ForretningLandbrug

Kastration af kaniner (sterilisation): hvorfor og hvordan tingene gøres

Avl af kaniner med den rette tilgang kan være en meget indbringende forretning. Men selvfølgelig kun hvis god pleje af dyrene. Ejeren af en mini-farm brug for at vide, ikke kun hvordan at fodre dyrene og for at kunne foretage parring, men også for eksempel hvordan man gør kastration. Denne procedure er ofte anset for at være nødvendige, og aflagde i de fleste kaninfarme.

Hvad du skal gøre kastration

Kaniner - dyr er meget aktiv og mobil. Under brunst hanner kan bekæmpe hinanden, bider sig selv og endda angribe de omkringliggende objekter. Som et resultat, ødelægge deres hud. Kastration af kaniner kan helt løse problemet.

Også anvendelsen af en sådan operation er som følger:

 • Den hurtige vægtøgning. Fordi neutraliserede kaniner opfører roligt, muskelmasse og fedt dyrke dem hurtigere. Således reduceret (til 30%) fortærede fodermængde. Blandt andet og kødet af disse dyr bliver meget mere mørt og velsmagende.

 • Ved at forbedre renholdelse af dyr. Kaniner stoppe mark territorium, ikke forlader hvor "pellets" horrible.

 • I at forbedre udseendet af huden. Fur kastreret bliver glat og ren, ikke dumpet.

 • Stigningen i dyret immunitet. Efter kastration lider færre kaniner, og deres forventede levetid er steget (der er vigtigt, især til pynt klipper).

I hvilken alder er gennemførelse af en operation

Kastration kan ikke gøre alle de kaniner. Dyr ældre end seks år er helt kontraindiceret. Som et resultat af kastration gamle kanin kan endda dø. Det anbefales ikke at gøre denne operation og dyr ældre end 4 år.

Pungen testikler hos unge dyr af små racer (Butterfly, Californien) falder i 3-4 måneder, i store (gigantiske kaniner hvide og grå, Flandern) - 4,5-5 måneder. Det er det tidspunkt, og anses for at være optimalt for kastration. De fleste opdrættere mener, at efter denne operation udføres selv upassende. Dyr ældre end to år før kastration det skal testes for forekomst af sygdomme i det kardiovaskulære system. Drift så kaniner er som regel lavet kun til medicinske formål. For eksempel i tilfælde af sundhedsproblemer såsom ødem, pungbrok, åreknuder, og så videre. D.

Metoderne til kastration af kaniner i hjemmet

Udføres en operation for at fjerne testiklerne kan på to teknologier:

 • open pit;

 • lukket.

Den første metode er oftest bruges i unge dyr. Modne kaniner kastration gøres bedst ved den lukkede metode.

indledende

12 timer før kirurgi bør stoppe kaninfoder. Ellers efter kastration i de animalske tarme kan falde. Tilladt at sætte ind i buret kaninen lidt græs eller hø. Vandet i drikkende skal forlade. Før kastration af buret bør være grundigt desinficeret med brug af særlige stoffer, eller blot betyder "hvidhed", og erstatte kuldet.

Faktisk hun kastrering af kaniner udføres ved hjælp af:

 • stærk tyk tråd;

 • alkohol;

 • eller et stykke bomuldsstof;

 • 5% iodtinktur;

 • en skalpel, saks og den særlige pulver (for en åben metode).

På den side, skal du placere en ny gummihandsker. Tråd, saks og en skalpel før kastration bør sættes på et par minutter i alkohol.

Operationen åbne brud

Kastration af kaniner - proceduren er forholdsvis enkel. Men for at udføre sit bedste med en assistent, der vil holde dyret. Hvis venner villige assistere under operationen, ikke er der, og er tilladt at anvende de midler ved hånden. Det kan fx være, dåser, eller gamle støvler. Dyret skal placeres i dem på hovedet, så at benene og sted for manipulation forblev udenfor. Men selvfølgelig skal det gøres forsigtigt (kaniner er meget følsomme næse og svagheder halshvirvel).

