LovStat og lov

Våben tillader, hvordan man får? Forespørgsler om tilladelse

I dag kan du finde i salg og købe våben til jagt, sport og selvforsvar. Selvfølgelig kommer til butikken og bare købe din favorit pistol vil ikke fungere. Loven kræver en tilladelse til køb af bestemte varer. Spørgsmålet er, hvor du kan få våben tillader det, hvordan man får det, om der er i denne sag faldgruber. Lad os prøve at regne det ud.

lovens bogstav

Lad os vende tilbage til begyndelsen af den føderale lov for Den Russiske Føderation om det våben, der behandler og regulerer alle retsforhold, der opstår i våbenhandel i vores land. Artikel 13 siger, at for at erhverve sportslige, alarm, våben til jagt og selvforsvar, sammen med bladet macheter, har ret til borgerne i vores land, der har nået en alder af flertal og licenseret til købet af MVD.

Der er opmærksomme på, at kolde bladede våben er kosakkerne med deres nationaldragter, og sportslige rifler er interessante primært atleter, og disse borgere sikkert kendt processen med at få tilladelser, vil vi diskutere de resterende våben - til jagt og til selvforsvar. For hver af dem er der en specifik type licens. Til jagt - licensen til køb af jagt med en glat tønde, pneumatisk eller riflede våben til selvforsvar - for køb af resolutionen, besiddelse af våben til selvforsvar. Det skal bemærkes, at ved at opnå disse licenser er næsten ingen forskel. Men nogle detaljer stadig værd at overveje. Lad os prøve at finde ud af at komme til et våben tilladelse, skal du gøre det. Alt dette vil vi diskutere nu.

Før du begynder tæt engageret i opnåelse af tilladelser, er at forstå mere detaljeret, hvad der kræves af en person, det viser sig:

 • Voksen alder.
 • Tilstedeværelsen af en fast bopæl.
 • Manglen på optegnelser om den person i den mentale og narkotikabehandling klinik.
 • Manglen på en straffeattest for forsætlige forbrydelser.
 • Fravær i en periode på et år af recidiv.
 • Fravær af sygdom med symptomer, der ofte optræder sammen med kroniske sygdomme.
 • Manglen på problemer med synet.

Hvor man kan få tilladelse til et våben? Hvis en person passer til de ovenstående krav, så kan det sikkert begynde at se på din lokale afdeling for Indre Anliggender Institut for Licensing og tillader arbejde. Når det er nødvendigt afdeling fundet, er det bedst at se tilbage og præcisere et par punkter om at få en licens. Først skal du sikre dig, at beskæftiger sig med, hvad du har brug for, og for det andet, endnu engang opdateret information om den hukommelse, hvad papir, du har brug for at forberede.

Det næste skridt på vejen til licensen vil besøge klinikken. Her skal vi til at få dette dokument som reference til armene 046-1. For dem, der nogensinde har bestået en lægeundersøgelse for at få et kørekort, at få hjælp til et våben tilladelse vil ikke finde noget nyt. Dybest set, læger tjek er en formel procedure, bortset fra en person med lave synsproblemer kan opstå af en øjenlæge. Hvis kandidaten er på bordet for en øjenundersøgelse vil ikke være i stand til at læse med det ene øje sjette række fra toppen, og det andet øje - det andet, hvilket ville svare til en synsstyrke på 0,5 og 0,2, så tjek en øjenlæge, vil han ikke passere. Derfor vil en sådan kandidat ikke foretages i spørgsmålet om våben tillader det.

Hertil kommer, for den hjælp, du har brug for at blive vist i narkotikabehandling og psykiatrisk klinik, hvor skal bekræfte, at kandidaten ikke er registreret der, og helbredsproblemer har ikke. Efter en lægeerklæring på våben er på dine hænder, kan du begynde at samle dokumenterne. Lad os nævne dem.

 • Ansøgning om tilladelse til et våben. Prøven kan fås ved henvendelse til inspektør på den lokale politi afdeling.
 • Kopi af pas.
 • To billeder.
 • Hjælp på våben.

Hvis samlingen var ikke noget problem, da det af det dokument bør anmode den licensudstedende arbejde afdeling, som skal udstede:

 • Modtagelse, som skal betales til staten samling.
 • Henvisning til bydelen.
 • Henvisning til et specialiseret uddannelsescenter for at passere på brugen af våben test.

