Intellektuelle udviklingReligion

Satanisme - hvad er det? Symboler er budene og

Satanisme - det er en religion, som har i verden, måske den mest berygtet. Meget ofte denne bevægelse stigmatiseret som en katalysator for de mest afskyelige og brutale forbrydelser. Men på trods af dette, er der satanisme og fortsætter med at udvikle sig. Ifølge uofficielle statistikker, i øjeblikket tilhængere af denne religion i verden er et par millioner mennesker.

Hvem er Satan?

Hvem overveje deres protektor tilhængere af denne mørke bevægelse? Abrahams strømninger Satan - er først og fremmest den vigtigste antagonist af Skaberen og himmelske kræfter i særdeleshed. Selv navnet er oversat fra hebraisk som "Gud er imod." Almindelige synonymer er Satan:

 • The Devil.
 • Lucifer.
 • Crafty.
 • Beelzebub.

Repræsentanter for de mest almindelige i dag religioner - kristendom og islam - tror Satan er den største synder af al menneskelig elendighed, personificeringen af det onde, skubber folk på vejen af åndelig død. Efter forførelse af Eva i paradis denne gang smukke engel er blevet forvandlet af Skaberen i den modbydelige slange, tvang alt liv til at kravle på deres maver.

forhistorie

Så satanisme - en bevægelse eller religion, hvis medlemmer overveje deres protektor Guds fjende, Satan er en rebel. Oprindelsen af i dag ganske mange flow, ses cirka begyndelsen af det XX århundrede. Men en helt ny forskere mener satanisme, selvfølgelig, umuligt. For eksempel kan den samme humanistiske revolution i renæssancen præsenteres ikke blot som anti-kristen i det væsentlige, men endda anti-religiøs bevægelse. Rådgivningen af apostlen Paulus om opfyldelsen af evigt liv gennem spiritualitet dens tilhængere imod godkendelsen af de aktive interesser og rettigheder kødet.

Der var på forskellige tidspunkter i forskellige lande og forskellige okkulte og magiske hemmelige selskaber. Faktisk de fleste af satanisme som sådan ikke var dog nogle katolske præster i det forrige århundrede blev gennemført en sort masse og andre mørke ritualer. Fra litteraturen er det kendt, for eksempel, heksen-dyavolistka Fransk La Voisine, der levede i den tid af Ludvig XV. Kvinden krediteret med at holde et stort antal mørke ritualer, herunder udbud af offer hos spædbørn, samt mange forgiftninger.

Alister Krouli

Djævelskab blomstrede, så måske hele tiden, at der er en kristen. Historien om moderne satanisme begyndte med det samme Aleister Crowley. At denne mand mange anser hjernen bag den mørke flow. A. Crowley blev berømt først og fremmest ved, at aktivt fremmet denne religion i begyndelsen af det tyvende århundrede.

Moderne Satanister at annoncere, at det var Crowleys "re-skabt" alle mulige angiveligt gamle magi og ritualer ikke kan lide. I dag, derfor navnet på okkultist ganske grundigt er glemt. Engang blev han betragtet som en "stor tryllekunstner af det tyvende århundrede." A. Cowley udmærkede sig ikke blot ved talrige seksuelle orgier med brug af narkotika og loyale holdning til nationalsocialismen, men også nogle videnskabelige arbejde.

Ideen om Superman

Ud over Crowley, den inspirator for moderne satanisme og anses det for den tyske filosof Friedrich Nishtse repræsentant for irrationalitet. Det var hans idé om superman er den nuværende svarer til en individuel stand til deres egne for at finde sig selv det grundlæggende formål og mening med livet.

Anton Anton LaVey

Således satanisme - denne mørke bevægelse, hvis ideologiske inspiratorer kan betragtes Aleister Crowley og Friedrich Nishtse. Grundlæggeren af den nye kirke Satans i sidste århundrede var en amerikansk af fransk oprindelse Anton Anton LaVey. Det er denne mand i 60'erne er blevet formuleret de grundlæggende bestemmelser i den nye doktrin. Stort set alle moderne satanister er medlemmer af Church of Satan af Anton LaVey.

