ComputereInformationsteknologi

Dokumenthåndteringssoftware

Softwaren er oprindeligt udviklet under sloganet "Vi vil forenkle arbejdsgangen". Men alle, der er forbundet med denne meget dokumentmæssige cirkulation, da de havde travlt 8 timer om dagen, og forblev i erhvervslivet. Programmer fritager ikke arbejdstiden. I det mindste har flertallet af eksisterende softwareprodukter til workflow kun gjort arbejdet mere kompliceret og kompliceret. Det eneste der lykkes med programmører i denne retning er virksomhedens fuldstændige afhængighed af deres programs funktion.

For eksempel, ikke så længe siden var jeg vidne til en regnskabet, at de ikke kan beregne og frigive en person med orlov. Betingelserne var noget specifikke, men i sidste ende var alt inden for den nuværende arbejdskode. Og den eneste klare årsag til afslaget på medarbejderen var, at ferieprogrammet ikke var i stand til at fordøje den foreslåede situation. En person blev tilbudt flere typiske muligheder, men sådan at de blev investeret i de tilgængelige funktioner i regnskabssoftwaren. Samtidig var hovedårsagen så meget som muligt skjult og overflade, først efter at medarbejderen gik til princippet og begyndte at insistere alene. I sidste ende, hvad sker der? Programmet bør forbedre produktionsprocesserne og pålægger faktisk yderligere begrænsninger på dem.

Eller et eksempel fra dit eget liv. Jeg har en slags hobby - programmering i et VBA miljø. I flere års arbejde på kontoret blev der skabt mere end et dusin ret komplekse "mesterværker" og en flok mindre, hvoraf kun en blev vant, og man krævede en vis forfining. Og fra programmeringssynspunktet var disse virkelig ret komplekse makroer, der opererer og behandler store mængder information. Og de har alle arbejdet godt. Nogle gang. Men kun kunst i sin rene form viste sig ikke at være så praktisk anvendelig. Fra den sidste succesrige implementering husker jeg programmet til tekstrewriting lavet under vba for Word og programmet til indsamling af månedlige rapporter i Excel.

Fra mine observationer og mislykkede eksperimenter kan jeg tilbyde flere kriterier, der er obligatoriske for at få et program, der rent faktisk kan slå rod og være nyttigt på kontoret:

  • - Hvis slutresultatet af programmet er et dokument, skal det udstedes i et format, der er praktisk til manuel redigering. Ikke bare udskrivning, men i en fil, der passer til ændringer. Hvis så skulle disse ændringer forblive i historien, gemmer vi den ændrede fil.
  • - Programmet skal på den ene side være i stand til at indtaste oplysninger fra enhver bruger, på den anden side et modul for overvågning og hurtig korrektion af fejl begået af et begrænset antal specialister
  • - Når der indtastes data fra den udøvende kunstner, kræves kun lister. Der bør ikke være nogen foreninger. Alle subtraktionstillæg skal udføres af programmet. Giv folk mulighed for at tælle antallet af linjer og fra 10 personer 1 tæller forkert og 1 på deres egen måde.
  • - Når du indtaster data, skal softwaren give mulighed for at forlade næsten alle felter tomme med mulighed for at udfylde dem senere. Tænk hundrede gange før der kræves et obligatorisk felt.
  • - Kompleks automatisering er kun mulig for de mest primitive handlinger. Og da strenge bestemmelser næsten aldrig eksisterer, skal kun de mest rutinemæssige operationer automatiseres. Programmet skal være et værktøj, ikke en erstatning for den udøvende kunstner.

Du kan ikke tro, du kan tjekke, men ignorering af ovenstående vil føre til, at automatisering vil være et bureaukratisk hæmorider. Og trods alt vil jeg have så meget automatiseret lykke overalt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.