Vi vil forstå, hvor disse dokumenter bære et våben. Lad os starte med det mest vanskelige, nemlig ved at bestå testen.

Overgivelse af brugen af våben test

Først skal du besøge kursuscenter og spørge, hvad er kravene til kandidaterne, samt lære at besøge dage og åbningstider. De, der ikke er bange for testen, er det muligt at forberede sig til spørgsmålene om deres egen, finde alle de nødvendige oplysninger. Som en generel regel, for at kunne bestå prøven, skal du besvare ni spørgsmål ud af ti, der henvises til følgende emner:

 • FZ "On våben". Man bør være opmærksom 17, 22, 24 poster.
 • RF Code of Administrative Lovovertrædelser. Spørgsmål vedrørende det tyvende artikel.
 • Af straffeloven, nemlig art. 37-39, 222-224.
 • Forskellige regler om handlingen med et våben.

Hvis først du ikke bukke under på prøve - det er ligegyldigt. Learning Centers give en andet forsøg, men for en ny chance for at betale igen. For dem, der for anden gang var ikke i stand til korrekt at besvare det krævede antal spørgsmål, der er udstedt en retning på betalte kurser. Efter at have lyttet til foredrag kandidat hele proceduren gentages igen. Som praksis viser, at følge kurset næppe nogen er ude af stand til at klare testen. Når det er leveret, blev sagsøgeren givet et certifikat, der er nødvendige for indenrigsministeriet.

Besøger distriktet

For at få hjælp fra distriktet behov for at få hans telefonnummer og finde besøgstid, når det vil være til rådighed på stedet. At alt gik godt, skal distriktet sørge for, at du har derhjemme er der et våben skab, men mere om det senere.

Betaling af statens pligt

Her skulle opstå problemer, alt hvad du behøver at vide er de nødvendige oplysninger. De er opført på kvitteringen. Derfor kan du roligt gå til den nærmeste bank og løn.

Den sidste etape

Det er nu op til at tage alle de dokumenter i armene og komme til politistationen. Når personalet vil kontrollere, om alt er normalt, vil begynde produktionen af den længe ventede licens. I teorien skal opløsningen ske en måned efter indgivelsen af dokumenterne, men i praksis kan ventetiden vare op til flere måneder.

Som et resultat, for at opnå en licens, vil det være nødvendigt at investere i fotografering, et certifikat fra psykiater og psykiateren, 046-1 certifikat og andre dokumenter. Kom af en våben tilladelse vil koste forskelligt. Hele overskuddet, afhængig af hvor meget der vil blive taget forsøg på at overgive sig.

Våben tillader. Hvordan får jeg det på en jagt haglgevær?

Man kan sige, at tilladelsen denne type adskiller sig ikke fra den, der anvendes til forsvarsformål. I dette tilfælde, der er meddelt godkendelse kun for køb, mens det for selvforsvar, er der også tilladelse til at besidde. Licensen til erhvervelse af relevante inden for seks måneder, og hvis i den tid personen ikke vinde noget, er det nødvendigt at være sikker på at forny eller annullere.

Hvad er licensen? Denne formular tre, hvoraf to forbliver i pistolen butikken, og en tilbageholdt af kunden. Da det er nødvendigt at anvende til politistationen i to uger, så i stedet for tilladelser, der udstedes til opbevaring, der er udarbejdet for en bestemt model af våben. Det vil ske, som praksis viser, ikke tidligere end en uge.

jagttegn

Efter alle de ovenstående trin på hænderne skal være tilladelse til at gemme jagtvåben. Nu loven har ret til at holde en pistol i hjemmet og det eneste, han får lov at beundre det. Og helt sikkert det blev købt, ikke kun for dette. Men hvis ejeren ønsker shotgun, for eksempel for at flytte den til et andet sted, og færdselspolitiet, når køretøjet inspektion vil finde det, vil ejeren være et problem. Derfor er det nødvendigt at skelne mellem begrebet opbevaring og transport. For at være i stand til selv at bære en pistol, du har brug for et dokument som en jagttegn.

