Hjem og familieHelligdage

Wishes modstykke i overgangen til et andet job i prosa og vers

Når en person tilbringer det meste af sin tid? Nej, ikke hjemme! Selvfølgelig, en tredje del af den dag, han er tvunget til at bruge på jobbet. Dybest set, skift varer 8 timer, men nogle gange er det når op til 12 og endda op til 20 timer. Naturligvis arbejdskolleger automatisk bliver bedste venner og trofaste følgesvende. Desværre, ofte holdet bryder op. Hvad er det så, er at ønske en kollega? Hvordan at behage en mand, som i mange år var i det samme kontor, med hvem delt deres erfaringer og diskuterede problemerne? Wishes modstykke i overgangen til et andet job skal være oprigtig og positiv.

Hvordan til at lykønske en kollega, da han blev forfremmet til stillingen som

Hvis en kollega var i stand til at skille sig ud og flyttet op ad karrierestigen, skal du komme med en hilsen med en stigning for ham. Det kan være angivet på vers og i prosa. Her er et par eksempler på, hvordan det kan se ud:

"Vores kære ven, har du nået de højder, som stræbt. I denne vigtige dag for dig, vil vi gerne ønske dig en fremragende løn, gode relationer med myndighederne, og de fremskridt i arbejdet. Nu vil du have et nyt hold, lad det aldrig være skænderier og misforståelser. Vi håber, at du, på trods af den arbejdsbyrde, altid havde tid til en dejlig ferie "

Tillykke stigning kan også repræsenteres som en lille vers

På det nye sted, selvom du livet er godt,

Lad det være alle de sundhedsmæssige og succes;

Og der vil ikke gøre, selv en gang mislykkes,

At der var ingen alvorlige tilfælde og til komfort.

Lad der være plads til inspiration,

Og livet bliver pludselig lyse som blomster,

Lad der være lykke hvert øjeblik,

Det bringer glæde og opfyldelse af drømme.

Wishes kollega i prosa

Hvilke andre muligheder er der? Hvis en kollega har besluttet at træde tilbage fra det ene sted og gå til en anden, er det bedst at komme med oprigtige ønsker om en kollega i prosa. De kan have følgende indhold:

"Du gik til det trick, besluttede han at skifte job. Mens ingen kender det rigtige eller forkerte valg vil blive din. Men jeg vil gerne tro, at du ikke vil fortryde om hans skridt foretaget. Vi, selvfølgelig, vil ikke gå glip af sådan en professionel som dig. Men din lykke er vigtigere for os. Lad dit nye job, du altid "raslende" lommer, og opfyldelse af alle dine drømme, og du vil glemme, at sådanne økonomiske vanskeligheder. "

Tillykke kan også have den følgende form.

"I dag sender vi en held og lykke til vores kollega (navn på kollega), som vi er bekendt med i mange år. Vi ved, der åbner en ny dør i mit liv, og nu vil du have et nyt job, nye ansvarsområder, nyt hold for dig. Men vi tror oprigtigt, at, på trods af dette, vil du ikke glemme os! I løbet af denne tid, bliver du en del af os alle! "

Ønsker i vers

Præferencer counterpart når der skiftes til et andet job kan præsenteres i form af en lille vers.

Lad liv vil være en masse solrige dage,

Starttid længere held og lykke,

Og energisk sundhed, hvilket er vigtigt,

Ønsket om hjernedød opgaver,

Det kunne prale af jer udholdenhed,

Og livet altid lade den præsenterer,

Hvad sjov gør du kalder lykke,

Og fra hvad mit hjerte så godt!

Præferencer modstykke ved overgangen til en anden position kan være repræsenteret i form af korte anmodninger:

Kæmpe løn,

Nyd dit arbejde,

Flere kunder

Forståelse chefer,

Munter personale,

Succesfulde projekter

Interessante ture.

Dernæst kan du lave dine egne forslag, afhængigt af, hvilken slags arbejde går helten i lejligheden. Normalt er denne hilsen præsenteres kollektivt, det vil sige alle deltagerne efter tur kaldes en sætning.

Hvordan til at lykønske en kollega på arbejdet

Desuden ønsker modstykke i overgangen til et andet job, du ønsker at gøre for ham en lille fest, som hans sidste dag på jobbet har han til at huske i lang tid.

  • Den første ting at gøre - at skabe et øjeblik af fest. Kontoret skal hænges bolde dekorere desktop modstykker.
  • Hvis du kan, så ved frokosttid eller efter arbejde skift, til at gøre en lille buffet.
  • Bør være særlig tid erindringer: huske, hvordan kolleger først kom til at arbejde som et hold, og det tog de mest sjove historier med hans deltagelse.
  • Det er bedst at supplere disse erindringer fotos og videoer.
  • Det er bydende nødvendigt at gøre en mindeværdig gave, der vil fortsætte med at minde modstykket til den dag.

Wishes kolleger skal være oprigtig og kommer fra dybet af sjælen. Selvfølgelig kan denne dag være til stede meget forskellige følelser: nogle vil nyde, der vil tage den ledige plads, nogen vil være jaloux, at manden var i stand til at "kravle" op, og nogen er virkelig trist, hvad går kollega. Men på trods af dette, må vi forstå og acceptere valget af den person, og lykønske ham sjov dag i dag er det husket i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.