Nyheder og SamfundNatur

Den unikke karakter af Primorsky territorium (kort beskrivelse)

Rig og smuk natur Primorsky Territory! Det fascinerer med sin skønhed og rigdom af turister i forskellige årstider. Især karakteren af den Primorsky Territory, kort vil blive diskuteret i dagens artikel er faktisk bemærkelsesværdigt.

Naturen har brug for at vide

I dag har folk set ophørt med at være interesseret i den smukke natur. De er lettere at skelne gadgets end fugle eller træer. Det er ikke godt, fordi naturen - vores alle.

Arten af Primorsky Territory er unik, det er beskyttet. Her er der mange monumenter skabt uden hjælp fra manden. Dyret verden og planteverdenen er rig. Også Primor - dette er det eneste sted på kloden, hvor der i oldtiden var der ingen gletscher gled.

Det unikke ved Primorje

Karakteren af den Primorsky Territory beholdt den gamle med mange arter af planter og dyr, som nu ikke længere være i stand til at finde andre steder.

Maleriske og smukke til alle hjørner af Primorje. Stille og varme strømme på et tidspunkt falder ned et vandfald med en velvoksen sten, stepper ændre ufremkommelige taiga, og bjerge sletter.

Der er steder, hvor blikket åbnes, og taiga, og flade ud over havet, bjergene kan ses i alle retninger.

Den Primorsky Territory fra hele verden folk kommer til et par dage til at være alene med naturen og slappe af fra travlhed i byen.

De fauna i Primorsky Krai

Mangfoldigheden i naturen af den Primorsky Territory vil sætte pris på de reelle elskere af dyr. Kun her du fundet sådan en smuk og farlig rovdyr som sibiriske tiger. Mød disse dyr er som regel turister ikke lykkes, fordi tabby kat gemmer sig fra folk i de uigennemtrængelige skove i taiga. Tigre er meget bange for en person, i virkeligheden er vi blevet årsag til deres ringe bestande, udryddelsen af arter.

Sorte og brune bjørne - de virkelige konger de kystnære fauna. I skoven er der en stor sandsynlighed for at møde med dette dyr, så uden guide er ikke nødvendigt at gå for langt ind i domænet for bjørne, og under ingen omstændigheder kan ikke gå væk fra sporet.

Naturens mangfoldighed af Primorsky Territory udvides til planteædere, gnavere og slanger: en flerhed af protein kan ses i træerne, er der en plettede hjorte, mus, pindsvin. Det er hjemsted for en af de mest giftige slanger - Ussuri cottonmouth. Hun bor i den klippefyldte områder af bjergene.

Marsken, som er tættere på bebyggelser, sædvanlig hejre. Denne smukke fugl er aldrig rørt af de lokale, og turisterne er strengt advaret om ansvaret for ethvert levende væsen af Primorje.

I floderne i Primorje og fra maj til ledostoya sprøjt kammerat, pink og Sim. I de senere år på grund af skovrydning af floden taiga stærkt knust, så "stamtavle" af fisk bliver mindre.

Floraen i Primorje

Plant mangfoldighed karakter af Primorsky Territory - er det sæt af planter som anført i Red Book. Nogle af arterne findes kun her, så du skal være opmærksom på hele ansvaret for livet af en art, forstyrre den almindelige buket blomster. Bedre nyde naturen, og ikke forsøge at gøre dig selv en herbarium i hukommelsen. Hold erindringer og følelser i billederne.

Kinesiske magnolia vin og eleuterococcus, internationalt anerkendt ginseng rod - juvelen i dette sted. Karakteren af den Primorsky Territory gav folk en masse medicinske planter, er det kun nødvendigt at korrekt brug af disse gaver.

Træer er også forskellige, bredbladet eg, birk, el forekomme ved lave niveauer af skoven. Det er værd at klatre lidt højere op i bjergene - og komme ind i blandet skov. Faktisk er den øverste del af ejerskab begynder nåletræer: gran, lærk, gran og cedertræ - centenarians taiga.

mineraler

Sikhote-Alin bjergkæde - en rigtig kiste af juveler. Der er en wolfram, tin, zink og guld.

I begyndelsen af halvtredserne af sidste århundrede var der en guld minedrift og forarbejdning af guld sand opmudringsfartøj. For nogle år metallet blev udvundet indtil vejledning er ikke besluttet, at produktionen er for dyrt og er ikke omfattet af produktionen.

I øjeblikket er det opgav det sted, hvor der er et stort antal guldførende årer.

Naturlige monumenter i Primorye Territory

Siden 1974 provinsen etableret 214 naturområder, og 94 forventer, at regeringen for at bekræfte. Desværre er det umuligt at beskrive hver af monumenterne i størrelsen af en enkelt artikel. Overvej de mest fremragende steder, der bør få enhver turist.

Kom komme i nærkontakt med naturen af Primorje rådes til at være sikker på at besøge Ridge Chandalaz. Dens alder overstiger alle forventninger - mere end hundrede og halvtreds millioner år! Her er de knogler fra gamle dyr. Hvis du elsker de gamle steder, skal du sørge for at besøge på denne højderyg.

Lotosovovye søer beliggende i Khanka område, vil forbløffe alle dens skønhed. Arten af Primorsky Territory er ikke at imponere folk, give dem vand relikt plante brazeniyu Schreber. Her er det fundet et stort udvalg af skaldyr, herunder unik.

Har du ikke en lignende over hele verden, "meteorit kratere Sikhote-Alin" bjerg bror og søster, der blev født - disse steder har den videnskabelige og historiske værdi, fordi tak til dem, kan forskerne bestemme præcist oprindelse og historie i hele den maritime region.

Især karakteren af den Primorsky Territory - er et sæt af vandfald: Great Aminsky, Milogradovsky, Shkotovsky, Elamovsky, Arsenyevsky og mange andre.

Et stort antal af krystalklare søer og huler - stolthed maritime område. Særligt værd at bemærke den enestående skønhed af hulen: Tornerose, Frelseren, den geografiske selskab.

Arten af Primorsky Territory er virkelig smukke og rige. For at bevare denne juvel, bør vi alle arbejde hårdt. Efter alt, er det altid lettere at ødelægge end at bygge og beskytte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.