Af teknologiElektronik

Valg af en web-kamera: hvad man skal kigge efter

Valg af det rigtige Webkamera business enkel og vil ikke tage meget tid. Du skal blot være klar over deres egenskaber.

For startere, kan du vælge den type vedhæftede webkameraer: de er bordplade og Clip-on. Om bord kameraer, alt er klar, clip-kan fastgøres til fladskærme eller bærbare computere.

Derefter beslutte, om du har brug for en indbygget mikrofon. Det er helt sikkert praktisk, men hvis du bruger en separat mikrofon, du betaler for meget for unødvendige funktioner er ikke det værd. En anden detalje, der kræver opmærksomhed er længden af ledningen. For notebooks temmelig webcam ledning er ikke mere end en meter, for en stationær pc, bør det være mindst 1,5 meter.

Næsten alle video-enheder er kompatible med computere, der kører Windows. Meget ofte, registrerer systemet automatisk og installerer de nødvendige programmer, når du først bruge dit webcam. udvælgelse Anordning til andre operativsystemer brugere vil være mere vanskeligt: det er nødvendigt at kontrollere foreneligheden af den nye enhed med OS-driveren.

De vigtigste tekniske parametre, der påvirker valget af en web-kamera:

  • Opløsning. Denne parameter bestemmer, hvor meget kvaliteten er sende billeder. I undersøgelsen af de egenskaber, være opmærksom på en arbejdstilladelse, men ikke til det maksimale, hvilket er normalt angivet i beskrivelsen af modellen. Det er en arbejdstilladelse og definerer størrelsen af det overførte billede. Den optimale løsning for i dag er 0,3 megapixel, og spredning af denne parameter - 0,1 megapixel til 2 megapixel.

  • Crop (fps) - antallet af billeder, som overføres fra kameraet til en anden. For en normal, stabilt billede, bør denne værdi ikke være mindre end 30. Nogle dyre modeller tilbyder et kamera, som sender 90 billeder i sekundet. Til vores kanal er for meget for bred bånd nødvendig til transmission af kanalen signal. Således at 30 frames per sekund - det bedste valg.

  • Webcams er jævn og matricer: CMOS og CCD. Kamera CCD-sensor til at give et bedre billede og mindre støj, men er dyrere.

Disse er alle egenskaber, der bestemmer kvaliteten af de overførte billeder. Det mangler stadig at vælge den pris, du er villig til at betale for denne enhed. Bestemmer pris, der mindst. Vælg først kameraerne, der passer alle specifikationer, så være opmærksom på prisen. Bemærk, at den høje pris ikke betyder bedre kvalitet: det er meget muligt at købe en stor webcam for lidt penge eller få et dårligt image, men på samme tid til at tilbringe et anstændigt beløb.

Valget af web-kamera kan påvirke og tilstedeværelsen af en række ekstra funktioner: automatisk justering til belysning - en meget nyttig funktion, som gør det muligt at passere så meget som muligt et klart billede under alle lysforhold. Der er funktioner såsom evnen til at tage billeder, for at styre lysstyrke og kontrast, optage videoer, justere hvidbalance farver, ændre frame rate, osv Alle disse indstillinger for avancerede brugere skal anvende dem på enkel kommunikation giver ingen mening, da de øger omkostningerne betydeligt.

Vælger en web-kamera til Skypes ikke forskellig fra den, der er beskrevet ovenfor. Skype - bare et af de programmer, der overfører billedet til en anden bruger netværk og særlige krav.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.