ComputereInformationsteknologi

Hvad er en torrent (tracker, klient)

Det er umuligt at forestille sig en moderne computer, hvorfra du ikke kan komme ud til internettet. Der, hvor der endnu ikke haft tid til at nå deres link-udbydere, computer ejere bruge en trådløs forbindelse: 3G eller specifikke teleoperatører realiserede GSM-kommunikation. Der kan argumenteres for, at tilgængeligheden af en internetforbindelse er blevet, hvis ikke obligatorisk, er det meget ønskeligt. I lyset af det ovenstående skal hver respekt brugeren i det mindste have en idé om, hvad en torrent.

Torrent-systemet faktisk skabt et globalt netværk, såsom det er på nuværende tidspunkt. Inden besvarelsen af spørgsmålet: "Hvad er en torrent", overveje en situation kender mange fra film visning.

By biograf farverige plakater inviterer dig til at se rummet, men mine venner ikke ophøre med at prise en anden mesterværk af biografen. Reklame film på websider øger kun ønsket om at se filmen, for at danne deres egen mening om det. Løsningen indebærer en af fire måder: at gå i biografen, købe en cd med filmen, se det Onlay eller downloade fra internettet. I de fleste højhastighedsadgang er valgt visning online og først derefter (om nødvendigt) gå i biografen. Download fra netværket er mindre populært, fordi det er svært at finde et sted med behov film og fildeling (rapidshade) fartgrænsen.

Ulemper ved online-visning er indlysende:

- hvis betalingen trafik af internettet til at re-se filmen ikke vover alle, fordi det betyder yderligere omkostninger;

- som ønsker at genopbygge hjem indsamling, bliver nødt til at købe en cd. Selv om det er muligt at fjerne filmen fra browserens cache, vil dens kvalitet være utilstrækkelig for indsamling, fordi det er meget sjældent online film udsendes i high definition multi-kanal lyd.

Samtidig brugeren, vel vidende at en sådan torrent og downloade film gennem vandrere om sådanne mangler og husker ikke, da den torrent systemet, de simpelthen ikke.

I forenklet form, at systemet består af tre komponenter: en særlig hjemmeside kaldet torrent tracker, og mindst to BitTorrent klienter (dealerens og download). Torrent-klient BitTorrent programmer præsenteret, Vuze, uTorrent osv Torrent trackere er også en hel del i netværket, for eksempel, nnm-club.ru, rutracker.org etc. En person, der ønsker at gøre en fil tilgængelig for offentligheden (i vores eksempel - filmen), poserer på en tracker gør hånd med beskrivelse og screenshots og sætter et link til en speciel torrent-fil. Trekkera besøgende der ved, at en torrent ved at læse beskrivelsen, skal du klikke på linket. Det kører i PC-torrent-klient og begynde at downloade. Den næste besøgende på dit websted klikker på et link, og download er allerede i gang med både den oprindelige kilde (distribueret af filer på trackers ikke gemmes), og i første omgang, starte download. Jo flere såmaskiner, jo hurtigere hastighed, og download kaldes "hurtig torrent."

Nogle trackers kræver, at brugerne til at registrere. Normalt er det nødvendigt, at ratingsystemet: jo flere megabytes fordelt, jo højere rating, og flere muligheder. Men flere og flere trekkere nægter rankings, håber på bevidste brugerne selv (efter injektion er ikke nødvendigt at engang slette filen eller lukke torrent-klient).

På alle disse steder implementeret muligheden for at søge efter torrents på navn. Ud over film, kan du normalt hente en bred vifte af software, musik, bøger, spil - næsten alle. Man behøver kun at installere klientsoftware, skal du vælge en tracker og hente den ønskede fil.

Sammenfattende kan vi sige, at systemet torrents - det er præcis, hvad der mangler i mange mennesker på udkig efter via søgemaskiner de ønskede filer til download.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.