ComputereComputerspil

Borderlands 2: En gennemgang af computerspillet

Computer spil Borderlands var et reelt gennembrud - det var den perfekte kombination af first-person shooter med RPG, og det blev krydret med en vidunderlig historie, masser af funktioner og en smuk grafisk udførelse. Men ikke den første del af spillet er legendarisk - et par år kom efterfølgeren, der også fortjent laurbær af en af de bedste i historien om gaming projekter - Borderlands 2. Oversigt vil fortælle dig alt, hvad der er smukt i dette spil. Og der er stor alt - grafisk design er forblevet den samme, men det er blevet bedre i kvalitet, gameplayet er blevet mere forskelligartet, og historien - spændende. Generelt kan det være en meget lang liste, end det smukke spil Borderlands 2, vil gennemgangen overveje det samme hver gang i detaljer. Og så, hvis du stadig ikke sikker på, om at prøve dette projekt, du vil være i stand til præcist at afgøre, om du ønsker at fordybe dig i denne lyse og imponerende verden.

Plottet i historien

Hvor skal man begynde, når spillet Borderlands 2 anmeldelse Det faktum, at omkring dette projekt allerede er blevet sagt en masse, og det er baseret på den første del. Derfor bør du ikke, at det helt fra bunden - det er bedre at være mere opmærksomme på, hvad der er nyt i den anden halvdel i forhold til den første. Og, selvfølgelig først og fremmest er det nødvendigt at tale om historien komponent. Det er prisværdigt, at efterfølgeren begynder med næsten det samme sted, hvor den første del sluttede, spillet mere end én gang vil flyde mange tegn i den oprindelige - og ikke som en statisk figur, men som et fuldgyldigt deltagere i aktion. Så den første del af spillet endte med åbningen af Vault, hvor der var forekomster af iridium - en ny ressource, at den straks ville producere. Naturligvis var det ikke så let - faktisk på planeten Pandora, som stadig udfolder handling, der er et selskab "Hyperion". Hun tog hurtigt fordel af situationen og fjerne al konkurrence til at blive en monopolist. Desuden har virksomheden begyndte jagten på de lejesoldater, som en eller anden måde kunne eftertragtede iridium indskud eller forsøger at åbne et andet lager. Selvfølgelig gjorde Pandoras indbyggere ikke kan lide det - de allerede levede under et diktatur "Hyperion", da planeten var som en normal losseplads, og nu, da de endelig dukkede et glimt af håb, "Hyperion" med det samme, de har valgt. Dette resulterer i dannelsen af modstandsbevægelsen, som du er. Dette er, hvordan spillet starter Borderlands 2 - gennemgang, selvfølgelig, slutter ikke der.

udvikling plot

Hvis du ikke kender det engelske sprog, så er du helt sikkert brug for at spille Borderlands crack. Faktum er, at i nogle vigtige kampe i gameplayet, og hvad de siger om de tegn, betyder ikke noget. Her er det ikke så - historien linje begynder selv er ikke den mest originale måde (oprørsbevægelsen mod monopolistiske selskaber - dette er ikke en klassisk, det er en kliché), men efterhånden udfolder over en original og imponerende. Selvfølgelig, meget tilfreds med mødet med de gamle figurer velkendte fra den første del, men nye figurer er også godt designet og passer perfekt i gaming universet, og hvad der sker omkring dem. Et af de mest markante aspekter i denne forbindelse er, at hver karakter har sin egen karakter, dens position i verden. Det betyder, at du ikke vil give pap tal uden motiver, der bare står stille og bare give dig quests og livlig personlighed med deres hemmeligheder, mål og ønsker. Du kan nemt forstå, hvorfor dette eller hint karakter vil have dig til at udføre nogle opgaver, der giver mulighed for at fordybe dig i gameplayet. Som for de tegn, som du kan spille i den anden del - de er ikke dem, der var i den første - det er absolut et nyt hold, men hver af de tegn, ikke er mindre karismatisk. Men du kan ikke se dette i praksis, som din karakter, hvem ville du vælge fra fire galant, vil altid være at tie i stil Gorodona Freeman af Half-Life. Men hvis du tænker over det, kunne det være til det bedre - det tilføjer charme til din helt, Die Hard med en Wild West kosmisk flade. Så i Borderlands revne behøver ikke for at nyde stemmen af din karakter, men for at du at fordybe sig i historien.

