Hjem og familieHelligdage

Den bedste gave: billetter til teatret - Moskva teatre satte Chekhov!

"Songs zaunivnye" om alder af teatralske klassikere er blevet hørt i lang tid. Ikke det første århundrede. Og klassisk litteratur, både i sin traditionelle form og i sit dramatiske udseende, synes ikke at forlade scenen. I enhver forstand af ordet. Chekhovs skuespil bliver heller ikke forældet. Som alle kloge, ærlige, oprigtige, dybe. International Theatre Festival. AP Chekhov i år blev afholdt tiende gang. Og hvor mange overraskelser var der i fortiden i 150-årsdagen for Anton Pavlovich!

Husk i det mindste hele spillet "Plato", som i juni 2010 viste skuespillerne fra National Drama Center fra den spanske hovedstad. De, der købte billetter til teatret i Madrid, blev ikke skuffede over den udtrykkelige "sydlige" fortolkning af vores klassiker. Juan Mayorga forstyrrede ikke Chekhov-teksten, intet ændrede sig i det, men kun kondenserede handlingen så meget som muligt.

I efteråret 2011 drøftede de inveterate teatergæster en anden tegnsætning: Vakhtangovs "Uncle Vanya" i fortolkningen af Rimas Tuminas. Dette er et sjældent eksempel på at kombinere din egen vision om klassikere, moderne læsning og omhyggelig, endog respektfuld holdning til kildematerialet. Bevægelsen ligner noget som ovenfor: Forfatteren forbliver, hans position er ikke forvrænget, men "graden" af følelser er forhøjet, ligesom koncentrationen af begivenheder.

Også andre teatre i Moskva forbliver ikke ligeglade med de store toner af Chekhovs filosofi. I Skolen for Moderne Lege blev Seagull gentaget på en ny måde. I plakaterne er genren opført som "ægte operetta". Ja, i sammenligning med forfatterens definition af "komedie" er endnu mere original. Men ... skynd dig ikke til konklusioner. Komponist Alexander Zhurbin skrev virkelig unik musik. En dramatiker Vadim Zhuk begav ved første øjekast blasfemi: omskrevet Anton Pavlovits tekst i rhymed vaudeville-stilen.
Det viser sig sjovt og lærerigt. To og en halv time opdager tilskueren puslespillet: hvis dette er en komedie, hvor hvor gør disse piercing noter af piercing melankoli? ..
"Måge" glemmes ikke i provinsen. Flere gange i det sidste årti kom hendes figurer til liv på et lille stadium i den lille nordlige by Novodvinsk.

Direktøren for den lokale folketeater Olga Paiusova i november 2011 blev tildelt titlen Ærede kulturarbejder i Den Russiske Føderation. Herunder, og takket være denne kreative feat. Af amatørens indsats blev skuespillet iscenesat mere end én gang, og altid - når de blev udsolgt i salen i flere hundrede pladser.
Som en anden klassiker har sagt, og dagens vismænd har ret Chekhovian enkelhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.