Mad og drikkevarerHovedret

PRI nummer 1 (individuel kost): sammensætning. Madpakke hær

Alle ved, at soldater er ofte i sådanne omstændigheder, hvor de ikke er i stand til at tilberede din egen varmt måltid. I dette tilfælde, de bruger suhpaek hær, beregnet til indtagelse af en eller flere personer i en bestemt tid (normalt tre dage). Siden oldtiden, militæret forsøgte at opsparingsprodukter i lang tid, hvor der var behov for jord eller sørejser. Rationer, eller PRI, er designet til at give den menneskelige krop med den nødvendige energi og næringsstoffer. Dens medlemmer kan omfatte forskellige fødevarer. Det er iboende i det? Dette er, hvad vi taler om i dag.

PRI-1 - hvad er det?

Under PRI bør indebære rationer eller med andre ord, en individuel kost. Tal angiver en brugt strøm visning (hvoraf der er syv) i overensstemmelse med en udførelsesform af bogmærker produkter. №1 angiver, at kosten bestod af det første stabling nummer. Denne ration er beregnet til tre måltider i løbet af dagen og bruges i daglige aktiviteter. Samlet vægt af det har mere end seks kilo, mens selve produkterne vægt på omkring et kilo tre hundrede gram. Energien værdi af IRP-1 har mere end tre tusinde kalorier.

Tørre rationer i gamle dage

I den indledende fase af militære historie hære af mange lande fik rationer i såkaldt naturlige form. For eksempel kan det være hvede, der blev isoleret til et kilogram per dag. Men denne metode var ubelejligt for de tropper, der var i krig eller i kampagnerne. I sådanne tilfælde, vi organiseret en lejr køkken. Dette er sket til midten af det nittende århundrede.

I vores tid,

Suhpaek hær i dag giver en stor holdbarhed produkter. Mad kits har ernæringsmæssige egenskaber, der er omhyggeligt designet af laboratoriet og testet i aktion. Alle produkter er underlagt en særlig behandling og er egnede i enhver form (tør og opvarmet).

Sammensætning tørrationer

в том числе) в своем составе имеет консервы, сублимированные и сушеные продукты, галеты или сухари, добавки к пище, витамины, средства гигиены, посуду, сухое горючее, а также средства для обеззараживания питья. Enhver individuel kost (IRP-1 især) i sin sammensætning har dåse, frysetørret og tørrede fødevarer, kiks eller kiks, kosttilskud, vitaminer, hygiejneartikler, køkkenredskaber, tørt brændsel, såvel som midler til desinfektion af drikkevand. Vand er ikke en del af PRI. Som regel er det udstedes separat, da det kan produceres på stedet.

struktur

Strukturen af IRP-1 består af følgende produkter: fire pakker med hvedebrød, en krukke med dåse grød med oksekød slavisk, en krukke med vegetabilske gryderet med kød, en slags oksekød Bank, strimlet peber, chokolade pasta; koncentrat til fremstilling af en drik, kondenseret mælk, en frugt stick med blomme fyldning, tre poser af sukker, salt og peber, tre poser af sort te. Ud over alt dette, i IRP-1 indbefatter: en multivitamin bærbar Razogrevatel, kampe, papirservietter og desinfektionsmidler, plastikske, oplukker til konserves, vandbehandling agent.

Krav til tør lodde

Moderne suhpaek skal opfylde følgende krav:

 1. Alt er inkluderet i IRP-1, skal have en lang holdbarhed. Friske produkter kan ikke indgå i det.
 2. Alle produkter skal være let at tilberede eller klar til at spise.
 3. Produkter må ikke indeholde allergiske ingredienser, og skal let absorberes uden at forårsage gastrointestinale lidelser.
 4. Emballage tør lodning det skal være fremstillet af et materiale, således at det ikke bliver våd eller snavset.
 5. Rationer skal være energisk værdifuld.

