ComputereSikkerhed

Opgave Host Window: hvad er det? Grundlæggende begreber og principper for arbejdet prootsessa

I standard "Task Manager", for eksempel i en nødsituation nedlukning af et Windows-program, brugere af edb-systemer ofte konfronteret med tilstedeværelsen af arbejdet taskhost.exe proces. Kun få kender tjenesten Host Task vinduet. Hvad er det? På denne konto, selv i hjælpesystemet især forklarer ikke noget. Vi ser, hvad det er.

Opgave Host Window: hvad er det?

Hvis vi oversætter bogstaveligt fra det engelske sprog på sigt betyder det "opgave vært vindue." Men i princippet den meget brug af dette udtryk længere gælder for operativsystemer og mere korrekt betegnes som en proces eller tjeneste Taskhost Windows (refererer til platformen til at udføre nogle af de processer fleste "OSE'er", hvorigennem de er i stand til at forbinde på et tidspunkt), og ikke på anden måde . Bemærk, at selv i tjeneste beskrivelsen af den type at søge på nettet forespørgslen «Taskhost Vindue» absolut uanvendelig. Dette er den primære fejl i processen med kunstneren.

I princippet kan tjenesten selv karakteriseres som en komponent DLL kører yderligere typer af software biblioteker, der ikke kan køres som en standard metode til åbning eksekverbare EXE-filer. Nu lidt mere om, hvad Task Host Windows.

service principper

Dette er faktisk et system proces. Lad os betragte nærmere begrebet Task Host vindue. Hvad det er ikke svært at forstå det med et eksempel på brugen af dynamiske link biblioteker (selvom sit eget vindue opgaver og ansøgningen ikke bruge, på grundlag af den nævnte oversættelse). Det faktum, at Windows ikke genkender alle programmer køres kun fra eksekverbare filer. Nogle af dem indeholder ekstraherbare kode, der er til rådighed, er i dynamiske biblioteker.

For eksempel er mange plug-ins, der er forbundet til musikken sequencer eller konventionelle software spillere som WinAmp eller den samme AIMP, har navnet på biblioteket format, udløses på tidspunktet for anmodningen om at få adgang til dem. Ja meget simpelt eksempel: efter equalizeren separat for spilleren uden at skulle køre de vigtigste program kan ikke køre, men i programmet, som den er tilsluttet, plug-in fungerer bedst.

På den anden side, hvis man ser, udviklerne hævder, at tjenesten er ansvarlig for at starte programmer og biblioteker 32-bit systemer, der adskiller sig fra de eksekverbare komponenter.

Bemærk, at i systemet er der to lignende tjenester. Dette Rundll32 og Svchost. Den første gælder kun til at lancere den dynamiske bibliotek med arkitekturen i 32 bit, det andet er ansvarlig for at køre programmet som helhed.

Det viser sig, at tjenesten kommer til udtryk i form af Taskhost Window, er en regelmæssig backup af de to ovennævnte processer.

frakobling

Nu et par sætninger i slutningen af tjenesten Task Host vindue. At det kan være i form af at deaktivere systemet, hvilken slags konsekvenser det har? Ja nej. Det er sikkert at sige, at alle dem, der er afgørende for en fuldstændig nedlukning af processen, i betragtning af at det kan skade systemet, helt forkert.

Tro mig, intet galt med det. Som praksis viser, er nedlukningen beskrevet tjeneste i de fleste tilfælde kun frigør systemressourcer, og bidrager til at øge produktiviteten i arbejdet i nogen "styresystemer» Windows.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.