SundhedSygdomme og betingelser

Diarré behandling i hjemmet. Hvordan at slippe af diarré?

Årsagen til diarré kan være hvad som helst, uanset om det er forslidt produkter eller overtrædelse af mikroflora. Problemet med diarre oplevet mindst en gang hvert menneske på jorden. Hvad skal man gøre i sådan en situation? Hvordan at slippe af diarré i hjemmet? Vil hjælpe med at løse problemet med traditionel medicin. Det sker ofte, at der ikke er noget presserende behov for at proppe din krop med medicin, der kan forstyrre funktionen af leveren og til at skabe en stor byrde på hjertet. Det er en helt anden - afkog og infusioner.

Behandling af diarré i hjemmet kan opnås blot ved at kigge i køleskabet eller på en hylde med at søge korn egnet sammensætning.

ris

Det er kendt, at stivelse besidder omsluttende egenskaber og er ofte brugt når det er nødvendigt behandling af diarré hjem retsmidler. Hvis du ikke kan finde det ønskede produkt derhjemme, kan du erstatte det med almindelig ris og kog meget effektiv afkog. Han lokaliserer hurtigt sygdommen og lindre dig af symptomerne. Desuden Fig fremmer korrekt dannelse af afføring absorberer mens overskydende fugt. Under diarré kroppen er svækket, den har brug for strøm. Men grovfoder er kontraindiceret på dette tidspunkt, men nærende congee i en sådan situation ville være meget velkommen.

opskrift:

I 0,5 liter kogende vand er nødvendigt at tilføje 2 teskefulde otmochennogo ris (sættetid bedre i koldt vand). Denne blanding skal sættes på medium varme og omrøres i 40-50 minutter. Når bouillonen afkølet til stuetemperatur, er det nødvendigt at filtrere gennem en si og tage 150 ml hver 3. time.

fugle-kirsebær træ

fugl kirsebær bær har været brugt af mennesker i lang tid. Selv da astringerende bær har en gavnlig virkning på kroppen, som kan slippe af mange lidelser. I dag bruger vi mere og blomster af vilde kirsebær, når der har behov for behandling af diarré i hjemmet. At disse frugter (på alle stadier af modning) indeholder tanniner, der har en gavnlig indflydelse tarmens mikroflora og hjælper klare symptomer på diarré. Det skal bemærkes, at ikke skulle tages ofte og i store mængder fuglen kirsebær: det indeholder en særlig substans, som, når frigives i kroppen frigiver hydrogencyanid, en gift. For at undgå forgiftning, bør forberede et afkog korrekt.

opskrift:

Fyld en glas mytymi klynger af kirsebær, og derefter hælde dem i gryden eller anden beholder. Hæld frugten af to kopper kogende vand og sætte sammensætningen i et vandbad i 25-35 minutter. Efter dette tidsrum dække fremstillede blanding og lad stå i en halv time, derefter stamme.

Klar til at drikke et afkog af en spiseskefuld hver time. Til behandling af et barn under tre år dosis bør reduceres med tre gange.

granatæble skræl

Når vi spiser en granatæble, skræl, som regel, vi smider absolut ingen idé om, hvad fantastiske medicinske egenskaber de besidder. Granatæble skorpe 30% består af tanniner, så det kan være et glimrende middel fra diarré. Det er vigtigt at overveje det faktum, at den helbredende virkning af kun den røde del af cortex, må hvide lag fjernes. En sådan behandling af diarré i hjemmet er temmelig hurtigt.

Værktøjet har en række kontraindikationer. Før du behandler barnet med hjælp fra granatæbler, kontakte din læge. Du må heller ikke bruge skaller af frugten, hvis du lider af anal sprækker, syge nefritis eller hepatitis. Blandt andet er det umuligt at kombinere antihistaminer og granater.

Før det færdige lægemiddel afkog skal rengøres fra den indre bark af det hvide lag og tør (for at fremskynde processen, kan du bruge mikrobølgeovn eller ovn).

opskrift:

Tør skræl bør grundigt formalet i en kaffemølle og hæld en teskefuld af pulveret fremstillet kop kogende vand. Derefter er væsken fremstilles på et vandbad i 15 minutter.
Når blandingen er klar, er det nødvendigt at forlade i 40 minutter og tage en teskefuld 3-4 gange om dagen. Hvis forgiftningen var stærk, er det nødvendigt at tage medicinen i mindst to dage. Dosis til børn bør altid være i overensstemmelse med børnelæge.

