Af teknologiElektronik

Hvad betyder det Renoveret? Egenskaber og anmeldelser af ejerne

Købere får ofte tips om at købe renoverede biprodukter fra Apple og andre elektronik mærker. I denne henseende, de er interesseret i, hvad det vil sige at renoveret iPhone, om at købe sikkert, for eksempel, repareret eller blot at være i den åbnede kassen tv fra en anden kilde? Ønsket om at spare kombineret med en frygt for at blive offer for svindel.

Og det er forståeligt. I hovedet på nogle mennesker genvundet varer - det er defekte eller mangelfulde produkter, de ønsker at hurtigt at sælge den næste forbruger. Men i mange tilfælde er sådanne elektronik er en meget indbringende erhvervelse - "næsten nye" computere, fjernsyn, stereoanlæg, mobile enheder og så meget billigere, men arbejder ikke mindre end deres nye kolleger ... købe hemmelige recovery teknikker, som ikke længere vil være et problem, er at kende de steder, hvor det skal kigge efter, og gennemføre en forundersøgelse af forbrugeren. Lad os se, hvad det er renoveret. Er det det værd at købe varer med mærket, og i så fald hvor?

Hvad betyder det renoverede?

Selvom ordet renoveret, som på engelsk betyder "genoprettet" eller "opdatering" kan forårsage købers fantasi er ikke særlig opmuntrende billede af detailhandlere og producenter, rejste de defekte produkter, dette udtryk omfatter et udvalg af varer. Undertiden Klienten udleverer købet for at få de penge, ikke engang åbne kassen eller aldrig bruger overtagelsen. Selvom teknikken er ikke noget dårligt, der er sket, kan den ikke sælges som ny og bør tilbydes som renoveret, ofte på en dyb rabat (mellem 15% og mere).

Andre grunde til, at produkterne er mærket renoverede, kan nævnes:

  • Forsendelse skader eller eksterne fejl: små ridser eller buler i leveringen af producenten vil blive tvunget til at vende tilbage købet.
  • Prøveemner. Demonstration produkter, der anvendes på messer, butikker, eller anmeldere kan genbruges pakket som rekonstrueret.
  • Åbn. Åbnede emballager kan betyde noget. Fra et teknisk synspunkt, bør dette ikke være et problem, og produktet adskiller sig ikke fra den nye, bare en kasse er blevet åbnet.
  • Fabrikationsfejl. Hvis der var en defekt er fundet, kan fabrikanten erstatte de defekte dele, og at sælge enheden eller sende det til detailhandlen som repareret.

Hvad det sige at renoveret produkt, er i de fleste tilfælde ukendt. Hvis køber har ændret sin mening og blot returneres det, det er faktisk nyt og vil holde den nye ejer af et betydeligt beløb. Men i tilfælde af en åben emballage afdeling medarbejder afkast kunne simpelthen holde etiketter på udstyr, som blev returneret til grund, at det ikke virkede eller havde en stor fejl. Og så den nye køber ud af held.

Så hvad man skal gøre for at en person, der ønsker at spare penge, men er bange for de reparerede produkter? Det er bedst at købe varer fra et velrenommeret sælger, leverer en generøs garanti.

Hvor kan man købe elektronik genoprettet?

Feedback fra kunder, sådanne varer, er det ønskeligt at købe direkte fra producenten (producent renoveret), således at forsikre sig om, at han grundigt har testet og konfigureret enheden, eller fra en autoriseret forhandler, for at få produkterne direkte fra fabrikken, for eksempel Amazon eller newegg (sælger renoverede , som betyder "genoprettet sælger").

Apples politik

Hvad er en renoveret iPhone? Feedback fra købere, har Apple skabt et storslået system, og politik salg returvarer, som er, at de mekanismer recovery leveres i den nye bygning, med et nyt batteri og et års garanti, der sælger nye produkter. Derfor kan tabet ikke være her.

A besparelser, når de køber varer genvundet betydeligt. Renoveret 13-tommer MacBook Air, for eksempel, koster $ 899, hvilket er 300 mindre end den nye. Købere opdateret 15-tommer Macbook Pro sige, at det vil spare $ 540. Det er, hvad en renoveret Apple.

Dog vil køberen nødt til at ofre noget. Feedback fra ejere renoveret-teknologi fra Apple, det eneste, de havde til at ofre - er emballage. Nyttiggjorte enheder pakninger i kartoner grimme. Sammenlignet med andre producenter, er det ikke så meget. For eksempel at købe en renoverede pc'er reducerer normalt garantien op til 90 dage - det er ikke helt nok til at ikke gå glip af de skjulte fejl.

Politikker og Apples system betyder, at dem, der ønsker at holde øje med de bedste tilbud iPhone, iPad og andre enheder, er nødt til at beskæftige sig med producenten.

