SundhedPræparater

Det stof "Tussin": brugsanvisning til behandling af børn og voksne

Sikkert alle ved, hvad en hoste med vanskelige Expectoration, som forekommer i virale infektioner, influenza, bronkitis, pharyngitis, laryngitis og tracheitis akut. For at slippe af med denne betingelse, anbefaler eksperter at tage mucolytics. De bidrager til den hurtige udledning af slim, betydelig forbedring af patientens tilstand.

Hvad slimløsende medicin er kendt for dig? Sådanne midler til apoteker masse. Men på grund af den overflod af alle patienter er ganske vanskeligt at vælge den mest effektive og billige medicin. I den forbindelse anbefaler vi at kontakte en erfaren læge.

I de fleste tilfælde til behandling af sådanne sygdomstilstande læger ordinere medicin til patienternes Tussin". Vejledning til brug for børn og voksne vil blive diskuteret nedenfor. Det vil også give oplysninger om den form, hvori det er produceret midler, uanset om det kan ordineres til gravide kvinder, der er medlemmer, og hvis de har nogen bivirkninger.

Sammensætning, beskrivelse, sammensætning og emballering af lægemidlet

instruktioner drug "Tussin" for anvendelse, som er indeholdt i emballagen af pap, fremstillet i form af sirup. En sådan dosis medicin er en mørkerød væske med en behagelig kirsebærsmag.

Den vigtigste aktive stof i dette værktøj udfører guaifenesin. Også inkluderet i lægemiddel bæreelementer, der er præsenteret i form af majssirup, natriumsaccharin, karamel, citronsyre, menthol, kirsebærsmag, natriumbenzoat, propylenglycol, glycerol, rødt farvestof charmerende og renset vand.

Medicin "Tussin" markedsføres i plastflasker med 118 ml. Foruden medikamenter og instruktioner i papæsker indeholdende doseringskoppen.

Farmakologiske egenskaber af lægemidlet

Vidste du, at er en sirup "Tussin"? Manuel angiver, at dette er en slimløsende og et mucolytisk middel. Hans modtagelse på de anbefalede læge doseringer hjælper til at reducere viskositeten af spyt, samt for at lette dens fjernelse.

Det skal også bemærkes, at det betyder, bidrager til transformation tør hoste produktiv.

Virkningsvarighed med enkelt dosis af medicinen er 3,5-4 timer.

Kinetiske parametre af lægemidlet

Absorberes slimløsnende medicin "Tussin" (sirup)? Instruktioner vedrørende brugen rapporter, at absorptionen af midler fra mavetarmkanalen udføres forholdsvis hurtigt (ca. dreje en halv time efter indtagelse).

Halveringstiden af medikamentet er 60 minutter. Gennemtrænge det kun i de væv, som indeholder i deres opbygning sure mucopolysaccharider.

Lægemidlet metaboliseres i leveren. Vises ved lys (med spyt), og nyrerne som inaktive metabolitter.

Indikationer for brug af medicin

Hvad er formålet med en sådan et lægemiddel gives til patienter som "Tussin"? Instruktioner angiver, at midlet er effektiv behandling af hoste med anstrengt sputum, der forekommer ved inflammatoriske sygdomme i luftvejene (øvre sektioner).

Således betragtede medikament ofte anvendes som supplerende medikament i kombinationsbehandling med:

  • influenza;
  • akutte virale infektioner;
  • akut pharyngitis, laryngitis, bronkitis og tracheitis.

Kontraindikationer til brugen af sirup

eventuelle kontraindikationer har en slimløsnende medicin som "Tussin"? Hostesaft, som instruktion vil blive beskrevet i detaljer lidt længere, er det forbudt at tildele, hvis patienten har:

  • mavesår 12 tiperstnoj tarme og mave, især i den akutte fase;
  • maveblødning tidligere;
  • øget overfølsomhed over for lægemiddelstoffet.

Det skal også bemærkes, at hostesaft ikke kan gives til børn under to år.

Med omhu, anbefales denne medicin til at tage under amning og under 12 år.

Drug "Tussin": brugsanvisning

Under graviditet, er dette værktøj ordineres med ekstrem forsigtighed.

Eksperter anbefaler at tage medicin i løbet af dagen betragtede ikke mere end 4-6 gange. Medicin bør kun anvendes efter et måltid.

I en dosis af ordineret medicin "Tussin"? Brugsanvisninger rapporteret, at en enkelt dosis af lægemidlet til børn på 2-6 år - 0,5-1 tsk med intervaller på 6-8 timer (dvs. 50-100 mg).