Hvordan at slippe af diarré (diarré) i hjemmet ved hjælp af blåbær

Blåbær fordums berømt for sine mirakuløse, blev det tørrede, kogt frugtdrikke, te og mere. Ud over tanniner, bær indeholder pektin, som også er med til at slippe af diarré. At håndtere sygdommen, der kun anvendes tørrede blåbær som frisk frugt den modsatte effekt, og de er taget til forstoppelse.

Ikke desto mindre bør vi ikke glemme, at folkemusik retsmidler mod diarré , og behandling i hjemmet, bør stoppe og søge læge hvis symptomerne ikke forsvinder i en uge.

opskrift:

Til fremstilling af gelé på en spiseskefuld tørret blåbær har 300 ml vand og en teskefuld af stivelse og sukker smag. Vær opmærksom på, at sukker forårsager gæring, så du bør undgå at drikke for meget sukkerholdige fødevarer. Kogte blanding som en almindelig gelé, og indtages uden nogen restriktioner.

Blåbær - et fantastisk værktøj, som vil fremskynde behandlingen af diarré hos voksne. Hos børn (hjemme) er et lægemiddel generelt finder sted på "Hurra!" Tørret frugt kan bare tygge på små portioner eller tilføjes til te. Anskaf en sådan "stof" kan være en butik eller materiel op på dem i løbet af sommeren.

Diarré. Hjem behandling med aktivt carbon

Denne gennemprøvede naturlige stof, der klarer med symptomer på diarré, men har samtidig nogle detaljerne i eksponering. Faktum er, at komme ind i kroppen, aktivt kul begynder at virke som et adsorptionsmiddel, ikke blot bringe skadelige stoffer, men samtidig opfange de gavnlige bakterier. Sådanne mikroorganismer er afgørende for immunitet. Et andet minus af dette værktøj er, at det hjælper med at slippe af kun de stoffer, der endnu ikke har haft tid til at blive absorberet i blodet, så det aktive kul aktiveres kun i situationer med madforgiftning. Hvordan at slippe af diarré i hjemmet, hvis diarré er forårsaget af andre årsager, og fortsætter i lang tid? Starten: i tilfælde af en virusinfektion eller kroniske tarmsygdomme ovennævnte medicinen er simpelthen ubrugelig, så det er bedre at konsultere en læge, som kan gøre en præcis diagnose og ordinere den passende behandling. Og undervejs (igen, kun efter høring af en specialist) blive ty mere og opskrifter af traditionel medicin - en holistisk tilgang viser sig at være mere effektive. Men tilbage til kul.

Sådan skal du tage tabletterne

Diarré anbefales at tage tabletterne fra aktiveret carbon, 3 gange om dagen, med en hastighed på en tablet pr 10 kg legemsvægt. Hvis diarré er stærk og ikke stopper, kan dosis øges op til en tablet pr 1 kg legemsvægt. Behandlingen bør ikke overstige 10 dage, da dette kan føre til dehydrering og underernæring. Vask ned med aktivt kul anbefales rigeligt vand. Nedenfor er et kig på andre populære behandling for diarré.

eg bark

Derudover tannin, eg bark indeholder mange nyttige sporstoffer, som ikke kun vil løse problemet med diarré, men også hjælpe med at beskytte mave irritation i luftvejene. Interagere med proteiner, skaber de en unik beskyttende lag. Eg bark hjælper ikke kun at behandle diarré. Denne fitodrug anvendes i madforgiftning og andre sygdomme i mavetarmkanalen, fordi det har ikke kun garvning og adstringerende, men også antiinflammatorisk virkning.

opskrifter:

  1. Behandling af diarré hjem retsmidler kan gøres ved en medicinsk infusion bryg. Til dette formål tør egebark tilføje 0,5 I koldt kogt vand og lad stå i 8 timer. Drik infusionen skal være de samme doser i løbet af dagen.
  2. Alkoholat fremstilles som følger. Tør eg bark hældes 400 ml vodka og indgyde den i en uge. Tag 20 dråber 2 gange om dagen.
  3. For at forberede afkog af barken brug 0,5 kopper sukker og 1 kop kogende vand og lad det simre i 30 minutter. Accepter kølet til 2 spsk tre gange om dagen.