Politikker fra andre producenter

Selvfølgelig er køberen ikke begrænset til Apple. Dell Outlet Shopping, for eksempel, tilbyder også fremragende muligheder - kan være en helt ny enhed (annullerede ordrer), og renoveret, men Dell har bekræftet, at produktet er så god som ny, og med ridser og buler er kosmetiske defekter, der ikke påvirker ydeevne. Købere bekræfter, at garanti og support opsving teknologi er den samme, som hvis de købte et nyt produkt, der ligner Apples politik.

Hvad mener du fabrikken renoveret fra andre store producenter? Feedback fra kunder, de tilbyder også store rabatter på returnerede varer. Firmaet Hewlett-Packard Garanti og støtte til dem, er den samme som for nyt udstyr. Sony denne periode begrænset til 90 dage. Epson tilbyder også en rabat, men varerne sælges uden garanti - afkast købt vil være umuligt, så før du køber noget, du skal tænke godt. Før begå den tilsyneladende tilbudskøbet at besøge producentens websted for at sikre, om han har en afdeling der beskæftiger sig med returnering af varer.

Hvorfor skal jeg være forsigtig?

Recovery teknikker tilbyde andre, men i dette tilfælde er du nødt til at være meget forsigtige. Købere til at dele deres triste personlige erfaringer med køb renoverede gadgets. For eksempel telefonen fra "åben kasse", købt fra en discountbutik af husholdningsapparater, har aldrig været i stand til at modtage signalet. Naiv køber sælger var overbevist om, at enheden kun åbnes for at se og straks tilbage. Når den i butikken telefon arbejdede, men efter transporten ophørte med at fungere. Det er, hvad en renoveret telefon, købt med det forbehold "uden nogen garanti for kvalitet."

I et andet tilfælde på internettet på en respektabel sælger havde købt en renoveret laptop. Et par måneder senere blev det en computer tilfældigt slukket i løbet af dagen. Det viste sig, at det er en hardware problem med stikkene. Desværre, som det tidspunkt, hvor køberen indså, hvad problemet er, garantiperioden er overstået. Hvad er det - en værdiløs ting, dårlig sælger eller forkert valgte model? Hver af disse faktorer kan føre til et lignende resultat. Det er en del af risikoen for at købe en renoveret-ting. Det kan minimeres ved at gøre med en gennemprøvet sælger - direkte fra producenten eller forhandleren troværdige, og efter nogle flere anbefalinger.

Hvad man skal kigge efter, når de køber udstyr tilbage?

Ikke alle renoverede-produkter er de samme. Salget er den teknik restaureret af tredjemand, men det er nødvendigt at kigge efter elektronik, der var engageret i at reparere sig selv, producenten (producent renoveret), hvad det betyder at sprede det producentens garanti. Udstyr er grundigt testet og givet til de oprindelige standarder.

garanti

Mange forhandlere og producenter på de gendannede varer tilbyder 90-dages garanti. Som nævnt tidligere, for fred i sindet er bedre at se fuld (f.eks gyldigt i et år), medmindre, selvfølgelig, kan dette findes. Desværre er den udvidet garanti for sådanne produkter er normalt ikke dækket, men at spørge sælgeren, hvis du kan øge sin levetid, er det nødvendigt - ikke at købe det, og af den grund, at det er et sikkert tegn på tillid Sælger som en selvopfyldende deres teknologi .

returret

Ifølge kundeanmeldelser, mere held er at støtte sælgeren en liberal politik for tilbagesendelse, hvilket betyder, renoveret, apparater kan returneres på tidlig påvisning af latente defekter (for dette er det nødvendigt at gennemføre stress-test-enhed, hvis det er muligt), eller hvis en kunde er utilfreds med hendes arbejde eller udseende . For eksempel, Target giver mulighed for at returnere udstyret inden for 90 dage, Amazon og Sony - for en måned, og Apple overhovedet om alle giver to uger. Før du køber være sikker på at kontrollere tilstedeværelsen af i det mindste nogle mulighed for at returnere varen.

Tilbehør og andet tilbehør

Det er nødvendigt at sikre, at du har alle de opladere, kabler, ledninger, manualer, software, drivere, og alle resten af hvad der er inkluderet i pakken af købte enhed. Du bør også tjekke den fulde beskrivelse og en liste over specifikationer af indkøbt udstyr og til at sørge for, at det er det, der tæller køberen - en simpel udskiftning af modelnummeret, for eksempel, kan betyde, at et helt andet produkt foran ham.

Varer renoveret: om at købe dem?

Selv om overtagelsen elektronik restaureret og er fyldt med mange risici, i henhold til de heldige ejere, er der ingen grund til at give op på det bare på grund af tilgængeligheden af renoverede klistermærker. Køb af sådant udstyr giver utrolige muligheder. Bare bør begrænse de muligheder, som producenter og velrenommerede forhandlere i tilstedeværelsen af langsigtede garantier dækker eventuelle fejl, og i sidste ende nyde den gemte penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.