HjemlighedGør det selv

Scourer egne hænder: tegninger, fotos

Hvis du ejer en gård dyr, du ved udmærket, hvordan nyttig Crusher efter korn. Med dette udstyr, kan du ret hurtigt genopbygge fødevarelagre for fjerkræ og kaniner, for at forberede en kombineret formulering beregnet til husdyr. Find billig Corn-knuser på markedet af de pågældende varer er vanskelig. Af denne grund, skuresvamp egne hænder kan foretages.

Produktion Corn-knuser fra den gamle renere

Scourer med deres hænder kan være fremstillet af en gammel støvsuger, så det er ikke nødvendigt at slippe af med gamle apparater. Det er muligt at låne en motor. Blandt andet vil det være nødvendigt at anvende en krydsfinerplade, hvis tykkelse er 10 mm. Der er behov for en metalplade, som vil udføre opgaven med en kniv. Arbejdskammeret vil være fremstillet af stålbånd. Det bliver nødt til at bestanden op på træ pinde, samt møtrikker og skiver. Behov ærme og tragten, og den dæmper, der er nødvendige for at foderkorn.

Features værker

Scourer med deres hænder skal ske på den teknologi, der involverer fremstilling af basen. Til dette formål anvender en krydsfinerplade, hvorfra skåret ud, og derefter skære et kvadrat, hvis sider skal være lig med 300 mm. Over det skal fastsætte den elektriske drift motor lånt fra støvsugeren. Det er således nødvendigt at anbringe den nedre del, således at den rager 40 mm.

kniv producent for udstyr

Scourer med deres hænder skal ske ved hjælp af en kniv, som er at blive roteret ved høj hastighed, på grund af, hvad der vil blive male korn, skal udføres separat dette element. Til dette formål vil det være nødvendigt at anvende en stålplade, som skal have dimensioner 15x200 mm, medens tykkelsen skal være lig med 1,5 m. Materialer foretrække at vælge den mest stærk. Derudover kan du bruge bilen indehavere eller andre elementer, der kan lånes af husholdningsapparater. Skærpe knivblade bør være i form af for denne begge kanter skal forarbejdes i retning af rotationsaksen. Når scourer lavet til huset med sine egne hænder, kan du eksperimentere med formen, hvilket giver den form for propellen klinge, eller beveling hjørner. Anvendelse af smergel plade kan korrigeres ved vandret og lodret. Efter den centrale del af arbejdsoverfladen af bladet skal lave huller i diameter, egnet til en støvsuger motorakslen. Kniv Montering skal ske på den gevindskårne halen ved hjælp af muffen, to skiver og en møtrik.

Produktion af arbejdskammeret og tragten

Når scourer lavet til huset med sine egne hænder, vil kameraet nødt til at udføre, som du ønsker at anvende et stålbånd, skal dens længde være lig med 700 mm, med omkring 10 mm er nødvendig for montering, mens bredden bør være større end 60 mm. Stål billets til at rulle ind i ringen og kanten yderside af bøjningen i omkredsen af kammeret. Opnået flangebredde bør ikke være mere end 10 mm, som er nødvendige for fastgørelse til installation base og sigte.

Når en scourer med deres hænder, de tegninger, som du kan forberede dig selv, skal du fast fastsætte kværn, for at der fra bunden af kameraet bliver nødt til at installere de skrifttyper, der vil være behov for i mængden af tre stykker. Fjern dem fra hinanden behov for at være lig med afstanden.

Produktion si

Før du foretager en skuresvamp med deres hænder, er du nødt til at tænke over, hvad der ville være en sigte. Det kan have nogen huller med en diameter. Parametrene for dette element afhænger kun af, hvad resultatet du ønsker at opnå. Så skal du bruge en finmasket, cellen skal være større end for grove til produktion af mel. Kornet vil strømme til arbejdskammeret af tragten, der er fastgjort på basen. Det skal være forsynet med lille hul, og ventilen udformet som en plade. Med den sidstnævnte vil det være muligt at tilpasse udbuddet af råvarer. Majs sheller med deres hænder skal være udstyret med evnen til at blive installeret under skærmen. Den vil blive designet til at indsamle det færdige produkt, kan bruges til denne spand eller gryde.

Produktionen på knuser mølle typen

Scourer (med deres hænder), et foto præsenteres i artiklen, kan være i form af møllen. For at gøre dette, vil det være nødvendigt at forberede statoren og rotoren, som vil arbejde på princippet om de møllesten. Som en stand skuffe udføre for sådant udstyr, som vil blive monteret elektromotor lav effekt. Sørg for at bruge en enkelt-faset maskine, kan du bruge en, der er ændret fra den tre-fase.

Egenskaber improviserede mølle

Staldinventar er en kasse fremstillet af metal, bør tykkelsen af sidstnævnte være lig med 5 millimeter. Fra materialet skal danne et hus som en cylinder, hvis diameter er 300 millimeter. Den nedre del af behovet for at udstyre statoren, mens den øverste af udstyret skal placeres hætten. Inde i kroppen skal placeres motor og møllen, som er fastgjort, således at lejeanordningen fremføres på akslen på det på sin side er monteret en rotor. Spinning, vil han nå en hastighed på 3.000 omdrejninger i minuttet. Bunker skal styrkes over kroppen ved hjælp af de skruer gennem det og foderkorn vil forekomme.

For at gøre det mere bekvemt at bruge udstyret, skal du installere den ventil, som vil regulere forbruget af råvarer. Brug og muffen, der skal tjene som støvknappen, skal den være fremstillet af lærred materiale. Gennem dette element vil give. Glem ikke, at der bør gøres ved levering havnen og den efterfølgende udvinding af det færdige korn.

stator fremstilling Egenskaber

Statoren skal fremstilles ved hjælp af en metalplade, hvis tykkelse er lig med 2 mm, mens bredden svarer til 50 millimeter. Metalbånd til at bøje i en cirkel og sted i en form til fyldning, lukning af den ene ende aluminium for at få koppen. Dets tykkelse skal være lig med 4 millimeter. I det næste trin detaljerne givet rib. Til dette skal skæres i flere dele, og derefter svejst på indersiden af statoren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.