Vi vil forstå nuancerne i at få jagttegn. Først skal du finde en jagt klub. Hvis du har købt våbnene er ikke til jagt, er det ikke særlig vigtigt, at det er for organisationen, det vigtigste, at du er tilfreds med værdien af bidragene. Der findes flere typer af vildt billetter: Regeringen og medlemskab. Hvis vi betragter det juridiske aspekt af disse to typer, så den person ikke vil jage, fortrinsvis udvalgt tilstand jagttegn type. Han vil være meget billigere, og omfatter også en gratis årlig forlængelse. Hvis en person har planer om at gå på jagt, så valget er bedre at gøre til fordel for medlemskort. For ham, ved den måde, kommer til at betale omkring tredive dollars, og det samme beløb til at betale hvert år for fornyelse.

Efter registrering af alle dokumenter i kandidaten venter test, der svarer til den ovenfor omtalte. I tilfælde af en vellykket gennemførelse af "jægere" vil udlevere våben tilladelse. Sådan får jægeren en billet? Med dette dokument skal gå til politiet, og derefter vil udarbejde en kasse til opbevaring af våben, samt betale en tilstand gebyr.

Licensen til rifler

Fordele glatløbede riffel til at klare. Observation vifte af haglgeværer er lig med et hundrede meter høj, hvilket er en betydelig ulempe. Dem, der planlægger at skyde på lang afstand, er det bedst at købe et riflet våben. Riflede tønder anderledes tråd, som, når der køres på dem en kugle til at spinde det i en fremadgående retning. Dette er rotationen giver kuglerne flyve mere stabil, hvilket har en positiv effekt på Rettet Shot. Af disse våben kan skyde på objekter placeret i en afstand på fem hundrede meter. Af den måde, er det usandsynligt, at fyre i en sådan afstand kan være knyttet til selvforsvar, men situationerne er forskellige. Også med et sådant våben, kan du gå på jagt.

Indhentning tilladelse til at købe våben riflede form skjuler en vis underfundighed:

 • For det første skal kandidaten besidde haglgeværer fem år.
 • For det andet bør det have ved hånden jagttegn, og også fem år. Dette er for at sikre, at jagtgevær indlagt, ikke for selvforsvar.

Hvis du ikke tager hensyn til disse funktioner, indhentet tilladelse til at bære et skydevåben gevind type, såvel som i den ovenfor beskrevne proces.

Købe våben. travmatika

At købe denne type våben bør ikke skabe problemer. Når licensen er opnået, er det nødvendigt at gå til butikken og vælg din favorit model. Så, før to uger passere, er du nødt til at besøge med købte våben, der er beskrevet ovenfor, på den lokale afdeling for Indre Anliggender afdeling. Der skal inspektøren kontrollere antallet og stemple licensen. Der er også mulighed for at købe en traumatisk våben med det. I dette tilfælde, for at få lov til at traumatiske våben, dokumenter, og tilmelding er nødvendig for at producere i den lokale politistation. I princippet er alt det samme som i tilfælde af at købe våben i butikken, kun rolle butikken opfylder licens arbejde afdeling.

At købe haglgeværer

En vigtig forskel mellem købsprocessen sådanne våben er, at der kun er en tilladelse til at erhverve våben, som senere ændret til den beslutning, som gør det muligt at bære våben. Det er værd at bemærke, at for at købe et par haglgeværer, for at få det samme antal licenser. Hvis vi tænker på, at den lægeerklæring 046-1 relevant for seks måneder, og processen med at få en anden, kan yderligere licenser skal skubbe tilbage med flere måneder. Det er meget vigtigt registrering af våben glem ikke at tage med sig, ikke kun en licens, men de våben med et pas.

Loven giver mulighed for en licens købe op til fem prøver af traumatiske våben, der er skrevet på bagsiden af dokumentet. I tilfældet med den glatløbede, bør ejeren have alle fem tilladelser på hver af hans arme.

gyldighed

Hvor gyldige våben tillader? Datoer er som følger:

 • For køb af haglgeværer - seks måneder.
 • At bære våben med glatte tønder - 5 år.
 • Et våben til selvforsvar - 5 år.

