eller omgå hindringen skal indberettes til andre trafikanter ved at tænde det venstre svingesignal. Gør dette på forhånd. Hvis der er en bil foran eller bagfra, som allerede har tændt det relevante signal, er det umuligt at starte manøvren.

Før starten af overhalning eller fremskyndelse skal føreren være sikker på at den er sikker, det vil være muligt uden problemer at arrangere en modbus. For at overvinde frygten for farlig manøvrering vil hjælpe bilkørselsimulatoren.

Du kan ikke overvinde på følgende steder: ved jernbanekrydsninger og 100 meter foran dem ved krydsninger, fodgængerovergange, broer, overkørsler, overkørsler. Udskyder manøvrering skal være, hvis synligheden er mindre end 100 meter i mindst en retning.

Stop og parkere

Ethvert køretøj kan parkeres på et specielt udpeget sted mærket med et tilsvarende trafikskilt. Hvis det ikke er muligt, kan maskinen placeres på vejkanten eller ved kørebanens kant på højre side. Det skal gøres på en sådan måde, at andre bilister kan manøvrere uden hindring. Begyndelsen af bevægelsen skal også udføres i overensstemmelse med reglerne. Før føreren forlader parkeringspladsen er føreren overbevist om, at afgangen er sikker.

På nogle dele af veje kan du stoppe ved den venstre kant af kørebanen. Dette er ikke forbudt, hvis der kun er en kørebane til trafik i hver retning. I dette tilfælde er der ingen sporvognslinje i midten eller en solid mærkningslinje. Til venstre kan du stoppe på en enkeltvej, uanset antallet af baner. Før du begynder at flytte, skal bilisten sørge for, at dette ikke skaber en hindring for andre deltagere. Sørg for at dreje drejesignalet i den ønskede retning.

Passagen af uregulerede kryds

Ved særlige regler er det nødvendigt at passere kryds i tilfælde af, at de ikke har et trafiklys eller en operatør. Det er værd at være opmærksom på de prioriterede tegn. Hvis de er fraværende, betragtes krydset som ækvivalent. Sådanne områder skal passere gennem forstyrrelsen til højre. Det vil sige den ene med køretøjet til højre er ringere. Hvis bevægelsesbanen skærer på det modsatte kryds, hvordan skal bevægelsen starte? Manøvreringsreglerne angiver, at den, der bevæger sig til venstre i dette tilfælde, er ringere.

Ved ethvert skæringspunkt har operative køretøjer, der bevæger sig med sirenen på, og en rød eller blå blinkende fyr har den fordel. Hvis sådanne identifikationsmærker ikke er tilgængelige, sørg for ambulance, politiet, brandvæsenet er ikke nødvendigt.

Trafik på motorveje og veje til biler

Motorvejen er en vej, der bevæger sig langs, hvor bilens fører kan accelerere til 110 km / t. Det er nødvendigt at overholde en række regler. Du kan kun stå på specielt udpegede steder. Kun tvungen stop er tilladt, som kan forbindes med bilnedbrud, passager- eller førerens helbred. Det er altid nødvendigt at betegne bilen (tegn eller signalering).

Der er også begrænsninger på minimumshastigheden ved kørsel på motorvej. Køretøjer, der udvikler en hastighed på mindre end 40 km / t, kan ikke rejse til sådanne veje. I så fald skal alle biler bevæge sig så tæt som muligt til højre kant. Lastkøretøjer med en vægt på mere end 3,5 tons kan ikke rejse til den tredje kørebane.

Vejen til biler mærket med det passende skilt har de samme begrænsninger. Forskellen er kun i den maksimalt tilladte hastighed (90 km / t).

Belysningsenheder og lydsignaler

Uanset vejbelysningen, hvis der ikke er tilstrækkelig synlighed såvel som i mørket, skal hver chauffør indbefatte de dyppede forlygter, højbjælker, parkeringslys, køreplader, før de kører på bilen. Bilen skal være synlig på vejen. Det er forbudt at forhindre andre trafikanter i at gøre det. Det er nødvendigt at skifte fjernlyset tættere i 250 meter før den nærliggende bil. Dette vil medvirke til at undgå at blande den kommende driver.

I landsbyen bør der kun gives et lydsignal , hvis det er nødvendigt at undgå en ulykke. Udenfor byen kan signalet bruges til at advare om hensigten om at overvinde eller omveje.

Transport af mennesker og varer

I nærværelse af passagerer eller fragt er manøvrering ved et køretøj betydeligt mere kompliceret. Forenkle ledelsen af bilen vil lykkes, hvis du overholder en række regler. Det er værd at huske, at transporten skal udføres i overensstemmelse med køretøjets tekniske egenskaber. Vægten af det udstyrede køretøj må ikke overstige den maksimale tilladte værdi.

restriktioner

Hvis lasten stikker ud over bilen i længden med 1 meter, bredden - med 0,4 meter, skal den markeres med hvid-røde flag og om natten eller utilstrækkelig synlighed - med reflektorer. Transport af farligt gods koordineres med trafikpolitiet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.