Nyheder og SamfundBerømtheder

Diana Vreeland, mode legende: biografi, interessante fakta

Diana Vreeland - en kvinde, som samtidige kaldes opfinderen af erhvervet af moderedaktør, "høj præstinde" stil. Det var hende, der gjorde de magasiner "Harpers Bazaar" og "Vogue" så godt som læserne kender. Apt ordsprog denne dame sluttede sig til listen over de mest geniale passager i verden. Diana vandt endda en film, fuldstændig dedikeret til sin travle liv. Hvad ved vi om de udestående amerikaner, der forlod denne verden i 1989?

Diana Vreeland: barndom

Fremtidig stilikon blev født i 1903, hendes fødested er Paris. Tilføjelse skete Delziel familie, hendes forældre begyndte englænderen Frederick og amerikanske Emily. Diana Vreeland (dengang Delziel) næppe havde tid til at fejre årtiet, er brudt ud Første Verdenskrig. Opholder sig i Frankrig i disse dage var det ikke sikkert, at tvinge familien til at flytte til USA. Deres bopæl blev New York.

Diana Vreeland er ikke blandt de mennesker, der er glade for at mindes om sin barndom, så denne periode af sit liv forblev lidt information. Efter at være flyttet til New York, blev hun tvunget til at mestre det engelske sprog for at give barnet med besvær. Det er kendt, at pigen studerede ballet, var glad for ridning. Hendes far arbejdede som børsmægler, hans mor var en husmor. Familien havde ingen økonomiske problemer, så Diana fik ungdomsuddannelse i eliteskoler. Hun har også en lillesøster, med hvem "den præstinde af stil" er ikke et forhold.

ægteskab

Diana Vreeland med sin kommende mand mødte, knap fejrer tyve år. Hendes valg var en ung bankmand Thomas, hvor pigen faldt i kærlighed på det første møde. Allerede ved at blive redaktør af "Harpers Bazaar" hun fortalte reportere, at navnet på den nette hjalp hende til at holde op med at bekymre sig om manglerne i deres udseende, se på dig selv som smukke.

Brylluppet fandt sted i foråret 1924, efter brylluppet, parret flyttede til nyslåede Albany. Det var der, blev født af deres sønner. Efter at have tilbragt 4 år i Albany, familien besluttede at flytte til London. Diana ønskede ikke at blive til en almindelig husmor, var engageret i salg af kvinders undertøj, åbne sin egen butik. En af hendes klienter var Hertuginden af Windsor, som straks øget efterspørgslen efter varer. Desværre, butikken måtte opgives, da Vreeland par vendte tilbage til New York i 1937.

Arbejde i "Harpers Bazaar"

Allerede i 1937 tog han en skæbnesvanger møde, takket være som "Harpers Bazaar" har erhvervet en sådan medarbejder som Diana Vreeland. "Legend of Fashion" mødtes med chefredaktør for magasinet, at have gjort hende et stort indtryk med sin usædvanlige påklædning. Invitation til at deltage i blankt blad hold ikke længe på sig.

I "Harpers Bazaar" begyndte Vreeland som en søjle af forfatteren, hver gang overraskende læsere med usædvanlige poster. Hendes humoristiske spørgsmål, hvormed den begyndte sine materialer, begyndte at citere. Ny medarbejderblad øjeblikkeligt blev berømt i de højeste kredse, og snart tog i stedet for en moderedaktør. Det var dengang, at en dame begyndte at tale om, hvordan opfinderen af erhvervet. I alt, hvad der vedrører sans for stil, med hende ingen var i stand til at konkurrere. Det er interessant, at dets indtægter fra 1937 til 1960 forblev lav, det tjente et år 14 tusind dollars.

I 1962 sagde han farvel til "Harpers Bazaar" Diana Vreeland. "Legend of fashion" - en film, der indeholder mere information om denne periode af hendes liv. Tunet stilikon blev inviteret til "Vogue" og hun ikke afvise.

Samarbejde med magasinet "Vogue"

I 1963, Diana får posten som chefredaktør for den berømte udgave af "Vogue". I fremtiden vil det blive omdøbt til "Vreeland æra" i modeverdenen 60 år. Det var hende, der bragte en betroet publikation i spidsen, hvilket gør det fokus for alle stød, der går gennem den æra. "Vogue" begyndte at ligne en moderne blankt blad, når vilje chefredaktør af rapporten i stedet for tørre det begyndte at fylde spændende materialer, blandt hvilke den vigtige rolle, der spilles provokerende billeder.

Det er takket være Diana, verdens lært om sådanne legendariske modeller som Twiggy, Penelope Tree. Alle af dem skrev "Vogue" på det tidspunkt, blev de virkelige stjerner, og magasinet begyndte at blive opfattet kvinder af mode æra af seksuelle revolution som "bibel". Ingen ved præcis hvorfor, i 1971, forlod posten som chefredaktør Diana Vreeland. Filmen "Øjet har til at rejse", som fortæller i detaljer om sit arbejde i "Vogue", kan kaste lys over dette mysterium.

Der er også en opfattelse, at denne kvinde blev prototypen karakter Meryl Streep spillede stjernen i filmen "The Devil Wears Prada". I det mindste Diana var ikke mindre engagerede i deres arbejde end Miranda, der var leder af "Vogue" i denne komedie drama.

De sidste år af sit liv

Vreeland afskedigelse fra magasinet "Vogue" har erhvervet mange rygter. Nogen troede, at alder var chefredaktør til at blande sig i arbejdet, andre var overbevist om, at Dianas innovationer viste sig at være for dyrt og upraktisk for mode publikation. Det vides kun, at efter at have forladt bladet havde hun ikke sidde derhjemme. Et nyt sted at arbejde for kvinder er blevet et museum "Underground", hvor hun straks stilles reformer, der hjalp tiltrække besøgende.

Diana mistede sin mand i 1966, hævdede livet for en kræft. Den meget "mode legende" levede op til 86 år.

interessante fakta

Det faktum, at det er bedre at se vulgær end kedeligt, lærte menneskeheden takket være sådanne tal som Diana Vreeland. Quotes stjerner i modeverdenen øjeblikkeligt gik til folket. Det var hende, der hjalp med at populariteten af denne opfindelse som en bikini, kalder det geni af den udvikling, der er en større atombombe.

Maternelle Diana tegnede sig for en relativ af præsident Washington. I lang tid det forblev et fashionabelt konsulent for hustruen til en anden præsident - Zhaklin Kennedi, der lyttede til hendes mening, selvom du kjole til indvielsen. Ikonet selv stil begunstiget elegant tøj var klar til at bruge en masse tid på at finde de ideelle eller perfekte satin bukser cashmere sweater.

Beskæftigelse som fru Vreeland hadede livslang forblev madlavning. Spis legende foretrukket på kontoret, til middag min mand svarede konventionelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.