Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Penza restaurant "Frau Gross"

For dem, der ønsker at have en god hvile efter en uges arbejde, eller bare slappe af om aftenen, i Penza, er der mange muligheder for underholdning. Der er et sted for en aktiv, kulturelle, landlige flugt. Der er muligheder for enhver smag og budget.

Den bedste måde at tilføje en smule variation i livet - at besøge en restaurant eller café, hvor hundredvis af Penza. Eller at institutionen kan findes på hver gade. På et af disse steder, restauranten "Frau Gross," vi diskutere i denne artikel.

Beskrivelse af institutionen

En traditionel tysk restaurant "Frau Gross" (Penza) ligger på fjerde sal i et stort indkøbscenter kaldet "Berlin" i Det Fjerne Arbekovo. Restaurant ved første øjekast strejker ikke kun en smuk interiør og en panoramisk udsigt, men også for dens størrelse: enorme hall, et bredt udvalg af retter, et imponerende udvalg af øl kendte tyske og tjekkiske mærker (Prazecka Svetle, Krušovice, Krombacher), en række banket menuen.

Restauranten har en særlig koncertsal, hvor aftenen er de bedste bands i Penza og omegn. Hertil kommer, at restauranten inviterer jævnligt til den fase af russiske popstjerner, ikke hver Penza restaurant praler med, at det gav deres koncerter berømtheder såsom Mara, Underwood og Shura.

hall

Hall "Frau Gross" placeret sig i to hyggelige værelser:

 1. Den store sal, hvor dansegulvet og koncert scene, indeholder omkring tre hundrede pladser. Det var her, at den store hovedparten af kunderne i en institution, der blev afholdt støjende fester og sjov fest.
 2. Sommer terrasse til romantiske elskere af fred, ro og privatliv. Terrasse i stand til at rumme op til fyrre gæster.

køkken

Restauranten positionerer sig som en traditionel tysk restaurant. I menuen "Frau Gross," kan du finde et stort udvalg af europæiske retter, specialiteter fra kokken, samt mange specielle snacks til øl.

De mest populære retter er:

 • Oksekød bøf;
 • havaborre bagt med grøntsager;
 • brændt svinekød grænsen;
 • ribben;
 • pølser.

Hertil kommer, at menuen er en cocktail, vin, te og kaffe-kort, drikker af egen produktion, et stort udvalg af naturlige øl.

På hverdage fra 12:00 til 16:00 i restauranten driver en virksomhed frokostmenu koster kun 150 rubler. Frokost består af tre positioner, som ændres hver uge, plus en drink.

tjenester

Restaurant Hall Frau Gross glade for at arrangere aktiviteter på sit område en anden skala. Her kan du fejre din fødselsdag, corporate bryllup.

Det byder på levende musik, moderne lyd og lys udstyr, en rummelig dansegulv, exit registrering nygifte.

udgifterne til banket - fra 1500 rubler per person.

aktier

Ud over alle de ovennævnte tjenester Frau Gross tilbyder sine kunder en række tiltag og rabatsystem:

Rabat til ære for fødselsdag lige alder:

Ved fødselsdag bestiller en banket restaurant "Frau Gross" giver en fødselsdag rabat svarende til hans alder. Rabat, kan du bruge inden for syv dage efter fødslen, og tre dage før den skelsættende dato. Rabatten gælder for alle menuer med undtagelse af alkoholholdige drikkevarer.

Rabat på menuer:

Ved bestilling af fem faste menuer i restauranten sjette frokost serveres gratis. Frokost omfatter suppe, side parabol, salat og drikke.

Rabat på øl:

For alle elskere af kvalitet øl givet en ti procent rabat på en drink på tryk. Tag din favorit øl med ham og få en rabat!

Grundlæggende informationer om restauranten

Område information:

Restauranten ligger i byen Penza, den nøjagtige adresse på "Frau Gross": Prospect Builders, Bygning 152 B, fjerde sal (indkøbscenter "Berlin").

Skema:

placerer dørene er åbne for offentligheden hver dag fra klokken 12 til 12 midnat. På fredage og lørdage, restauranten er åben indtil 1,00.

Få kendskab til menuen og priserne Frau Gross på den officielle hjemmeside for selskabet.

Betalingsmetoder:

Etablering accepterer kontanter, du kan også betale din regning via en bank eller med et kort.

yderligere tjenester

 1. I hele territorium "Frau Gross" restaurant med trådløst internet, som giver gæsterne mulighed for at straks at dele deres fotos fra festivalen i sociale netværk.
 2. For gæster, der foretrækker altid at være ved roret, og kommer til restauranten i bil, er der gratis parkering for biler og halvfjerds.
 3. For hver hændelse (eksamen, jubilæum, bryllup), eksisterer der en speciel banket menu.
 4. Ved bestilling af en banket foretrukne alkoholiske drikkevarer kan bringe.

Besøgende anmeldelser om restauranten "Frau Gross" (Penza)

Folk, der har været til restauranten, til venstre af det en masse positive anmeldelser. At dømme efter de ord fra gæster, dette er en stor restaurant med meget rimelige priser. Alle medarbejdere klarer godt med sit ansvar, tjenerne er altid høflig og taktfuld, bevæger sig hurtigt fra menuen og hjælpe med udvælgelsen af drikkevarer og snacks. Alle retter er meget velsmagende, smukt dekoreret og tjent hurtigt. Restaurantens menu behager dens mangfoldighed og især de besøgende fejre et pænt udvalg af traditionelle tjekkiske og tyske skummende drikkevarer.

Atmosfæren i restauranten er meget rart, har et godt og behageligt ophold.

Hver uge, Frau Gross scene er forskellige musikalske grupper.

At dømme efter de anmeldelser af besøgende, restauranten er ideel til møder med familie, kolleger og venner, samt for ferie og fester.

Hvis du vil prøve noget nyt fra det europæiske køkken, aften over et glas lækker øl eller nyde den levende musik, er det "Frau Gross" venter på dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.