ComputereComputerspil

Hvad det er i "Sampo" LC, SC, MG og så videre?

Multiplayer mode for de fleste computerspil er meget enkel. Det tjener som et supplement til det indre tilstand, og ofte er det samme spil, men kun beregnet på nogle få mennesker. Dette kan være en co-flow, kæmpe en-til-en eller hold mod et andet hold. Men ud over dette normalt ikke går - det er det, der gør den "Sampo" noget utroligt. De, der stadig ikke ved, bør forstå, at de "Sampo" - er et multiplayer spil mode "GTA: San Andreas", som blev den første i serien. Forud for dette, alle af spillet "GTA" havde kun en enkelt-mode, så udseendet af "Sampo" i sig selv er blevet fremragende. Men stadig unik den gør noget andet - det faktum, at brugere anvender denne tilstand til rollespil, som kan virke meget mærkeligt, i betragtning af, at det oprindelige projekt - shooter.

Men det er ikke som en computer rollespil genre, dette er rollespil roller i form af byen San Andreas. Hver spiller får en rolle, der klæber hele spillet, er rollerne fordelt til alle deltagere, resultatet er en spændende simulering af livet i byen. Men hvis man læser spillet chat, kan du blive syg - løbende reduktion, hvilket ikke er klare beslag og alle meget, meget mærkeligt. Hvad det er i "Sampo" TK? Hvorfor gør folk sætte to åbning og to afsluttende parentes? Alle disse huller ikke tillader dig at få maksimal nydelse fra spillet, så de skal udfyldes.

Reduktion i "Sampo"

Hvis du ikke forstår, hvad der er i "Sampo" TK eller DM, bør du læse mere omhyggeligt de regler, der er angivet på hjemmesiden for enhver server. Den omstændighed, at "Sampo" har et sæt meget vigtige reduktioner, uden hvilken man sandsynligvis ikke vil være i stand til at kommunikere ordentligt. De er ikke så meget - kun omkring tyve grundlæggende, at du absolut skal huske. Hvis du besidder disse oplysninger, så vil du spille en hel del lettere, vil du være i stand til at reagere på begivenheder i spillet verden og fungere effektivt i et team eller alene. For overskuelighedens skyld er det værd at overveje nogle af disse nedskæringer, kan du finde nyttige i løbet af spillet. Du bør starte med en analyse af, hvad der er i "Sampo" TK.

TC i "Sampo"

Som jeg nævnte tidligere, i "GTA: Sampo" der er et stort antal af nedskæringer, som spiller en vigtig rolle i kommunikationen mellem spillerne. Ofte kan du se, hvordan en spiller bebrejder den anden for TC. Men hvad det er i "Sampo" TK? Enig, hvis du ikke forstår, så du kan gå glip af en vigtig pointe - du forstår ikke, at den anklagede skyldig i brugeren og kan derfor ikke lære en lektie.

Faktisk alt er ganske simpelt, fordi alle forkortelsen kommer fra de engelske sætninger. Således er TK stammer fra Team Kill, som kan oversættes til russisk som hold drab. Og det betyder en reduktion, at nogen havde dræbt sin holdkammerat, hvilket er en direkte overtrædelse. I nogle tilfælde kan reglerne fastsat, at sådanne drab er forbudt, selv om det ikke er i serverens charter, ved livets love, du kan blive straffet eller bortvist fra banden eller løsrivelse, hvor du komponeret. Nu hvor du ved, hvad TC. MG "Sampo" - er en anden vigtig udtryk selv, såvel som Storbritannien. Først, lad os beskæftige sig med sidstnævnte.

SK i "Sampo"

SC, LC, M, i "Sampo" - det er et meget vigtigt udtryk, som du absolut bør kende til. Du har allerede en idé om, hvad TC og hvorfor det ikke er nødvendigt at udføre sådanne handlinger. Men man skal også forstå, at TC på forskellige servere kan tolkes på forskellige måder, og i mange tilfælde, det hele afhænger af, hvilken beslutning dit hold.

Men hvis du adskille forkortelsen IC, der allerede ingen tvetydigheder kan ikke være. Det faktum, at Storbritannien - det er Spawn Kill, dvs. mordet på en anden karakter på det sted, hvor han optræder i spillet. Så det er engageret kun skrupelløse spillere, der ønsker at få erfaring og penge. De kan se for en spiller at huske, hvor han kom ud af spillet, så for at dræbe ham, indtil han ikke havde tid inden udgangen af støvlen. Eller det kunne være mordet nær det punkt, hvor døde spillere respawn. Under alle omstændigheder er det forbudt af alle regler, hvis server og kan straffes med øjeblikkeligt forbud. Så nu ved du, hvad SC og TC i "GTA: Sampa", til venstre for at beskæftige sig med MG.

MG "Sampo"

MG - det er også en krænkelse af som dog kan blive straffet med kun en advarsel. Det sker ud fra en kombination Meta Gaming og indikerer, at spilleren game chat blandet med teknisk eller omvendt. Selvfølgelig, hvis det vil blive gentaget uafbrudt, deltageren kan forbydes, men oftere det sker af uvidenhed eller ved en fejltagelse. Men hvordan man skelner mellem disse to chat?

To chat "Sampo"

Tidligere to åbning og to afsluttende parentes er blevet nævnt, som ofte findes i chatrooms "SAMPA". Hvis du ser dem, vil indholdet i dem henvise til den tekniske del af spillet, det vil sige, her er det muligt at præcisere reglerne, for at spørge, hvad det betyder, eller at forkortelsen, og så videre. Hvis du ikke bruge parenteser, så vinder du tilbage deres rolle i spillet, og det er din direkte tale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.