Satans bud

Folk, der, uanset grunden, er interesserede i denne religion, for sikker vil gerne vide, hvad der er de forskrifter satanisme. Selvfølgelig denne religion har sin egen filosofi. Satan eksisterer kun ni bud. De ser således ud:

 • i stedet for afholdenhed person bør forkæle deres instinkter;
 • i stedet for spirituelle drømme bør vælge fuld eksistens i den materielle verden;
 • fjender er nødt til at gøre gengæld, i stedet for at vende den anden kind;
 • i stedet for hyklerisk selvbedrag bør være klogt;
 • barmhjertighed kan ikke være til Smigrere, men kun til dem, der fortjener det;
 • ansvarlig kun bør handle med den ansvarlige, i stedet for åndelige vampyrer;
 • mand - dyret, den farligste af alle de andre dyr;
 • synder, hvilket repræsenterer Satan, ikke fører til åndelig død, og de fysiske, følelsesmæssige og intellektuelle tilfredsstillelse.

"Bibelen Black"

De vigtigste bestemmelser i læren af mørket, herunder Satans befalinger, blev Anton LaVey specielt skrevet til denne bog. det kaldes "Satans bibel" og omfatter fire hovedafsnit:

 • "The Book of Satan."
 • "The Book of Lucifer."
 • "The Book of Belial."
 • "The Book of Leviathan."

Ifølge mange medlemmer af intelligentsiaen, "Satans bibel" er ganske konsekvent og rationelt arbejde, kan være af interesse især blandt teenagere og unge voksne. At dømme efter dette arbejde, generelt accepterede forestillinger om religionen er ofte fejlagtige. Efter alt, er ideologien om satanisme ofte præsenteres som forsvar for uansvarlige og grusomme handlinger. Men at dømme efter arbejde "Satans bibel", denne adfærd helt i strid med de grundlæggende elementer i etik undervisningen. På forkant i La Vey religion placeret over alt uafhængighed for den enkelte. Det er, for handlinger begået person bør være ansvarlig foran sig selv, og ikke til Gud eller Djævelen.

Faktisk Fallen Angel, ifølge beskrivelserne af La Vey er et symbol på frihed, oprør mod uretfærdighed, selv. Status for Church of Satan i vores tid er officiel. Det er tilladt i mange lande. I vores land, blev den russiske sataniske kirke officielt registreret i maj 2016.

De vigtigste symboler satanisme

I første omgang blev denne religion betegnet generelt kun inverteret krucifiks. Efter offentliggørelsen af Bibelen La Vey var det vigtigste symbol på satanisme pentagrammet med billedet af en ged (Baphomet) indeni. Naturligvis opfandt pentacle ikke var ham selv grundlæggeren af Kirken. Mest sandsynligt er det et symbol af prototypen Goat af Mendes (udførelsesform Neter Amon). Sidste Egyptiske præster blev kaldt "skjult, opholder sig i tingene", og blev betragtet som en slags mørk kraft, der gennemsyrer hele naturen.

Inverted indlæg og Baphomet, så - de vigtigste symboler for satanisme. Men de er naturligvis ikke de eneste. Det omfatter symboler for religion og andre tegn. For eksempel, en meget almindelig er tre seksere. De kan repræsenteres som faktisk 666, og som FFF (F - den sjette bogstav i det engelske alfabet).

Satanisme som en religion: guderne

Faktisk guderne som sådan i denne bevægelse, selvfølgelig ikke. Det vigtigste protektor for menigheden i dette tilfælde er faktisk Satan selv. Også i deres ritualer repræsentanter for disse strømme kan forekomme og til alle slags dæmoner. Ud over den Baphomet, de mest populære er:

 • Astaroth.
 • Behemoth.
 • Abadonna.
 • Leviathan.
 • Asmodeus.