Børn i alderen 6-12 år betragtes som en medicin administreres i mængden af 1-2 teskefulde (dvs. 100-200 mg) fire gange om dagen.

Som for teenagere fra 12 år og voksne patienter, anbefaler de tager medicin 2-4 dessertskeer (dvs. 200-400 mg) fire gange om dagen.

Hvis du overholder doseringen, den terapeutiske virkning af lægemidlet er ikke lang tid at vente.

bivirkninger

Hvad er de bivirkninger af lægemidlet "Tussin"? Vejledning i anvendelsen af fordringer, som i nogle tilfælde dette stof bidrager til udseendet af uønskede symptomer:

  • på den del af fordøjelseskanalen: opkastning, diarré, kvalme og mavesmerter;
  • allergiske reaktioner: urticaria og hududslæt;
  • af nationalforsamlingen: hovedpine, svimmelhed og døsighed.

Overdosis af lægemiddel

Høje doser af mucolytiske medikamenter kan være ganske let at forårsage opkastning og kvalme. Når det anbefales sådanne symptomer til at holde begivenheden på væsken genopfyldning af kroppen, og regelmæssigt overvåge niveauet af elektrolytter.

Kompatibilitet med andre produkter

Vist formulering forenelig med antimikrobielle midler, bronkodilatatorer og hjerteglykosider. Imidlertid er denne medicin ikke administreres sammen med lægemidler, der undertrykker hoste centrum (herunder "Kodein"), da dette i væsentlig grad kan komplicere udledning af flydende sputum.

specifikke anbefalinger

Når du modtager medicinen "Tussin" patient urin kan være farvet lyserød. Det skal også bemærkes, at guaifenesin og dets metabolitter forårsage en farveændring i identifikationen vanillylmandelsyre i urinen. Endvidere stoffet overvurderer falske testresultater, som er designet til at bestemme mængden af catecholaminer.

lignende midler

Hvad er forskellen "Tussin" stoffer og "Tussin Plus"? Brugsanvisning anført, at sidstnævnte lægemiddel, udover guaifenesin, indeholder og er et aktivt stof, såsom dextromethorphan-hydrobromid. Det er i stand til at undertrykke forstærkede afferente impulser fra slimhinden i luftvejene, forøget tærskel hoste, og reducere hyppigheden af tør hoste.

På trods af, at hans magt for indflydelse dette element svarer til den "Kodein", han ikke besidder analgetiske egenskaber, betyder det ikke hæmmer respiratoriske center og aktivitet af cilierede epitel.

I modsætning hertil er vi overvejer stoffet, "Tussin Plus" gives til børn først efter et 6-årige. Resten af kontraindikationer for dette værktøj ligner "tussin".

I hvilken dosis indgivet "Tussin Plus"? Vejledning til brug rapporterer, at denne sirup bruges kun efter et måltid. Den nødvendige dosis afmåles ved anvendelse af målebægeret eller en dessertske.

Børn i alderen 6-12 år giver medicin for en lille ske hver 4. time. Voksne patienter og børn i unge alder (12 år), sagde dosis fordobles.

Som for bivirkninger, da dette stof er de samme som for den "Tussin".

Intolerance over for lægemidlet anset det kan erstattes af et af følgende lægemidler: "Glikodin", "Tedein", "Kodarin", "Kodepsin", "Kodeterp".

Prisen på medicin

Udgifterne til sådanne mucolytiske midler som "Tussin", er omkring 180 rubler. Med hensyn til dets udvidet form, kan dens pris være lidt højere (ca. 200 rubler).

Consumer anmeldelser Medicin

Hoste med vanskelige Expectoration lejlighedsvis generer mange mennesker, herunder unge patienter. Derfor, "Tussin" stoffet er meget populære.

Dens vigtigste fordele er tilgængeligheden og relativt lave omkostninger. Også mange patienter rapporterer, at dette værktøj i behandlingen af våd hoste manifesterer sig meget effektivt. Få tiltræden narkotika slim begynder at dukke op fra bronkier ville væsentligt forenkle og fremskynde patientens helbredelse.

Positiv feedback fra patienter kan findes på sirup "Tussin Plus". Mange siger, at sådan en forbedret form af lægemidlet virker meget hurtigere. Men desværre, det kan ikke gives til børn under 6 år.

Med hensyn til de negative rapporter, oftest i disse patienter klager over bivirkninger. Blandt dem skelne kvalme, svimmelhed, opkastning og hovedpine. Også meget ofte manifestere allergiske reaktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.