skurken

I Borderlands 2 passage er endnu mere spændende end i den foregående del, takket være avancerede funktioner og en overflod af arbejdspladser. Men særlig opmærksomhed er stadig tiltrækker den største skurk - Handsome Jack. Dette er en forholdsvis usædvanlig karakter, som kan begynde med meget vurderet forkert. Det ser fejt smålighed kan gøre, men når det passerer, vil du begynde at forstå, at det ikke er tilfældet, da du forestillet sig det. Hans fintede fejhed, det skjuler rimelig omhu, som hjælper den til at overleve og for at håndhæve sine planer. I modsætning til de fleste computerspil, hvor hovedpersonen spiller rollen som frelseren, der formår at komme foran fjenden et par skridt fremad, hvad det var den onde geni, her Jack ofte vil du være på forkant med hans onde planer vil blive gennemført, og det værste - du prøver at gemme de tegn bekendt, men du gør det vil ikke vise sig. Jack dræber dem hensynsløst og nådesløst, og der er lidt du kan gøre ved det. Så du er nødt til ansigt med diktatoren, som verden af computerspil endnu ikke har set, henholdsvis i passagen af Borderlands 2 lover at være utroligt spændende.

Humor i spillet

Naturligvis ville spillet Borderlands 2 ikke være Borderlands 2, hvis ikke fremragende sans for humor, som er bogstaveligt talt gennemsyret hele processen. Du er nødt til at lytte til alt meget omhyggeligt, da nogle gange selv de mest banale og fælles fjender kan lægge så akut, at du er nødt til at sætte spillet på pause for at otsmeyavshis. Jokes her er fuld, og ingen vil blive overrasket over, at det meste af humor - sort. Selv i de mest tragiske øjeblikke af atmosfæren til tider de udledninger siger fjenden. Du må heller ikke glemme de påskeæg, der er i det spil, du kan finde en enorm mængde. Og lede efter dem - en fornøjelse. Kan bruges i Borderlands 2 bedrager, for at lette deres søgning, men, som vi alle godt ved, at den bedste ting at opnå på egen hånd. Det bringer en masse mere sjov. Desuden, så glem ikke om de forskellige resultater, som du kan få i spillet. De vil være til rådighed for dig, hvis du beslutter at bruge i Borderlands 2 bedrager.

side job

Historien - er én ting, men særlig opmærksomhed bør rettes mod vnesyuzhetnym quests, spillet blev meget mere. Men endnu vigtigere, at de er blevet meget mere forskelligartet. Du naturligvis ikke få kede af deres gennemførelse, og motivere dig vil altid belønne. I Borderlands 2 tegn kræver løbende forbedring af kvalifikationer og til gennemførelse af sidemissioner du får spiloplevelse. Derudover er du også kontante præmier eller sjældne genstande, som du ikke ønsker at give op. Og ja, nogle vnesyuzhetnye job, så interessant, at du vil være en stor fornøjelse at gøre dem bare sådan, glemmer belønning, der venter dig i slutningen. Men her ligger den lille minus - det faktum, at nogle af kedsomhed af quests, som ledsagede næsten hele spillet processen i den første del, fuldstændig ude af stand til at slippe af med. Selvfølgelig er det værd at bemærke, at disse opgaver, som, for eksempel, du bare nødt til at levere varen fra et sted til et andet, og på det sted, har du gentagne gange besøgt og sandsynligvis allerede kender udenad, det var meget mindre. Men glem ikke, at 2 tegn i Borderlands kræver nivellering, penge, udstyr, og så videre, så motivationen for passage af quests endda stadig vil du have.

spille anderledes

Mange gamere er accepteret for den anden del af spillet, under forudsætning af, at gameplayet bliver lidt anderledes end den første - og her er de dårligt fejl. Du må forstå, at dette ikke er en addon til den første del - er en uafhængig fortsættelse af Borderlands 2. gyldne nøgler og andre nyheder - det er, hvad der vil adskille den anden del af det første, men ændringerne vil ikke ende på dette. Efter alt, har du nu et nyt hold af karakterer, og de er helt forskellige færdigheder, som er helt anderledes. På alle våben blev erstattet af tal, er modstanderne nu bærer dig selv på en anden måde - kort sagt, hvis du kommer til at spille i fortsættelse af dette projekt, så skal du ikke tro, at du bare kan gå igennem det på nøjagtig samme måde som den første del - er en uafhængig spil som er meget forskellig fra sin forgænger. I Borderlands 2 gyldne nøgler - det er kun en af de hundredvis af små ting, der gør dette spil unikt.

