HjemlighedHavearbejde

"Zvezdochka" - æbletræ til midten bandet

I verden mere end ti tusind dyrkede sorter af æbler. De fleste af dem er tilpasset de specifikke vækstbetingelser. Når deres compliance træer giver det største udbytte med minimale omkostninger, i visse klimazoner. Grade "stjerne" er ingen undtagelse, det er perfekt egnet til det centrale Rusland. I slutningen af det tyvende århundrede, var det meget populært i studiesteder.

Historien om skabelsen

I 1927, en velkendt opdrætter Chernenko Semen Fedorovich startede "stjerne" på avl nye sorter. Æbletræet blev skabt af bestøvende blomster "pepelina litauisk" pollen "anis". Af det store antal kimplanter videnskabsmand valgte nummer 857, og det var ham, der blev stamfader til fremtidige sorter.

Fra "pepelina litauiske" træer arvet tynde grene og tendens til plakuchesti. "Anis" er at sikre kvaliteten af frugt - deres størrelse og farve.

I tresserne af det tyvende århundrede kvalitet bestået statslige test og blev anbefalet til zoneinddeling i det nordvestlige, centrale, Volga-Vyatka og Srednevolzhsom regioner. Mod nord er det ikke vokse, fordi den "stjerne" - æbletræ, hvilket ikke har god vinter hårdførhed. Og i de sydlige regioner, med passende vanding, du kan få en god høst.

beskrivelse

Beskrevet af energiske træer, vokser til 15-20 år i det smarte æbletræ, højde op til 5,5 meter og dets krone spreder på 6 meter og giver god skygge. Dette bør overvejes, når man planlægger en have, så senere sengene var ikke afskærmes. Basis krone - tykke skelet grene. Skyder tynd, langstrakt, rødbrun, rigelige har fordelen.

Små blade er ovale, takkede kanter og en mat overflade. "Zvezdochka" - æble, som giver en stabil afgrøde i mange år.

Frugt:

 • farve - grønt lys, sløret over hele overfladen af rød, bordeaux farve i rullende;
 • voksagtige film er til stede;
 • form - en afrundet, lidt fladtrykt, med stilk udtalt rib (ligner en stjerne, deraf navnet);
 • vægtgennemsnitlig 80-130 gram indskrevet record - 185 g;
 • smag - sursød;
 • pulp - finkornet, saftig, lille antal frø;
 • stilk slank, kort.

landbrugsteknik

Frugttræer i 6-7-th år af beplantning, på aktier kan få frugten allerede i det 4. år. "Zvezdochka" - apple uhøjtidelige, meget let at rengøre:

 1. Plantning. Periode - forår (april-maj), efter at sneen. Dybden af gruben til 90 cm, blev blandingen hældt i det fra en frugtbar jord, tørv og savsmuld. Før plantning rødderne rette, dækket med jord, stampet og vandes grundigt. Roden krave bør være i en højde på 6-7 cm fra jordoverfladen. Ønskeligt slips frøplante.
 2. Pleje. At opretholde afgrøden bør udføres foråret beskæring. Mellem træerne er plantet grøngødning. De første par år planterne har brug for gødskning og vanding. Efteråret ikke bruge kunstgødning, der indeholder kvælstof, hvilket gør dem forår. Hvis du forventer en kold vinter, er stammen yderligere isoleret.
 3. Skadedyrsbekæmpelse. "Asterisk" har en god immunitet over for forskellige sygdomme, især sådanne, som skurv. På æblesorter, at det næsten ikke forekomme. At forhindre svampesygdomme forebyggende behandling udført med særlige præparater - fungicider.
 4. Høst. I begyndelsen af oktober, frugten i de fleste af dens masse er allerede modne. Indsamling begynder i september, for at undgå at falde ned af æbler.

Et sted til jord skal vælges baseret på niveauet af grundvand. en overflod af fugt fører til død af træet. Velegnet til områder i syd, syd-vest eller syd-østlige side, beskyttet mod vinden.

Egenskaber

Denne sort har en række funktioner, der adskiller det blandt andet:

 • Høst er stabil fra 60 til 180 kg pr træ, den rekord - 211 kg;
 • over tid, er udbyttet reduceres, størrelsen af frugterne og deres smag også (træ alder 15-20 år);
 • efter høst æbler perfekt modnes under korrekt opbevaring (0-2 ° C);
 • kan lagres uden tab af præsentation og smagen til 7 måneder.

Bruges frugt frisk og i forarbejdede: syltetøj, konserves, marmelade, kager og bagværk. Derudover er der i avl sort anvendes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.