TravelingRetninger

Ohio - en guldgrube af attraktioner og naturlige skønhed

Ohio er beliggende i den nordøstlige USA. Dens hovedstad - store og udviklede byen Columbus, der i 2013 blev kåret den mest "intelligente" by i verden. Og det er ikke det eneste interessante ved denne tilstand.

Attraktioner & Steder

Ohio, er byen kendt i hele verden som en stor industriel, uddannelsesmæssige og underholdning steder kan tale om en masse interessante ting. Tag for eksempel, Zanesville. I denne by er broen, den eneste af sin slags. Det er kendt for sin struktur - den form, det ligner bogstavet "Y". Denne bro, hvis tre ender og vejen. Mere er i tilstanden af en rutschebane, er den anden i verden til hastighed og højde.

Og i Sandusky kan ride den tiltrækning, hvis højde når op så meget som 128 meter! Hvis du ønsker at beundre naturens skønhed, så sørg for at besøge Cuyahoga Valley. Dens område er omkring 33.000 tønder, og det er måske et af de smukkeste steder i Amerika (med de rigeste fauna). Ikke underligt folk kommer her næsten alle turisterne. Du kan stadig besøge Brandywine Falls - et vidunderligt sted, placeret og omgivet af fyrretræer. Og Tinkers Creek Gorge man kan beundre de mystiske landskaber.

ren natur

Intet under, i denne tilstand er så mange smukke steder med uberørt natur. Faktisk er de fleste af dens område repræsenteret ved de endeløse sletter. Ohio State stadig kaldes hestekastanje - alt sammen fordi her disse træer vokser næsten overalt. Men i den vestlige del, kan du se en masse af vådområder. Men i den østlige del - Appalachian Plateau, er ikke meget høje (kun 460 meter), men malerisk.

I den nordlige del af staten er Lake Erie. På det der er et par interessante fakta. For eksempel er det er den tiende største ferskvandssø i verden. Hertil kommer, den varmeste af alle de store søer - alt sammen fordi det ikke er meget dyb. Mere Erie er grænsen mellem Canada og USA - på grund af dette er der ofte tvister vedrørende foredrag af mobiltelefon betaling. Bare sker, at operatørerne tror disse eller andre internationale opkald. Erie - er ikke den eneste vandmasse, som kan prale af Ohio (USA). Men der er en flod af samme navn, er det i den sydlige del. Ohio er den mest fuld flydende biflod til Mississippi.

Lidt om hovedstaden

Som allerede nævnt, den vigtigste by i staten er Columbus. Dets historie begyndte i 1812 - det var dengang, at han grundlagde. Af den måde, fra begyndelsen udtænkt, vil den by, der vil blive bygget på dette websted være statens hovedstad. Og så skete det. Til dato er Columbus perfekt udviklet metropol - med de økonomiske, handelsmæssige, logistik, industrielle og uddannelsesmæssige synspunkter. Det er ikke overraskende, fordi der er engageret i handel, bankvæsen, sundhedsvæsen, samt luftfart, forsvar og fødevarer aktivitetsområder. Alt dette har givet et bestemt resultat, for eksempel i 2009 byens BNP overskred tallet på 90 milliarder dollars!

Videregående uddannelse i prestige universitetet

Samme sted i Columbus huser den største University of Ohio, det forkortede navn på OSU. Desuden er denne institution er den tredje største i Amerika. Denne gymnasiet med en temmelig lang historie, siden den blev grundlagt tilbage i 1870. Men oprindeligt var det en simpel kollegium. Hvem ville have troet, at den sædvanlige landbrugsskole, beliggende i udkanten af byen, blev en populær institution. Og hvis den oprindelige her har lært kun 24 elever, men i dag universitetet har omkring 42.100 studerende og omkring 11 000 læger og mestre.

I gymnasiet, kan du få en uddannelse på områder relateret til journalistik, medicin, jura, veterinær, handel og landbrugsareal. Men dette er ikke det eneste universitet, der giver et godt grundlag for fremtidige faglige aktiviteter. Der er omkring 150 skoler i hele staten. Og uddannelse kan fås i næsten enhver specialitet - fra journalistik og slutter med teknik.

state Cities

I Ohio, hjem for omkring 12 millioner mennesker, og beskæftiger han et par dusin byer. Den største er (ud over hovedstaden) Cleveland, Cincinnati og Toledo. Nyt Lexington, Warren, Findlay, Parma, Canton, Dayton - alle disse navne på byer på at høre næsten alle. Men der er i den tilstand af byer, en af de mindste er Oberlin - befolkningen er kun omkring 9 tusinde mennesker. En lille hyggelig by, der er designet til et stille liv, er det stik modsatte af, siger, Mansfield og Cambridge.

interessante fakta

Hver by eller stat har sine egne kendetegn og interessante fakta, der altid vil være nyttigt at vide. For eksempel, nogle få mennesker ved, at tomatjuice - er den officielle drik i Ohio. Eller, for eksempel, at loven angiveligt forbyder leve under samme tag seks kvinder (og mere). Fem - stadig tilladt. Der er endda en lov, der forbyder dueller, selv om de er usandsynligt at finde sted i vores tid. Men før at sælge deres kyllinger er forbudt at male i alle farver.

Og endelig, en mere morsom lov - må ikke installeres spilleautomater i sådanne usædvanlige steder for det, som et skur eller stald. For at tilføje detaljer, Ohio - personale tid, som er forskellig fra Moskva på 8:00. Det vil sige, når de i den russiske hovedstad, folk kommer hjem fra arbejde, blot for at vågne op i Cleveland for at gå til kontoret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.