Dette er naturligvis ikke helt de guder satanisme. Dæmoner i denne religion betragtes som mere forskellige ansigter Lucifer selv. Sommetider repræsentanter for denne strøm bruges i ritualer og som mørke fiktive karakterer. For eksempel i bogen La Vey "Sataniske ritualer" beskriver hvordan du får adgang til HP Lovecraft Cthulhu. Selvfølgelig satanister tror på Jehova. Efter alt, Satan bør også nogen til at modstå.

ritualer

Essensen af satanisme er derfor i menneskelig valgfrihed og uafhængighed af det fra en hvilken som helst højere magt. Selvfølgelig er der ikke kun symboler og religionsfilosofi. Udføres, som allerede nævnt, dens repræsentanter og forskellige ritualer.

Ifølge A. La Vey, en fantasi i enhver religiøs aktivitet spiller en vigtig rolle. Manifesteret til den maksimale hun kan kun nævne, når der udføres særlige ritualer. Derfor grundlægger af Church of Satan og flere ceremonier blev udviklet, som kan opdeles i to hovedkategorier:

 • praktiske effektivitet;
 • ceremoniel.

Magic satanisme er normalt baseret på adressen på eventuelle dæmoner for at opnå personlige mål. Satanister tror ikke ceremoniel La Vey og godt kendt af alle sorte masse. Efter deres opfattelse er dette en effektiv ritual, hvis hovedformål er at bryde dogmer i den kristne kirke.

Det menes også, at den adfærd sataniske ritualer er både mænd og kvinder. Selvfølgelig, i løbet af de ritualer deres medlemmer og brugte alle mulige symboler satanisme - omvendt stjerne, sorte stearinlys, krydser, pentagrammer.

Sataniske "synder"

De vigtigste kvaliteter, som repræsentanter for den aktuelle La Vey har nogen værdi, er:

 • dårskab;
 • manglende åbenhed;
 • uvidenhed om oplevelsen af generationer;
 • besætning overensstemmelse;
 • uproduktive stolthed;
 • uhøflige art, mangel på en følelse af æstetiske, ædel;
 • solipsisme;
 • tendens til selvbedrag;
 • fordringsfuldhed.

Satan og Lucifer - hvad er forskellen?

For mange mennesker, disse to tegn er identiske. Historisk dog stadig eksisterer forskellen mellem Satan og Lucifer. Den vigtigste forskel mellem disse to navne - alder. Lucifer er en langt mere gammel dæmon dukkede op i mytologi, selv i førkristne æra. For eksempel romerne identificerede ham med morgenstjernen - Venus. Fra det græske navn "Lucifer" betyder "lys bringer." Siden oldtiden, denne dæmon er et symbol på tørst efter frihed, åbent oprør. De samme principper bekendte og faktiske satanisme selv (foto ritualer og symboler for denne religion er præsenteret på siden).

I den kristne forståelse af Lucifer - er faktisk falden engel, som meddelte ham selv lig med Gud (som hævn for den sidste kærlighed til mennesker) og oprørsk. Som et resultat, sluttede han ham engle (en tredjedel af den samlede sammensætning) blev væltet i helvede, hvor han forblev til denne dag.

Satan, sammenlignet med Lucifer, synes noget mere verdslige karakter. Ikke underligt han betragtes Fredsfyrste. For første gang, er Satan nævnt i Toraen, den jødiske religiøse bog, hvorfra yderligere oplysninger lært kristne og muslimer. Der Satan præsenteret på de fleste lige som anklager eller vidne dårlige gerninger mennesket. Faktisk i personificeringen af det onde, Guds fjende, har han udviklet sig kun i kristendommen og islam.

Baal Zevuv

Denne gamle hedenske gud også ofte identificeret med begrebet før os (satanisme). Devil, Beelzebub, og nogle kilder er identiske tegn. Historisk set er det, at den sidstnævnte er en transformation af den gamle østlige gud Baal-Zevuva. Og denne guddommelighed, til gengæld en gang angiveligt ofret mange ofre, herunder mennesker. Og sætte en stopper for dette, selvfølgelig, kristendommen.