Forbudte fødevarer

IRP-1 plads kun de komponenter, der ikke kræver lang tilberedning og ikke forringes en stor periode. Må ikke bruge det til følgende konfiguration:

 1. Produkter, der er let fordærvelige, såvel som dem, der kræver særlige opbevaringsbetingelser.
 2. Retter med varme krydderier, alkohol, koffein, frø kerner abrikos, madolie og andre skadelige komponenter.
 3. Uvaskede frugter og grøntsager, som er let fordærvelige, herunder eksotiske.
 4. Produkter, for hvilke der ikke er dokumentation for deres sikkerhed og kvalitet.

Anbefalet brug

Til fremstilling varmt vand eller opvarmning produkter bør anvendes bærbar Razogrevatel. Normalt er det tørt brændsel tabletter (tre stykker). Til denne rivejern, bordskåner og pakning af piller afbryder bøjet i halvfems grader vetrootboyniki Taganka i den retning, hvor der er en uddybning af tørt brændstof. Tag en tablet, det antændes et rivejern og læg inde i Taganka hvorover indstille krus med vand eller på dåse. Efter afslutning af opvarmningen Razogrevatel foldet til sin oprindelige position. For at antænde den anden brændstof bruges kampe. Organer til vand desinfektion ( "Akvabriz" tablet), nedsænkes i en beholder med vand, omrøres det og fik lov at henstå i omkring tredive minutter. En tablet er beregnet til en liter vand. Multivitaminer, der ligner dråber, der anvendes under morgenmaden. Kød med grøntsager anbefales at spise til morgenmad eller frokost.

Mulige ændringer i tørre rationer

IRP-1 hær nylig kan afvige en smule i sammensætning fra de tidligere. For eksempel kondenseret mælk ophørte hvormed det, fordi det ikke kan opbevares i lang tid. Men der var dåse bacon, dåse makrel, sej tørret. Ud over frugt pinde i den nye ration omfatter chokolade og tyggegummi "Orbit" uden sukker, hvilket er en god erstatning for en tandbørste i marken.

forbrugere

IRP-1 er hovedsagelig udstedt til folk, der er militær. Men de er ikke kun vigtigt for denne kategori af mennesker er gode og tørre rationer for turister, geologer, fisker og jægere, ordenshåndhævere. PRI kan også udstedes til medarbejdere, der arbejder i skiftehold, besætningen på flyet, der producerer lange flyvninger, ubåde, skibe, redning, forskellige humanitære organisationer. Generelt er det et vigtigt produkt for alle dem, der har brug for en back-up strøm, som ikke kræver særlige opbevaringsbetingelser, som har en lav vægt og lang levetid.

Anmeldelser, eller hvorfor suhpayki erhverve almindelige mennesker

Ifølge adskillige meningsmålinger almindelige mennesker, der nyder suhpaykami til deres behov, blev det klart, at PRI er ganske nem at bruge. Der er flere grunde til, at suhpayki erhverve almindelige mennesker:

 1. Ingen grund til at spilde tid på at finde de nødvendige produkter i butikkerne og på markedet. Alt hvad du behøver er allerede indeholdt i den samme pakke suhpayka.
 2. Rationer har en lang holdbarhed, som er meget rentable.
 3. PRI modstå ekstreme temperaturer, ikke forringes, selv ved femogtredive grader Celsius.
 4. Har en højt kalorieindhold indhold, de ikke indeholder skadelige komponenter (farvestoffer, smagsstoffer og andre additiver).
 5. Den relativt lave pris, hvilket er i overensstemmelse med kvaliteten af produkterne.

Suhpayki andre lande

I USA er der flere varianter af tørre rationer til forskellige betingelser for brug. De produkter, der indgår i deres sammensætning, er også forskellige. I andre lande, brugt eller russisk eller amerikanske version af PRI. Desuden kan en del af menuen omfatter retter, der er som regel udarbejdet i forskellige lande. For eksempel i Australien, SP omfatter Vegemite (en tyk pasta af gærekstrakt og grøntsager), og Sydkorea - Kimchi (surkål med varme krydderier).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.