Af teknologiElektronik

Digitalkamera Nikon Coolpix L830: overblik, features og anmeldelser

Nikon Coolpix L830 er en af de bedste low-budget, let at bruge kameraer i Coolpix-serien L. I betragtning af dens relativt attraktiv pris på 299.95 dollars, vil pengene brugt give et bedre afkast.

Nøglefunktioner

Kameraet specifikationer tilstedeværelse afsat 34-fold linsen, hvilket giver en nyttig brændvidde 22,5-765 mm (i form af 35-mm-kamera). For at sikre klare billeder på så lange brændvidder L830 anvendt hybrid VR-system. I hjertet af kameraet - CMOS-sensor opløsning på 16,0 MP med en maksimal følsomhed på ISO3200 og videooptagelse Full HD. Eksternt, mest mærkbar forandring er forøgelsen af skærmopløsningen til 921K. Points og muligheden for at vippe opad og nedad. Nikon Coolpix L830 følger også tendensen til at bruge L-serien AA-batterier.

DSLR-størrelse

Det første, der slår i Coolpix L830, ud over designet er dens volumen. 510 gram 111h75,8h91,2 mm kompakt størrelse kun lidt mindre end den oprindelige niveau spejlreflekskamera Nikon D3300. Dette kamera giver fremragende ergonomi og en tyk håndtag og gummieret imponerende panel af tommelfingeren giver en følelse af særlige faciliteter.

optagefunktioner

Men hvis et DSLR-kamera giver, mange muligheder for kreativ kontrol og en regelmæssig søgeren, Coolpix L830 fra dette har intet. I stedet bygger på en af to automatiske tilstande. Smart Auto vælge en af de 18 foruddefinerede scener afhængig af emnet og anvender de optimale parametre. Du kan også skifte til den standard automatisk følsomhedskontrol modus ISO og hvidbalance. Alternativt kan hver af de 18 scener vælges manuelt, da Easy Panorama funktion. Dette supplement er virkelig nyttige, da billigere kameraer L330 automatisk panorama mangler. Desværre, det endelige resultat af alle omformateret til 920 pixels vertikalt og brugeren er begrænset til enten 180 eller 360 grader. Derudover Nikon giver dig mulighed for at anvende yderligere 11 specielle effekter såsom "selektiv farve", "Toy Camera" og "Sepia", men du kan stadig vælge den Smart-portræt, der bestemmer påvisning smil og blink, automatisk fjerne røde øjne, og udglatte huden .

Meget flot, men bortset fra et par ekstra specielle farveeffekter, L330 og L820 har de samme optagefunktioner.

Hvad er nyt?

Der er ikke meget forskel, gør det muligt at skelne L830 fra sin forgænger. Sensorindstillinger forbliver uændrede, begge kameraer 16,0-megapixel CMOS-sensor 1 / 2,3 "med en række ISO 125-3200 følsomhed. Både dele kameraet kan optage Full HD med stereolyd og støjreduktion funktion, men, mærkeligt nok, i den nye model reducerede kontinuerlig optagelse hastighed. 8 / s ved fuld opløsning for en serie på 6 skud nu reduceret til 6,8 k / s 5 på hinanden følgende billeder.

Hvad har ikke ændret

Optiske to kameraer er også meget ens. Coolpix L830 giver fuld øvre zoom fra 30 til 34 fold, men at indstille den maksimale af bred ækvivalent 22,5 mm er uændret, og åbningen f / 3-5,8 næsten identisk med den gamle model. L830 bruger samme Hybrid VR-systemet modvirker kamerarystelser. Det virker ved at flytte linsen for at kompensere for enhver uønsket bevægelse, men hvis du har brug for mere regulering, kan kameraet automatisk tage to skud med forskellige lukkertider og kombinere de bedste dele af hver.

Coolpix L830 kamera har arvet den samme kontakt på venstre side af objektivet, anvendes til at styre skala. Det supplerer standard zoom-ringen omkring udløserknappen, zoom giver venstre og højre rydning til optagelse. Men uanset hvad ledelsen ikke blev brugt, relativt hurtigt L830 zoom hastighed gør fine justeringer af den brændvidde på et spørgsmål om tilfældigheder.

