Publikationer og skrive artiklerPoesi

Hvem er forfatteren af verset "Love bestået, visne tomater ..."?

Næsten hver voksen er kendt for denne linje: "Love bestået, visne tomater." Og mange mennesker bruger disse ord i en lang række dagligdags situationer, når det kommer til lyset følelse, desværre, er død. Når det lader til, at livet er forbi, har alle gode ting er sket for dig, og foran - i morgen, næste uge, måned, år - intet nyt har at ske. Indeni er meget fast afgjort deprimerende følelser af sorg, håbløshed, ensomhed, fortvivlelse, længsel efter de dage, hvor en elsket var altid i nærheden, at alle weekend, hverdage og helligdage leve sammen - med ture til naturen, ture til teater, biograf eller en café, Vi havde drømme om de fremtidige planer for den næste ferie eller købe en anden familie.

Oprindelsen af relationer

Men i første omgang det var kærlighed. Pludselig, ukuelig, uselvisk, udbud og sitrende, lidenskabelig og fejende, uforståelig og spontan. Efter alt, i vores store planet kun en person kan opleve denne følelse - en følelse af dyb hengivenhed for en anden person. Udtrykket "Love bestået, visne tomater" synes latterlige og ubetydelige på tidspunktet for fødslen af følelser.

På trods af, at der blandt de mange manifestationer af kærlighed er tre af dens grundlæggende form, (kærlighed forældre til børn, at børn elsker deres forældre, kærlighed mellem ægtefællerne), dette lys følelse fortsat et af de stærkeste instinkter to personer med henblik på forbindelsen og den samlede fylde livet.

Det begynder ganske smuk og romantisk. Og det lader til, at alt dette vil vare hele livet. Men desværre nogle og åbenlys (måske endda sarkastisk) glæden ved andre, endda stærke følelser tendens til at "udhule". Så hvad: var kærlighed, visnet tomater? Ja, det er virkelig så? Det viser sig, at ja, det sker ret ofte.

Ikke en tragedie, men stadig ...

Det betyder ikke noget hvad grunden var fading følelser i går overvælder hjerter to elskende. Måske elskende er skuffede i hinanden som følge af enhver situation; Måske er det tid til afsked ... Kærlighed bestået, visne tomater. Men trist at realisere denne situation. Selvom i livet noget kan ske, end det er interessant.

"Love bestået, visne tomater." Efter alt, er der de vilkår andelen af en vis vemod og en vis bitterhed, er det ikke?

Hvorfor elsker blade?

Nogle af de involverede i undersøgelsen af denne følelse forskere mener, at kærlighed ikke er forankret til den følelsesmæssige tilstand af en person. Mest sandsynligt, det er tæt på følelsen af tørst eller sult. På dette grundlag kan vi antage, at lyset følelse af romantisk kærlighed - det er bare en biokemisk efterspørgsel af enhver person. Hvis du går i retning af forskning af denne antagelse, er det muligt hurtigt at finde svaret på spørgsmålet: "Hvorfor er sådan en smuk og stærk følelse forsvinder et eller andet sted?" Når en person er sulten, han er helt i stand til at åbne køleskabet og tog mad og få nok.

Det er muligt, med den kærlighed er nøjagtig den samme historie. Man længes efter kærlighed, han møder en, der ligner en lille smule på sin drøm, og alle - den gnist blinkede, og en brand flammede lyst følelser. I begyndelsen af et forhold kan ikke forestillet selv en kort periode uden en elsket. Men ... var kærlighed, visne tomater. Alle forsvandt sporløst, og selv tågen ligner de resterende aske.

Og kun med hjælp af ekspressionen af blot fire ord, er det muligt med en vis ironi eller nostalgi let at sige om en fortid følelse.

"Far" linjer kendte

"Love bestået, visne tomater." Hvem er forfatter til denne uhøjtidelige men meget trist digt? Det er takket være denne mand, har Oleg Savostianov udtryk opnået enorm popularitet. Hans digt citeret overalt. Og ikke bare citeret. Hjemmehåndværkere med en sans for humor selv skrev en masse forskellige variationer over temaet tabt kærlighed og tomater er ikke frisk.

Sådanne "kopierede vers" en masse.

Bær og følelser. Hvad de har til fælles?

Kærlighed bestået, visne tomater. Det gik fra en temmelig mærkelig sammenligning?

Tomater og kærlighed. Hvad kan være mindre ens? Og kan eventuelt dele nogle fantasi association set mellem, hvordan fade og fade kærlighed denne plante. Men pointen her drejer sig om tomaterne selv.

Hvis ordet "tomat" oversat fra fransk til russisk, vil det lyde som "æble af kærlighed". Og dyrket det før i en normal gryde, ligesom en prydplante.

Grønne "juveler» XVIII århundrede

Kurtiserer par kom ofte til dating, der er udpeget pavilloner. En havepavillon pyntede sig bare smukke potter eller skuffer med tomater. Piger 200-250 år siden blev fastgjort til overdelen af hendes kjole kvist, som blomstrede forløber for bær. Det er denne gren, og var et symbol på kærlighed. Selvfølgelig, ingen af de unge damer, springet ned i afgrunden af kærlighed, ønskede ikke at opgive sådan en beskeden, men så meget væsentlig for hver af de unge (og ikke så unge) damer smykker.

Det er også sket, at nogle af de charmerende feer ophørt med at vise sig offentligt med en kvist fastgjort. Så hele samfundet vidste, at der var noget trist.

Mig og dig

"Love bestået, visne tomater." Vers kan recitere for evigt, hver gang at finde i det noget meget personligt, som om det var skrevet til dig.

"Love bestået, visne tomater." Forfatteren af disse linjer, og havde ikke forventet denne form for opmærksomhed på deres kreativitet. Oleg Savostyanova digt blev meget populær. Efter alt, i mange tilfælde en sådan situation, når kærligheden var på toppen, jeg ønskede at synge og hoppe til loftet, og så pludselig - bang, og alting. Selvfølgelig, det er den legendariske "bang" opstår ikke ud af ingenting og kommer ikke pludseligt. Mest sandsynligt, skete der noget før, noget, der ikke kunne undgå at påvirke opfattelsen af din anden halvdel og skubbet til den store skuffelse i mennesket.

Og det er denne "noget" og bliver helt stærk og væsentlig drivkraft for at sikre, at forholdet, der måske allerede er i en usikker og ustabil tilstand, efterhånden blev mere og mere gennemsigtig og spøgelsesagtige. Ja, ved første alt er altid perfekt. Styrke og energi nok til at absolut alt og bygge et hus, og træet (ja, det virkelig er der, hele haven) plantet, og det er stadig rastløs ønske om at gå i teatret, museet eller natklub. Desværre, sådan en kortvarig eufori. Parret er begyndt at tage et nærmere kig nøje til hinanden, til tider ser beskidte træk, der ikke inspirerer megen sympati, og handlinger, der ikke kan gøres til genstand for en partner stolthed. Det viser en mærkelig ting: i begyndelsen af et forhold kærlighed brænder ligesom en stjerne, men i sidste ende - bær falme for tidligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.