HjemlighedKøkken

Hvordan man vælger en saftpresser - tips og tricks

Hvad kunne være bedre end frisk juice og cool på en varm dag? Kun drik lavet af dig selv i en saftpresser. Fordelen ved denne teknik er ubestrideligt, på grund af de pakker safter kan ikke opfylde behovene i det moderne menneske, der har forpligtet sig til en sund kost og livsstil. Og det er derfor, flere og flere mennesker er interesseret i, hvordan man vælger en saftpresser.

For at besvare dette spørgsmål er det nødvendigt at bestemme rækkefølgen, som vil målrette teknologi, det vil sige, hvilke former for saft og i hvilket omfang. For eksempel til fremstilling af citrussaft, du har brug for en særlig saftpresser til at gøre saft fra appelsin, citron, mandarin og grapefrugt. Dybest set, de er lettere at håndtere, har en lavere pris og lavt strømforbrug. Men fordi sådanne teknikker ikke presse saften ud af andre frugter og grøntsager. For at forstå , hvordan man vælger en saftpresser for citrusfrugter, er du nødt til at se på sin struktur. Denne indretning er meget enkel, det har en motor, saftbeholderen og kegleformede dyse.

Der er universelle saftpressere, som bruges til at lave saft fra frugter, bær og grøntsager. Før du vælger en saftpresser, skal du omhyggeligt læse instruktionerne. At det skulle være skrevet alle de funktioner og karakteristika af teknologien.

Når du vælger en saftpresser, overveje følgende punkter:

- form af separatoren, hvilket påvirker skrald papirmasse og saftudbytte procent. For at få mere saft, skal du vælge en cylindrisk bur. Taper indstilling viser en mindre mængde saft, men kasserer kødet automatisk;

- saftpresser magt, som kan variere 200-1200 watt. Jo mere saft du har brug for, jo mere strøm skal være. Tja, hvis du planlægger at drikke en drink et glas om dagen, bør du anskaffe udstyret på kapacitet;

- centrifugeringshastighed, det optimale antal, som bør være fra 8 til 10 tusinde omdrejninger / min.

Et andet godt råd, før du vælger en saftpresser, skal du tage hensyn til tilstedeværelsen af en gearskifte, de er som regel 2 - til hårde og bløde produkter. Bosch MES Model 3000 er designet specielt til denne ansøgning. Ved en lavere hastighed vil være mindre pulp. Også vigtigt mesh materiale valg, ville den bedste løsning være rustfrit stål, såsom i en saftpresser Philips HR 1861. Den tynde gitter med mange huller indikerer den høje kvalitet og gennemsigtighed i pressede saft.

Hvordan til at vælge en saftpresser til grøntsager? Her er alt er så simpelt, er det nødvendigt at vælge en alsidig løsning. Høj kvalitet teknologi skal have følgende kriterier:

- resistent, det optimale valg - en juicer med gummifødder;

- nem montering og demontering, rengøring;

- tilstedeværelsen af det selvrensende funktion, et skum separator, en børste til rengøring, beskyttelse switching, når låget åbnes;

- attraktivt design;

- enkelhed og brugervenlighed, såsom PHILIPS HR 2737, for eksempel;

- god værdi for kvaliteten og omkostningerne.

Når du vælger en saftpresser, er du nødt til at vælge den saft skål og bakke levering af frugt og grøntsager. Følgelig vil større mængde saft har brug for beholderens volumen bør være større. I størrelse kan fartøjer være fra 200 milliliter til en og en halv liter, også producere saftpresser bundtet med flere fartøjer.

At træffe afgørelse om spørgsmålet om, hvordan man vælger en saftpresser, bør du overveje alle de ovennævnte tips og sammenlign alle fakta. Hvis du har brug for en lille mængde saft og sjældent, for eksempel 1-2 gange om dagen i et glas, det er egnet citruspresser (i tilfælde af, at nødvendige saft af appelsin, grapefrugt, mandarin eller citron). Tja, hvis andre frugter eller grøntsager, er dragten alsidige saftpresser, hvis størrelse og magt også vælges i overensstemmelse med den mængde af produktet kræves per dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.