ComputereSikkerhed

Fejl WiFi-godkendelse: en tablet eller Android-telefon kan ikke oprette forbindelse til netværket

Mens forbundet med WiFi-kanal enheder, der kører på Android mobile platform, kan du støde flere problemer, hvoraf den mest almindelige er WiFi godkendelsesfejl.

Oftest opstår der problemer på grund af forkerte indstillinger i Network Security eller router-tilstand, og den kanal, der er valgt til Wi-Fi-netværk. Når du forsøger at oprette forbindelse til netværket ved hjælp af en tablet eller Android-telefon, kan du se nogle fejl.

Godkendelse mislykkedes WiFi (Android)

Dette er problemet med autentificering, hvor normalt vises betegnelsen "Disabled", og enheden til et Wi-Fi-netværk er ikke tilsluttet. En sådan indretning ofte udfører en smartphone, men WiFi godkendelsesfejl på tabletten ikke mindre fremherskende.

Endeløse modtagende IP-adresse

Tilslutning status er: "Hent en IP-adresse" eller "Slut". Men enheden ikke oprette forbindelse til netværket. Som du kan se, WiFi autentificering fejl er ikke den eneste, selvom almindelig.

Fejl "Gemt, er beskyttet af WPA \ WPA2»

Enhed, der kører OS Android er tilsluttet routeren via Wi-Fi, men internettet stadig ikke virker. I din browser, kan hjemmesider ikke åbnes. Oftest i sådanne tilfælde, netværket indikatoren er inaktiv (f.eks grå, og bruges til at være blå). Herefter vil vi forsøge at finde ud af at rette fejlen WiFi autentificering, samt fjerne alle ovenfor beskrevne problemer.

Løsning af problemer

Før du begynder at foretage ændringer i nogle indstillinger, anbefaler vi blot genstarte din enhed, som nægter at tilslutte. Det er sandsynligt, at vi har at gøre med en form for svigt og genstart devaysa hjælp. Hvis ikke virker, så lad os se på andre muligheder. I tilfælde af, at alle stik før, men nu ikke ønsker at (og du ikke har ændret nogen indstillinger), skal du sørge for at skifte kanal til et trådløst netværk. Måske en ny router er i nærheden, netværket er lavet til at blande sig med de sædvanlige tilslutninger.

Vi anbefaler at gå til routerindstillingerne, og så skifte kanal for Wi-Fi.

Dette kan gøres oftest i "Wireless" fanen ( "Wireless"). Eller andre steder, hvor du normalt indstillet de trådløse netværksindstillinger. Sådan gør du: skifte kanal nummer, gemme dine indstillinger, genstarte routeren, og derefter forsøge at oprette forbindelse.

Enheden er tilsluttet, men internettet stadig ikke virker

Du kan se status "Connected". Det synes i orden, men internettet stadig ikke virker. Først og fremmest skal du sørge for, at netværket er faktisk til stede på routeren. Ofte et sådant problem opstår i de første router indstillinger. Opret forbindelse til Wi-Fi en anden enhed. I så fald, hvis den er tilsluttet, men internettet vil nægte at arbejde, mest sandsynligt, har vi et problem med forkert angivne indstillinger på routeren. Hvis en anden enhed forlader netværket, så prøv vores andre tips i aktion.

Fejl WiFi-godkendelse: detaljer

Hvis du kan se på skærmen, fejl, vises meddelelsen "godkendelse", mest sandsynligt, taler vi om de problemer, der er forbundet med forkert angivne sikkerhedsindstillinger, eller med den forkerte adgangskode. Vi anbefaler, først og fremmest kontrollere rigtigheden af den adgangskode, som du angiver for at oprette forbindelse til netværket. Der er en mulighed for, at du indtaster den forkert.

På tidspunktet for at skrive adgangskoden følge de givne bogstaver. Hvis du skriver en forkert adgangskode, skal du kontrollere sikkerhedsindstillingerne. Indstil sikkerhed type WPA2. Password er præcis 8 tegn. Prøv også at ændre tilstanden af dit trådløse netværk. Forandring kan være på samme sted, hvor vi vælger den kanal (router indstillinger).

Genstart routeren, og gemme indstillinger efter hver ændring bidraget.

Det bør også kontrollere indstillingerne i regionen. Angiv det land, hvor du er. Kontroller, om den angivne enhed med de andre punkter af Wi-Fi. Måske problemet ligger i tablet eller telefon.

Og hvis en virus?

Vi har ikke nævnt ovenfor, at WiFi autentificering fejl kan opstå på grund af overtrædelser af systemfiler og dynamiske link biblioteker forskellig malware (med andre ord, vira), der angriber din mobile enhed. I dette tilfælde straks anvende omfattende foranstaltninger til bekæmpelse af den angivne fejl. Der er flere programmer, der kan løse disse problemer uden tidskrævende. Bare følg instruktionerne antivirusprogram efter lanceringen. Brug kun godkendte ansøgninger, og så er sandsynligheden for forskellige fejl i den mobile enhed (herunder identifikation af et trådløst netværk) vil blive reduceret betydeligt.

Måske har vi beskrevet beslutningen om ikke at alle problemer med at tilslutte til Wi-Fi, men forsøgte at fokusere på de mest almindelige situationer. For mere information, kontakt din tjenesteudbyder eller et servicecenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.