udvikling karakter

Spillet Borderlands 2 versioner af din karakter er meget forskelligartet. Det faktum, at udviklerne har gået videre i form af RPG-elementer og gøre træet af færdigheder din karakter endnu mere omfattende end i den første del. Derfor kan du vælge en række forskellige måder, men her ligger et lille problem, som, hvis adresseløse opmærksom på det kan meget hurtigt blive til en stor en. Du har altid at pumpe sundhed og dens regenerering filial, fordi hvis du ikke vil gøre dette, vil du dræbe hvert skridt. Dette reducerer i høj grad muligheden for at udvikle andre færdigheder, da halvt procentpoint vil overlade det til sundhed pumpning. Så hvis du kommer til at Borderlands 2 niveauer gå alene, så er du rådes til at være tålmodig og at vælge en bestemt udviklingsvej. Og det er her, der stiger mest alvorlige spørgsmål om kooperativ tilstand.

Co-op mode

Selvfølgelig kan du roligt spille alene i Borderlands 2. Legendary våben korrekt pumpning, høje kvalifikationer af spillet - og du kan klare modstandere temmelig godt. Men det ikke altid du vil panorere ud - developers desværre ikke været i stand til at gøre i denne sag mangefacetteret spil, det har en skævhed i co-op, der er designet til fire personer. Hvis du spiller alene, vil du have en meget vanskelig, og i nogle missioner, bliver du nødt til at sidde i timevis i det samme sted, forsøger at få den samme plot. Hvis du spiller i co-op, vil du være meget lettere at håndtere absolut alle faser af spillet. Derudover får du en utrolig fordel af opstandelsen dennes partnere. I single-player mode, død betyder død, og du er nødt til at starte forfra, mens i co-op i din partner vil være en vis mængde tid til at genoplive dig. Så hvis du ønsker at få maksimal glæde af gameplayet, så du bedre se efter to eller tre partnere, der vil være villige til løbende at dele med dig glæden Borderlands 2. Nøgler, blandt andre sammen også søge meget lettere.

eksterne ændringer

Naturligvis skal du ikke komme rundt, og den visuelle del af spillet, som er meget forandret. Dette gælder især for landskabet, som var til tider mere detaljerede - der var en række af bakker, bjerge, hav og søer, lokationer er nu langt mere forskellige fra hinanden, og under passagen vil du have tid til at besøge og på de snedækkede områder, og sandede ørkener. Her er det værd at bemærke udseendet af de nye funktioner - en mini-radar, som vil tillade dig at bedre navigere i rummet. Ofte vil dette hjælpe dig med at finde den helt rigtige retning, men det er også værd at bemærke de forbedrede special effects, fordi der nogle gange ikke engang kan se, hvor dine fjender. De er så lyse og farverige, at du ikke kan hjælpe beundre dem i midten af kampen. Særlig opmærksomhed henledes på stof og vand - af udviklerne har betalt særlig opmærksomhed. Hvis du bruger Borderlands 2 våben til at angribe enhver flaget vil du blive overrasket over, hvor realistisk udseende beskadiget. Det samme gælder for vandet - det nu flyder langt mere realistisk, så sprænge et toilet, kan du nyde (så at sige) brun imponerende springvand. Bortset fra, at af flaskerne hun har kørt ud - med fokus opmærksomhed på én, har udviklerne ikke betale nogen opmærksomhed på andre elementer. For eksempel flasken ikke bryde, hvad ville du gøre med dem gør, fjendtlige lig falder som sække, hvilket ville du de ikke forårsager skader. Selvfølgelig er dette er næsten ikke ødelægge det overordnede positive billede, men stadig ikke særlig rart.

Skill brug af våben

I Borderlands 2 Legendary våben er nu på niveau med almindelig vokser på en lidt anden ordning, der ser interessant, men faktisk giver meget lidt gavn. Hvis før man kunne pumpe en bestemt type våben, ved hjælp af det i lang tid, men nu behøver du ikke lykkes - bonusser bliver mere forskelligartede, men de er fordelt til alle typer af våben, hvilket gør det til en yderst lille stigning i reelle magt. I sidste ende, viser det sig, at den reelle effekt vil kunne mærkes efter så mange timers spil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.