Pålidelig arkæologiske beviser, at i templerne Ba'al ofrede mennesker, men ikke eksisterer. Faktisk i denne gud Beelzebub omdannes i middelalderen. Den apokryf evangelium Nikodemus, han kaldte fyrste helvede, øverste suveræne af den infernalske imperium. I nogle tilfælde, i de antikke kilder identificeret med Satan, Beelzebub, i andre - betragtes hans vigtigste assistent.

Lilith - den første kvinde

Selvfølgelig, Satan, samt stort set enhver respekt gud, er der også en kone. Generelt har det så mange som fire. Men den væsentligste her er Lilith - undsluppet fra paradis den første kvinde. Ifølge Alfabet af Ben Sira, i forfølgelsen af hendes Skaber tre engle blev afsendt. Men for at vende tilbage til sin mand han nægtede at Lilith. Til denne forbrydelse, Gud straffede hende, så hver aften er ved at dø af sine 100-dæmon børn.

I jødisk filosofi Lilith er et bevinget monster, at skade den nyfødte. Jøder tror på, at hun om natten kidnapper babyer og drikker deres blod eller substituerbare på dæmonerne. Rør ikke ved det, efter aftale med englene sendt af Gud, kun de børn over den seng, der siger hendes navn.

I Kabbalistisk tradition Lilith - dæmon, er mænd, forførende, og derefter dræbe dem. Det er i litteraturen af orienteringen det blev først nævnt som kone Samael (Zohar).

I moderne sataniske tradition kan Lilith identificeres med en række sorte gudinder - .. Kali, Hecate, Helyu og så vi kan tale om to af Lilith - den ældre og yngre. Den første er faktisk gift med Satan, og den anden - hustru til den dæmon Asmodeus.

andre koner

Ud over Lilith, er gift med Satan og dæmoner mødre også overvejet:

 • Naama;
 • Agrate;
 • Ser Zennunim.

Der satanisme og andre kvindelige dæmoner - Lamia, Mahhalat, Elizazdra. Lilith er forskellig fra andre i, at det plejede at være en død. De fleste andre dæmonen fortrængt fra himlen med Lucifer. De ritualer udført af repræsentanter for denne bevægelse, blandt andet kan bruges sådanne tegn på satanisme som "Black Moon" Lilith og Naamah Lamen.

udtalelse fra hedningerne

Således for jøderne, Satan - er vidne til menneskelig adfærd, anklageren og anklager for Gud. For kristne, denne karakter er personificeringen af det onde, nedskyde en mand på afveje. Og hvad jeg mener om satanisme hedninger? Kristne, som vi ved, ikke kan lide begge disse religioner. Faktisk satanisme og hedenskab har noget til fælles - afvisning af Gud eller guder som en kraft, som du ønsker på nogen måde at tilbede. Nå, eller hvor du kan flytte ansvaret for deres handlinger. Men mange satanister tror derfor Skaberens fjende, som Lucifer vil vinde før eller senere. I de samme hedninge til guderne, selvfølgelig, en lille smule anderledes holdning. Repræsentanterne for denne religion mener, at de ikke er sikre på det absolutte kontrollerende menneskeliv, men snarere mere magtfulde end de mennesker partnere. Fjendtlige repræsentanter for denne religion tror ikke nogen gud.

Eksistensen HERRENs hedninge for det meste ikke benægte. Men mange repræsentanter for denne religion anser det samtidig ret kedeligt, vred og ubalanceret. Nogle hedninge sidestilles HERREN og den mørke top - djævelen, der forklarer, at herunder ligheden af de navne, selv om disse to tegn.

Faktisk Lucifer selv repræsentanter for denne religion er undertiden identificeret med guden Wotan (Odin) eller russisk Vélez. Også nogle gange Satan i denne religion kan være forbundet med Czernebog.

Satanisme i Rusland i dag

I vores land, har satanisme som en religion dukkede op i de dage i Sovjetunionen. I Moskva, for eksempel blev den første sådan gruppe, der iagttages i 70 år. I disse tider, var de dog meget få. Men efterhånden religionen vundet popularitet i USSR, breder sig til andre byer. I de 80 år har landet allerede dukket op, og er store nok satanisk samfund. I de 90 år for at være tilhænger af en af disse grupper var også meget moderne.

