HobbyHåndarbejde

Braid hæklet: ordningen og beskrivelse. Delicate blonde hækle - mønstre. fashionable strikning

Alligevel kunsthåndværkere, der lige er begyndt at lære af håndarbejde, i kraft af oprettelsen af interessante og enkelte objekter fra tekstiler. Hækle er ikke en let opgave, da det kan synes ved første øjekast. Men som studiet af de muligheder, som denne teknologi, interesse for hende og spændingen ved nye opdagelser bogstaveligt overvælde patienten og flittige strikkere. Som en belønning for de hundredvis af timer brugt på arbejdet, der er unikke hatte, toppe, kjoler, servietter, tasker, puder og mange andre produkter.

Anvendelsesområder blonder, hæklede

Det mest spændende og inspirerende idé er muligheden for at kombinere forskellige materialer. Dag er på mode strikning og tendenser kan kombinere detalje, hæklede eller eger, med elementer af stof eller andre materialer (læder, ruskind, polymer). Også relevante forskellige former for fletning eller frynser, håndlavede og syet til fabriksindstillingerne objekter.

Denne teknik er meget glad for uerfarne strikkere for hastighed og relative enkelhed udførelse pander.

Udføres fletning krog (ordninger og beskrivelse af de mest populære designs foreslåede herefter) kan brede og smalle, mængden og flad, enkel og kompleks, glat, bølget eller "gear". Hendes strikning langs eller tværs, lige, kantet eller cirkulært lærred, syet eller bundet til kanten af genstanden. På grund af en så bred vifte af arter, kan fagmanden vælge en passende løsning i betragtning af deres evner, materialerne og derefter hvad produktet kommer til at gøre ud.

Figuren viser en delikat blonde krog, som kan spille rollen som de vigtigste smykker af bomuld duge, servietter, køkken og bad håndklæder, og endda gardiner.

Når man arbejder med en blød klud bør gentages kun direkte gentagelser, der passerer hjørnet. Rapport - det er en del af et mønster, der konstant gentages i de ordninger, er det normalt isolerede. Her gentagelser er angivet med røde pile og linjer. Hvert medlem har samme antal loops, hvilket i høj grad letter beregningen af produktet før brug.

Hvad garn vælger blonder

Baseret på det faktum, at blonder fletning skulle pryde det produkt, er det vigtigt at knytte den pæn og stram. Løse lærred vil synke og fordreje mønsteret.

Det bedste valg for at skabe en fletning handler bomuld, hør eller mikrofiber. At være i en stram bundet lærred, disse materialer er ganske stiv, så den deformation, de ikke er truet. Hvis på ideen mestre, du ønsker at bruge silke eller anden blød tråd, er det bedst at vælge en smal mønster af flere rækker.

Dobbeltsidede tape

For at skabe en bred blonder eller frynser kan bruges i næsten enhver ordning. Blandt strikkere cirkulerede modtagelse, hvis essens består i at dublere mønster på bagside indledende kæde sting. Afbildet nedenfor krog tape (ordninger og beskrivelse af driften givet i det følgende) er tilsluttet deromkring.

Grund - luften baser af løkkerne. Den første række af strikkede først på én sidekæde, derefter gå videre til den anden. Det samme sker med følgende næste. Den resulterende del kan anvendes som en rem, et bogmærke eller dekorative pandebånd.

Sådan binde en bilateral fletning: håndarbejde lektioner

Dette mønster er meget simpelt, det er blot to rækker. Først skal du køre en kæde af luft sløjfer. Dets længde vil være lig med antallet af loops og antallet af gentagelser i et enkelt element.

Sekvensen af operationen:

  1. At hæve niveauet af den første række skal udføre tre luft løkke (VP).
  2. Spring to bundsløjfe og strik i den tredje kolonne uden sc (PTB) * 3 VI 1 * PTB. Handlinger fra * til * gentag efter behov. Sidste PTB være begyndelsen på den første række af bagsiden af båndet. Der bliver også nødt til at strikke en bue på 3 VP, idet man PTB er symmetriske med hinanden.
  3. Til at begynde den anden omkredsen række, du har brug for at flytte stængerne forbinder arbejder løkke i midten på buen.
  4. 3 VI PTB første 3 AM (således udført pico 3 VP) * 1 EP 1 kolonne med fm (CTCH), 1 VI pico 3 VI 1 VI pico fra 5 VI 1 VI pico 3 VI 1 CTCH, EP 1, 1 CTCH, EP 1, EP 3 pico 1 PTB *.
  5. Når den første side af båndet vil være klar, er du nødt til at begynde den anden. I begyndelsen af serien er det nødvendigt at flytte stængerne forbinder arbejder løkke i midten af buen.

Den færdige fletning skal befugtes eller vaskes i varmt vand, og derefter jævnt spredt ud og tørret. Hvis det er snoet eller meget ru, bør det gennemboret med stifter til strygebrættet og hæld dampen fra et strygejern.

Ved brug af regenererede bånd kan ikke røre den varme strygesål til strikket stof.

Sy en strikket blonde

Hæklede elementer kan fastgøres på lærredet på forskellige måder: manuelt eller ved hjælp af en symaskine. Hvis produktet podrublen kant, kan det sættes på forsiden af fælgen.

Fletning krog- og beskrivelse ordninger, som ikke giver for tilstedeværelsen af linealen, der skal sys til forsiden af artiklen.

Mens han arbejdede på maskinen, skal du først være sikker på at krydse den strikkede element til tekstil nettet, eller i forbindelse med arbejdet den kan bevæge sig.

Alternativ påføringstape

Moderne og moderigtig strikning tillader kunsthåndværkere producere selv sådanne usædvanlige tilbehør som baby-kroner.

For dem, du har brug for at vælge ordningen med store tænder.

Som et materiale er det værd at overveje Lurex tråd. De er meget hårdt og kastede et metallisk skær. Længden af båndet er lig med omkredsen af hovedet minus fem til syv centimeter.

Når kronen er klar, skal det imprægneres med en opløsning af PVA lim, gelatine eller stivelse, sat på noget runde (for eksempel en bank) og tørret.

For at give en komplet lighed med ædle metaller, kan kronen male i guld eller sølv farve. Dette gøres ved hjælp akrylmaling i dåsen. Hvis dette ikke bliver fundet, fit en, der er solgt i dåser og rør, dog nødt til at købe en pensel.

Forhåbentlig simpel fletning krog kredsløb og, hvis udbredelse er blevet foreslået i denne artikel vil hjælpe en fagmand til at forfine det indre, opdatere din garderobe, og at behage den lille prinsesse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.