Hvis våbnet ikke er blevet opnået inden for en bestemt tid, så du har brug for en udvidelse af dokumenterne. Glatløbede våben tillader eller forlænges med en yderligere periode eller overgiver licensen tilbage til arbejdet i afdelingen. I tilfælde af opsigelse af tiden gyldigheden af de øvrige licenser, der er nødvendige for at passere registreringen igen.

Overtagelsen af våben skab

Som nævnt ovenfor skal i produktionen licens til våbenet tilvejebringe en særlig skab til opbevaring. Loven fastslår, at alle borgere i vort land er forpligtet til at holde deres våben og ammunition i samfundet, og i aflåste skabe eller skuffer, som forhindrer adgang til våben ubudne gæster og andre uvedkommende.

Find et sted, hvor du kan købe våben tilfælde, er det let at komme i gang er at besøge de store våben butikker. Der er også en version af pengeskabe, virksomheden dedikeret til at installere dem. Disse organisationer ikke blot at bringe en garderobe købte stedet, men hvis du vil hjælpe ham montere. pengeskabe på række priser meget store, og på grundlag af alle væsentlige funktioner, kan du hente en sag for våben. I budgettet for køberen vil modtage kassen våben lavet af tynde plader af stål, der kan låses. Det eneste, dette beskytter kabinet, så det fra nysgerrige blikke af besøgende, fordi designet af kabinettet er meget enkel, og hvis du ønsker at stjæle fra ham indholdet vil ikke være svært.

For dem, der er bekymrede for de gemte våben i huset, kan vi tilbyde køb af mere alvorlig kabinet. Sådanne frysere har en større masse og indbrud. Selvfølgelig vil den slags svar skal betale, så det giver mening at finde den gyldne middelvej mellem værdien af den sikkert på bekostning af våben gemt der, samt sandsynligheden for tyveri.

Den første ting at overveje, når de køber kabinetter til våben, er dens størrelse, fordi de skal svare til størrelsen af de lagrede våben der. Hvis våbnet er endnu ikke blevet købt, er det bedst at tage sig af en bestemt bestand. For at spare lagerplads i lejligheden, samt visse maskering kan bygges ind i væg sikker. Tykkelsen af de fleste af sine lejligheder, selvfølgelig, vil ikke tillade installation af sådanne elementer i dem. Derfor er denne mulighed er mere egnet til private hjem.

Ud over de boksens mål, den vigtige rolle, som udtalelsen og krav i distriktet, der ikke er udelukket spillet, ville det være i strid med reglerne. For eksempel vil distriktet kræver installation i en kasse for sig aflåseligt ammunition afdeling, eller tillader ikke kabinettet til at stå i gangen. Du kan helt sikkert argumentere med ham og forsøge at bevise over for ham mit synspunkt, men der er anbefalinger på forhånd for at lære om disse krav og spare en masse besvær.

Det skal også bemærkes, at de våben tilfælde skal fastgøres til væggen eller gulvet med ankerbolte. Måde at eliminere tyveri, selvfølgelig, er ikke særligt pålidelige, men de fordele, det har. For eksempel vil det ikke falde ned, og vil ikke give problemer med distriktet.

Priser bokse til våben

 • Low-end modeller af små pistol kabinet bredde, højde og dybde på omkring tredive centimeter er inden fyrre dollars.
 • Modeller, der er udstyret med agterspejl lukninger vil koste mere end hundrede dollars.
 • Priser pistol frysere, med tykkere vægge (3 mm), start med hundrede dollars.
 • Kasser imødekommende prøve 2, ca. 1,2 meters højde, ligger i området 150 og dollars.

Bygget til større glatløbede og riflede emner koste mellem 250 og USD.

Som konklusion

Baseret på det faktum, at proceduren for at opnå en licens er meget lang og kræver væsentlige investeringer, at mange mennesker håber en eller anden måde at løse dette problem: en våben tilladelse - hvordan man får det ulovligt? Du skal vide, at købt i landsbyen, så bedstefars pistol kan give sin nye ejer strafansvar i henhold til artikel 222. Og hvis det også vil have en ren straffeattest, så ejeren vil have svært ved præcist. Derfor, med stor tillid kan vi rådgive og jægere, og de vagter, og kun almindelige borgere, som ønsker at beskytte sig selv, til registrering og lagring våben i overensstemmelse med loven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.