I øjeblikket satanisme i Rusland repræsenteret hovedsageligt af religiøse samfund "russiske Church of Satan", hvis medlemmer er tilhængere af La Vey. Selvfølgelig er der i dag i Den Russiske Føderation og andre, i de fleste tilfælde, den lukkede og hemmelige for lignende retning. Af de mest berømte kan identificeres som følger: "Grøn Order" "Sorte Engel", "Southern Cross",

Generelt er hele spektret af efterfølgere de mørke kræfter i Rusland opdelt i to hovedgrupper:

 • faktisk selv satanister;
 • demonopoklonniki.

Med nogle stræk til tilhængere omfatter Lucifer og forskellige praktiserende hekse.

Kristne om satanisme

Forholdet mellem ROC medlemmer til repræsentanterne for denne tendens, selvfølgelig, i de fleste tilfælde, en skarpt negativ. Kristne gør deres yderste for at holde bevægelse på ingen. Og rette deres vrede ikke blot den religiøse kendsgerning til sig selv satanister, men også på alle de tendenser, klassificerer ROC til det, og selv repræsentanter for kultur. For eksempel i 2014 i forbindelse med en fornærmelse mod de følelser af troende problemer opstod i prosataninskoy polske band Behemoth. Det seneste initiativ af ortodokse aktivister blev endda bortvist fra Rusland (officielt for at overtræde visumordningen).

Selvfølgelig, udtrykke deres meninger om den religion og kristne præster. For eksempel kan man læse en bog af Kuraeva "Satanisme for intelligentsiaen." det er dedikeret til ikke blot strømmen af mørke. Den er fortalt i det, og andre tendenser og bevægelser, opført som ROC til satanisme.

Blandt disse religioner i bogen "satanisme for intelligentsiaen" Kuraev omfatter, for eksempel "the Living Ethics" ekskommunikeret Roerich, hedenskab, okkultisme, teosofi af Madame Blavatsky og så videre.

lys satanisme

Det eksisterer i dag i verden og et sådant skridt. Det menes, at lys satanisme - er først og fremmest en filosofisk livssyn, baseret på sund fornuft. I Hovedhjørnesten af repræsentanterne for denne bevægelse sætter deres eget sind og erfaringerne fra de seneste år. Det vigtigste gud af lys satanisme er Satanail. Lys i dette symboliserer det menneskelige sind er ikke overskygges af nogen dogmer. Efter alt, en af navnene på Satan - Lucifer - bogstaveligt betyder "Lightbringer."

Satanister er lyse, i modsætning til de sædvanlige, ikke gør magiske ritualer. Repræsentanter for denne bevægelse mener, at de, som er i det væsentlige, krykker, simpelthen ikke har brug for dem. I meget slemme tilfælde, hvor de fleste er nødt til at gøre noget umuligt, kan lyse satanist søge hjælp fra Satanailu. Den grundlæggende moralske princip i denne doktrin er frihed til at vælge deres vej.

Lidt kendte fakta

Faktisk om satanisme i dag kender næsten alt. De fleste mennesker tror, at repræsentanterne for denne aktuelle årsag dæmoner gennemført en sort masse, iført omvendte kors, lejlighedsvis ofre deres mørke gud, og så videre. D. Knyttet til denne kirke og et par lidet kendte fakta om som læseren måske ønsker at vide:

 1. For at blive medlem af Church of Satan La Vey, du skal gøre en ganske stor kontant depositum. Når dette var den samlede sum af omkring $ 2. I dag, på grund af inflationen i kirken kan indtastes kun for $ 200.

 2. Officielt Church of Satan er stærkt imod enhver sort magi. "Evil" ritualer, behøver dens repræsentanter ikke praksis.

 3. De største syndere i øjnene af satanister er folk berøvet intelligens.

Encyclopedia Satanica satanisme klassificerer 16 forskellige grupper. Ideologi dem varierer meget. I verden i dag er der forskellige sataniske kulter - fra dedikerede Cthulhu til gnostiske esoteriske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.