Anæstesi under operationen i hjemmet er ikke normalt ansat. Men, hvis du gør det hurtigt og forsigtige, smerter kanin føler det næppe. Under alle omstændigheder, at den karakteristiske skrig og særlige forsøg vil ikke undslippe. Det faktum, at smertegrænsen i disse dyr er forholdsvis lav.

Faktisk hun kastrering kaniner åbne brud udført som følger:

 • Testikel forsigtigt trække ud (kaniner er i stand til at trække dem).

 • Smør det iodovoy tinktur.

 • Fastmotion skære gennem huden i længderetningen.

 • Testis fjernes til ydersiden.

 • Ligament og vaskulær bundt ligeres desinficeres tråd (triple knude).

 • Skåret bundt og bjælken over tråden med en saks.

 • Tuck rest ligament og bjælken tilbage i pungen.

Sommetider kastration åben pit og gøre lidt anderledes. I dette tilfælde knudepunkt og vaskulær bundt twist i flere omgange (ca. 10). Dernæst stramt holder skrutku højre hånd, venstre brat revet testikel. Denne metode gør det muligt at træffe hurtigere kastration. Dog er erfarne landmænd rådes testiklerne stadig bandaging. I dette tilfælde, efter operation reducerer risikoen for uønsket blødning.

Kastration lukket metode

I dette tilfælde er en skalpel bruges. Kanin bør holdes oprejst, hovedet op. I denne stilling kroppen inverteret testiklerne ned i pungen. Hvis dyret er meget bange, og de ikke gør det, bør det være bare en lille ryste i en afslappet tilstand.

Kastrering af kaniner fremstillet ved den lukkede Metoden er meget enkel teknologi. De, der er bange for blod, er det nødvendigt at bruge denne teknik. Testes går sammen med pungen i dette tilfælde er simpelthen trækkes vandret retning og stramt ligeret prospirtovannoy tråd (før crunch sædstrengen). Efter at placere manipulation smurt med iod. Endvidere dyret frigives i cellen. Efter ca. 3-6 dage bundet testikler visne og falde af sig selv.

Pleje efter operationen

Ifølge den teknologi der er beskrevet ovenfor, kan gøre operationen dyr af alle arter. Præcis kastrerede kaniner giganter, rex, Flandern, og så shishilly. D. Efter fjernelse af procedurerne testiklerne dyr har brug for, er naturligvis, at yde passende pleje. I kastreret kanin buret for at være sikker på at sætte maden (lidt mindre end normalt). I løbet af de næste par dage for dyret at se. Oftest ingen skadelige virkninger på kastration kirurgi i kaniner forårsager. Allerede omkring 2-3 dage, dyret bevæger sig væk fra stress og begynder at opføre sig på den sædvanlige måde.

I tilfælde af forekomst af eventuelle komplikationer - faldende tarm sløjfer, omentum, etc. - .. Du skal ringe til dyrlægen. Hvis operationen udføres ved åben metode, bør såret inspiceres to gange dagligt. Nogle gange sker det, at en kanin efter kastration deres egne skader (kamme eller bidende). Hvis sådanne forsøg vil ses, bør såret behandle med hydrogenperoxid, og til at bære en plast krave på selve dyret. Et andet problem, der kan opstå efter kastration - en krænkelse af den intestinale mikroflora. Hvis dette sker, skal du behandle dyr acidophilus.

kanin sterilisering pris

Som vi kan se, at den procedure fjerne testiklerne hos kaniner er forholdsvis enkel. De fleste landmænd foretage sine egne. Men uerfarne opdrættere dyr kastration er stadig bedst at konsultere en dyrlæge. I dette tilfælde landmanden mulighed for at observere aktiviteterne i en specialist. Få en visuel oplevelse og anbefalinger i de fremtidige lignende operationer, han var i stand til at gennemføre deres egne hænder.

Det bør være hjemme kastration ikke er for dyrt - omkring 500 rubler. for selve proceduren og en anden 500 s. Til tjek dyrlægen i dagtimerne. Det tager denne enkle og praktiske sikker drift kun omkring 5-10 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.