Det venstre panel er kameraets blitz og et sæt stik til tilslutning kontrolknappen - USB-port og HDMI-udgang. Ovenfor er lukkeren, den vigtigste kontrol zoom, switch og to mikrofoner. Bagpanel L830 er den samme spartansk, det er placeret på en video-knap, vælg scener, afspilning, slette og opdrage hovedmenuen. Cirkulære navigationstasterne bruges også til at kompensere for eksponeringen og indstilling af selvudløseren, sammen med styring af flash og makro indstillinger.

udstilling

Hovedattraktionen i bagpanelet er en ny kompakt kameraets skærm hængsel. Opløsning det stadig 921 tusind point, og nu blev det muligt at vippe skærmen, og drej det omkring 90 grader op eller ned. Dette er grænsen for bevægelse, så brugeren ikke vil være i stand til at vende skærmen for at beskytte den under transport, eller at se på dig selv, mens selfie skydning. Men det er ikke den mest kompakte kamera detalje tilføjer betydelig bule i bagpanelet. Selve skærmen er værd at nævne, fordi i modsætning til billigere L330, er ikke kun en masse flere pixels, men også væsentligt forbedret betragtningsvinkler og let øget farvenøjagtighed.

mad

På bunden af kameraet stativfoden er skjult og plastlåg skjuler hukommelseskortet og batterirummet. Dette design Coolpix L830 brugeres meninger henvises til, er ikke meget bekvemt - hvis fotografen ønsker at fjerne SD-kortet, i stedet, løber den risiko, at de fire AA-batterier vil være ved hans fødder. Også, er der også et problem med strømforsyningen. Selvfølgelig, de AA-batterier er let tilgængelige, så behøver ikke at lede efter en stikkontakt for at oplade at inddrive en typisk lithium-ion-batteri, men det lidt øger de lave omkostninger Nikon Coolpix L830 - prisen på nikkel-metalhydrid-batterier vil øge omkostningerne af sættet til $ 30. I det mindste, et sæt batterier giver dig mulighed for at lave op til 680 skud på en enkelt opladning, og konventionel alkalisk batteri holder i 390 fotos, som også er god.

hastighed

Uanset mad, Nikon kamera Coolpix L830 er klar til at skyde et sekund efter tændes, og i godt lys sin autofokus-system fanger objektet næsten øjeblikkeligt. På mindre end optimale betingelser, kameraet opsætningen tager længere tid, men det er stadig mere end tilstrækkelige og bedre end den automatiske fokusering sin forgænger L330. Den eneste ulempe, som påvirker alle Coolpix kompakte, er kompleksiteten af skifte kameraet på makro til intelligent autofunktion. For at pålideligt betjene minimum centimeter fokuseringsafstand L830, skal du vælge standard automatisk tilstand, og derefter dreje macrofocusing hjælp af knappen makro. Det er ikke meget praktisk.

Heldigvis den testede systemet Nikons menu gør det nemt at skifte mellem og ændre andre parametre. Det er langt fra den mest visuelt imponerende interface, men gør det muligt hurtigt at navigere og let at læse i stærkt sollys. Medlemmer værdsat dette som det mindste antal kontroller kræver konstant brug af menusystemet at skifte tilstand eller manuelt ændre ISO-følsomheden.

dom

Ligesom hans yngre bror, L330, «Nikon Coolpix L830» gådefuldt. Begge kameraer er helt sikkert let at bruge, men ikke mere end de fleste kameraer med Intelligent Auto Mode. billedkvalitet, ydeevne eller funktionalitet ikke udleder Coolpix L830. Prisen på kameraet, selvfølgelig, konkurrencedygtig, men er nødt til at tage hensyn til de ekstra udgifter til køb af et sæt AA-batterier. I sidste ende det hele kommer ned til at have en 34x zoomobjektiv.

Men vi bør spørge os selv, om det er nok til at kompensere for den ekstra størrelse af kameraet, fordi denne pris er ikke mangel på kompakte kameraer med super-zoom, der kan give mindst 20 gange zoom-dækning. Yderligere telelinse kan være nyttige i en række tilfælde, men evnen til at sætte en mindre kamera i lommen virker mere tiltrækkende.

Ud fra en forestilling synspunkt L830 - godt kamera. Hun fokuserede hurtigt og klare billeder med levende farver i de rette betingelser. på bagruden det virker bedre end man ville forvente for sådan en pris, og muligheden for hældning gør optagelse med lav og høje punkter bagatel.

Ikke desto mindre er det et faktum, - kamera billedkvaliteten det er ikke anderledes ringere og mere kompakte kameraer med samme eller lavere pris. Manglen på dynamiske område af sensoren og overdrevent forsigtige måling tager billeder i svagt lys og høj kontrast grå og livløse, og for at opretholde en god nødvendige detaljeringsgrad og optimal belysning nærhed af emnet. I det mindste bruger klager på optikken lidt. Den største fordel ved Nikon Coolpix L830 - pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.