Nogle eg bark blandet brygget med kamille og sætte et lavement.

sort peber

diarré behandling i hjemmet kan gøres ved hjælp af til dette formål en almindelig sort peber. Seasoning forbedrer fordøjelsen og fremmer frigivelsen af enzymer i tarmen. Det skal bemærkes, at dette værktøj har kontraindikationer. I sygdomme, såsom anæmi, betændelse i nyren eller blære, kan ikke acceptere sort peber. Desuden betyder det, du bør ikke gives til børn op til 5 år.

Hvordan laver sort peber

For at kunne klare med diarré, er du nødt til at sluge (ikke flydende) 10 ærter og drikke masser af vand. Det er bedre at tage "medicin" for natten.

stærk te

Stort set ingen morgenmad er komplet uden en kop friskbrygget te. Vi drikker det, og ikke har mistanke om, hvad de medicinske egenskaber har denne drik. Jo stærkere tebladene, jo mere magtfuld astringerende effekt det vil have. Selvfølgelig er det ikke egnet emballerede produkt, da det først og fremmest består af små partikler, der forbliver i behandlingen af tebladene og ikke har nogen næringsstoffer, så nødvendigt, hvis diarré tortureret til sådanne formål. Hjem behandling gøres bedst ved hjælp af et blad te.

For at lindre tilstanden, er det nødvendigt at drikke te blade væsentlige rent, uden at fortynde den med kogende vand eller koldt vand.

opskrift:

I ¼ kop stærk te nødt til at tilføje 5 teskefulde sukker, og derefter tilføje den sure druesaft. Takket være denne sammensætning af diarre vil blive glemt i et par timer.

Hvis diarré er forårsaget af en viral sygdom, kan det te tilføje forskårne løg. Der er det ikke nødvendigt - lige nok til at holde stævnen i te 10 minutter.

blå iod

Dette værktøj er perfekt genskaber mikroflora. Blå jod hjælp til at klare med diarré, der var forårsaget af en infektion. Strukturen er så usædvanligt analog kendt af alt lægemidlet omfatter stivelse, som kombinerer med iod for at skabe en unik blanding, der er en temmelig effektivt middel mod diarré. Terapeutisk sammensætning med til at desinficere kroppen og slippe af med en række opportunistiske infektioner.

Store blå iod og blandinger, der indeholder det, skal være godt forseglet i en glasbeholder, og er påkrævet ved stuetemperatur. Men efter et par dage stoffet mister sine gavnlige egenskaber. Det faktum, at den blå jod ikke længere er egnet til behandling, kan du lære ved at se på dens farve: hvis det er nedtonet og blev bleg, er det usandsynligt, at hjælpe, hvis du har diarré.

Vodka salt

Snarere mærkelig måde at slippe af diarré, men ikke desto mindre meget effektiv. Hold dette stof kan være en lang tid, så i tilfælde af en pludselig begyndte diarré kan skride til handling med det samme.

Hvis hånden ikke er tændt saltsyre tinkturer, kan simpelthen blandes med 80 ml vodka med 1/3 teskefuld salt og tøffer. Selvfølgelig denne opskrift i hvert fald ikke egnet til børn, mennesker med leversygdom eller gravide kvinder.

kylling kråse

For at komme af diarré er ansvarlige ikke de maver, men snarere ligger i dem en gullig film. Til sådanne formål er det bedre at købe en fugl i de reviderede butikker for at være sikker på, at kylling indmad var friske og ikke frosne.

Maverne skal skæres, skylles grundigt og forsigtigt adskille gastrisk film og derefter overlade det til tørre på et ark papir ved stuetemperatur. Den næste dag, bør knust i en tørret stof pulver og tage 1 spiseskefuld 2 gange om dagen. For børn, er dosis 1 tsk to gange om dagen.

Som konklusion

Hvis du tortureret diarré (diarré), kan behandling af folkemusik retsmidler derhjemme bidrage til at afhjælpe den betingelse, reducere hyppigheden af vandladningstrang, og nogle gange afhjælpe problemet helt. Men! Hvis symptomerne er begyndt at være ledsaget af smerte, er det bedre ikke at forsinke og søg læge. Desuden bør du ikke eksperimentere med "Mormors råd", og tjek deres effekt på dig selv, især på børn, hvis du ikke er sikker på de grunde, der forårsagede sygdommen. Hvis diarré er ledsaget af opkastning og endda, samt en stigning i temperatur på ikke samovrachevanii kan ikke være tale - straks tilkalde en ambulance eller i det mindste et distrikt læge (børnelæge)!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.