Kunst og underholdningMusik

Elektronisk Musik: Genrer historie og udvikling

Elektronisk musik for hele verden - noget mere end bare musik. Vi kan sige, at det er en livsstil. Denne musik har ændret sig gennem årene, kunne dets datterselskaber stilarter. Den mest berømte er den trance, techno, house og mange andre. På grund af disse ændringer i elektronisk musik kan være hurtig eller langsom, blød eller hård, ja alle forskellige, alt afhænger af personens præferencer.

Historien om udviklingen af elektronisk musik

Nogle mennesker tror, at det er noget nyt, og der er installeret på computeren, fordi kun ved at blive forbedret, men de er forkerte. Selv i 1920, russiske videnskabsmænd, der var involveret i elektronik, er kommet op med en anordning, der skaber forskellige toner og melodier i mangel af fysisk kontakt (dvs. uden menneskelige stemmer). Denne mærkelige apparat blev derefter kaldt synthesizer. Han er i øjeblikket et uundværligt værktøj til oprettelse af elektronisk musik.

50 år

I midten af 50'erne (i 1958) er der en første elektronisk klaver, som er begyndelsen af mennesket til at opdage nye midler til at spille melodier / sange.

60 år

Efter 1960 begynder den såkaldte periode med nye lyde. Mens de første analoge synthesizere blev opfundet, som indeholder 1965 elektroniske lyde, som begyndte at blive brugt af mange mennesker over hele verden.

70 år

Så, i 70'erne, en tid med nye stilarter - såsom disco, soul og funk. I begyndelsen af denne periode, er det født en ny gruppe kaldet «Kraftwerk», som er under udøvelsen af deres kompositioner kun anvendes elektroniske instrumenter.

Vi begyndte at udvikle intensivt hiphop og techno musik. Så dukkede han op på scenen, Jean-Mishel Zharr, som, at spille på en synthesizer, skabte en masse hits - såsom «Oxygene» og mange andre værker.

80 år

Så kom og 80'erne, det var den periode, hvor Reagan Revolution. I disse år begyndte lyden af disco klubber til at blive vist i sporene på forskellige diskoteker i New York.

Og i løbet af denne periode er der sådanne stilarter som ambient, geridzh, deep house, electro og mere.

90 år

Så er der den 90., dette er den æra af nye teknologier. I disse år, er computere blevet hurtigere og mere avanceret, og udviklingen af pladespillere og synthesizere, naturligvis medvirket til fremkomsten af mange nye lyde.

Ifølge statistikker, i de år, det får flere pladespillere end guitarer. Så dukker op og udvikle flere stilarter - techno, house, breykbit og, selvfølgelig, trance musik, der hurtigt erobrede verden.

2000'erne til i dag

I det XXI århundrede begyndte elektronisk musik til at ændre sig radikalt. Traditionelle stilarter begyndte at kombinere i næsten alle kompositioner. Hver moderne arbejde, du kan høre elementer af mange genrer.

Elektronisk musik er i dag - en af de mest populære underholdning. Det skabte en masse grupper i det repertoire, som det er til rådighed, og optagelsen af deres sange snarere aktivt købt op. Nogle rappere og komponister bruger også computerprogrammer til at skabe deres værker. Men for at høre alle lever meget mere interessant, så ofte afholdt koncerter.

Så vil denne sommer kun i Moskva vært for 6. festival for elektronisk musik - 18 og 26. juli samt 1, 16, 22 og 30. august. I efteråret, i september - 4., 13. og 27. - vil endda 3. Det er også kendt, at 18. oktober vil 2014 være en anden koncert. Men det er muligt at side events i plakaterne vil snart være tilgængelige.

De mest populære stilarter

omgivende

Ambient begyndte at udvikle sig tilbage i 1990, kendte kunstnere i præparaterne i denne stil er Aphex Twin, «Underworld», «The Orb», «Orbital» og mange andre.

Breykbit

Denne stil dukkede op i 1970, men med tiden gennemgår forskellige transformationer, der opdelt i mange genrer, den mest berømte af dem bliver en drum & bass. Breakbit består af pauser, jazz og funk elementer.

hus

Skaberen af det første hus spor er DJ Dzhessi Saunders, der indspillede sin oprettelse i 1984 på diskoteket Chicago. Der var du, og dem, der efterfølgende grundlagde forskellige retninger huset (f.eks progressive- og dyb-hus, lytte til online, som mange mennesker kan lide det indtil videre).

trance

I de 90 år af det tyvende århundrede (1994-1997-th) elektronisk musik undergår store forandringer. I denne stil, hun fik en meget stærk tempo og et stort volumen, som var meget sjælden på det tidspunkt. Men det bliver nøglen til den verdensberømte trance. Det har mange sub-stilarter. Eysid-, hard-, melodik-, Goa trance osv dag er de fleste mennesker tror, at dette er den bedste elektroniske musik i verden. I moderne formuleringer, hvor der er en kombination af genrer som trans altid anvendes.

Ovenstående er kun de mest populære destinationer i denne genre. Faktisk er denne musik udføres i dag i mange stilarter, og alle af dem er tilgængelige til streaming på internettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.