Af teknologiElektronik

Kontakt netværk - hvad er det? Egenskaber køreledninger jernbane, sporvogn eller trolleybus

Infrastruktur elektrisk rullende nødvendigvis indebærer kontakt af netværket. Takket være denne bestemmelse implementeres forsyning mål strømaftagere, som til gengæld kører bilerne. Der er mange typer af netværk, men de repræsenterer et sæt af kabler, fastgørelse og forstærkende elementer, der leverer strøm fra el-understationer. Også den kontaktnet også anvendes til vedligeholdelse af stationære genstande, herunder forskellige kryds og belysning plante.

Generel information om kontaktnet

Det er en del af det tekniske udstyr, som er en del af et kompleks af elektrificerede spor og veje. Hovedformålet med denne infrastruktur er at overføre trækkraft fra transformerstationen til den elektriske rullende materiel. For at sikre energiforsyningen udstyr fra flere understationer kontaktnet er opdelt i flere sektioner. Således er der er en dannelse af sektioner, som hver fødes af en separat føder fra en bestemt kilde.

Partitionering bruges også til at lette vedligeholdelse. For eksempel i tilfælde af skader på effekttransmissionsledning afsluttes ved kun ét sted. Defekte ledninger, hvis det er nødvendigt, kan forbindes til en fungerende understation, hvilket vil reducere nedetid. Hertil kommer, at kontaktnet af jernbaner ved særlige isolatorer. Denne beslutning skyldes det faktum, at den utilsigtet gnistdannelse på tidspunktet for passerer strømaftagere kan krænke den grundlæggende belægning af ledningerne.

enhed køreledninger den

Netværk af denne type er et sæt af elektriske komponenter i infrastrukturen. Især en typisk indretning af denne struktur indbefatter elkabler, særlige suspensioner og særlige beslagdel og bærende konstruktioner. Til dato, anvendt instruktion, i overensstemmelse med de nærmere udformning, som, køreledninger og fittings gennemgår en særlig procedure for termisk diffusion galvanisering. Elementer og mild kulstofstål udsat for en beskyttende behandling for at øge kommunikation styrke og holdbarhed.

Funktioner luft køreledning

Air netværk den mest almindelige grund til pladsbesparende og mere effektive elektriske ledninger. Der er imidlertid ulemper ved en sådan indretning, som er udtrykt i højere omkostninger til installation og vedligeholdelse. Således Køreledningsssystemets netværk omfatter en suspension kabel, fittings, ledninger, pile med kryds samt isolatorer.

De vigtigste strukturelle træk ved netværk af denne type er reduceret til en proces for indkvartering. Kommunikation hang på særlige understøtninger. I denne installation mellem punkter kan markeres sagging af ledninger. Eliminer denne defekt ikke er muligt, men dens tilstedeværelse kan forårsage skader på elkabler. For eksempel, hvis en kontakt netværksunderstøttelse tillader stærk flænge, så bevæger sig langs kablet solfanger i jorden suspension kan miste kontakten med deres linje.

Kontakt netværk af jernbaner

I dette tilfælde taler vi om den klassiske version af kontaktnet. Det jernbaner ansætte de største mængder af materialer til elektrificering tog. En tråd til sådanne formål er fremstillet af hårdt trukket elektrolytisk kobber tværsnitsareal på 150 mm2. Med hensyn til støtteelementerne, er kontakten jernbanenet forsynet med beton eller metal installationer, hvis højde kan nå 15 m intervaller for de ekstreme stier akse til ydersiderne af bærerne på stationerne og spænder er ikke mere end 310 cm Men der er undtagelser - .. For eksempel i trængsler teknologi tillader perioden reduktion til 245 cm metoder beskytte trådene af den type, der anvendes ved konventionel -. opdeling i separate sektioner, brug af isolatorer og neutrale skær.

Kontakt trolleybus netværk

Sammenlignet med jernbanetransport trolley bevægelse antager ikke en konstant elektrisk forbindelse med overfladen. Også øget krav til manøvredygtighed, hvilket resulterer i ændringer i organiseringen af elektrificering infrastruktur. Disse forskelle og identificeret den vigtigste funktion af el til trolleybusser - tilstedeværelsen af to-kablede linjer. Desuden er hver ledning fikseret med små mellemrum og er forsynet med pålidelig isolering. Som et resultat, netværket bliver kompliceret og kontakten på den lige sektioner, afdelinger, og i zoner og kryds. De særlige funktioner kan tilskrives, og den udbredte brug partitionering med de respektive isolatorer. Men i dette tilfælde, skallen ikke kun beskytter ledningerne fra at kontakte hinanden, men også for at beskytte materialet på kryds. Desuden er infrastrukturen i trolleybus netværk ikke lov til at bruge bue opkøber og strømaftagere.

Kontakt netværk af sporvogne

Sporvogn netværk, køreledninger, anvendes almindeligvis kobber og lignende karakteristika for legeringer. Også, det ikke forhindre brugen af stål-aluminium ledere. Konjugation af sektioner med forskellig højde af suspensionen udføres med en bias ledningsføring i forhold til den langsgående profil af vejen. afvigelsen kan således variere fra 20 til 40% afhængigt af kompleksiteten og betingelserne for ledningsafsnittet pakning. På langsiderne sporvognen netværk af kontakter placeret i en zigzag måde. I dette trin zigzag - uanset af suspensionen - ikke mere end fire spænder. Det skal bemærkes, og værdien af kontaktpunkter kabler afvige fra susceptoren akse - denne værdi er sædvanligvis ikke over 25 cm.

konklusion

På trods af den teknologiske udvikling af elektrificering, kontaktnet i de store konstruktionsmæssige varianter fastholde et konventionelt apparat. Ændringer i form af forbedring af de tekniske og operationelle parametre påvirker kun visse aspekter af anvendelsen detaljer. Især er kontakt net af jernbaner stigende grad forsynet med komponenter, der har bestået termisk diffusion galvanisering. Yderligere behandling element grundlag, selvfølgelig, forbedrer pålidelighed og holdbarhed af linjerne, men den radikale tekniske forbedringer bidrager til en minimal grad. Det samme gælder for sporvogn, og trolleybusser elektriske net, som imidlertid for nylig væsentligt forbedret fastgørelsesindretning og styrke afstivningsdele suspenderede strukturer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.