Af teknologiLink

NL på "Megafon": hvordan du opretter forbindelse. Typer af tilgængelige muligheder

Virksomheden "Megafon" tilbyder sine kunder en række muligheder for internettet. Blandt dem kan vi finde gode muligheder for mobiltelefoner, modemer, tablet-computere. I dette tilfælde kan abonnenten vælge, hvor meget data, den har brug for en måned. Om hvordan man vælger den mest acceptable tilbud, og ikke få viklet ind i mesh muligheder for internettet fra XS til XL, vi beskriver i denne artikel. NL på "Megafon" hvordan du tilslutter, hvad er betingelserne for anvendelse af disse internet pakker? Disse og andre spørgsmål vil blive diskuteret nedenfor.

Betingelser ubegrænsede muligheder

For alle internet-pakker, som vil blive diskuteret i det følgende, gælder følgende betingelser:

  • inden den trafikmængde, der er fastsat for fra XS til muligheder for L, internettet giver kunderne den maksimalt tilladte hastighed;
  • XL mulighed for ingen grænse: hastigheden af internetforbindelser maksimum i hele perioden;
  • efter udgifter volumen, hvilket giver NL med "Megafon" (hvordan man slutte den, vil blive diskuteret nedenfor), tænde for hastighedsgrænse - 64 kb / s;
  • at øge hastigheden, kan du aktivere en ekstra pakke til en pris; (Liste over tilgængelige pakker kan ses på hjemmesiden for den mobiloperatør eller dit område, kan du ringe til hotline kundeservice selskab "Megafon").

Sådan tilsluttes NL på "Megafon". option XS

Mængden af Internet pakke er kun 70MB. En sådan internettrafik vil nærme kun for de brugere, der ikke bruges ofte til at sidde på internettet. For at se de daglige nyheder og sociale netværk af lydstyrken kan være tilstrækkelig. For at aktivere tjenesten i flere varianter:

  • via internettet (i et privat kontor klient understøtter forbindelsen, hvis pakken ikke vises, er det sandsynligt, at for din tjeneste plan er ikke tilgængelig);
  • afsendelse af SMS-beskeder til nummeret 05009121 yedinichku (opladning indlæg er ikke udført, vil svarmeddelelse gå om den vellykkede aktivering af pakken);
  • via USSD-request type * 236 * 1 * 1 # (hvis en meddelelse går succesfuld aktivering af pakken per værelse).

Aktivering pakke S

For de mere aktive brugere af internettet giver en pakke S. Det omfatter 3000 MB. Tilslut det kan være alle de samme måder som den foregående pakke. Adskiller sig kun ved en kombination af USSD-anmodninger, og det nummer, som du vil sende en SMS-besked.

  • Team til at forbinde - * 236 * 2 * 1 #.
  • Tilslutning via sms - sende "1" til antallet 05.009.122.

Sådan tilsluttes NL på "Megafon": Internet pakke M

Mere aktive brugere af netværket, for hvilke tre gigabyte trafik per måned er ikke nok, du kan være opmærksom på den pakke af M. Med sine vilkår, tilbydes hver abonnent mellem seksten gigabyte ved maksimal hastighed. Således, som i de foregående tilfælde, efter overskridelse denne hastighedsgrænsen er begrænset. Men evnen til at tilslutte yderligere tasker også til stede.

Sådan tilsluttes NL på "Megafon" (telefon, tablet, modem)? I det første og andet tilfælde (selvfølgelig, hvis enheden understøtter forespørgslen input), indtaste kommandoen * 236 * 3 * 1 #. Som et alternativ til denne udførelsesform kan aktiveringen bruges til at sende SMS med yedinichku i sms til nummer 05009123. Hvis du har brug for at installere pakken på modemet "MegaFon" selskab, de passer muligheder: via den personlige konto via USSD-anmodning (software i legacy-modeller kan ikke understøtte evnen til at sende sådanne anmodninger).

Pakke L - til tabletter og modemer

Den næste pakke, som er tilgængelig for tilslutning af abonnenter "Megafon" selskab, indeholder en større mængde trafik - 36 GB. Det kan sikkert aktiveres for tabletter og modemer. Se videoer i online-mode, lytte til musik, downloads og andre sådanne operationer kan udføres via internettet og ikke behøver at bekymre sig om saldi på pakken. Og da han endelig slutter, er det altid muligt at forlænge en ekstra mulighed. Aktivering sker via forespørgsel * 236 * 4 * 1 # (eller sende en sms med teksten yedinichku nummer 05.009.124) af nogen af de tilgængelige muligheder.

ubegrænset pakke

For abonnenter, der ønsker at virkelig nyde ubegrænset internet, forudsat XL pakke. Ifølge dens vilkår, er internetforbindelsen leveres ved den maksimale hastighed, uden nogen restriktioner. Uanset den mængde data, du enten har brugt, vil hastigheden være, som altid, høj. Interesseret i dette tilbud? Aktiver pakken kan ske via anmodning * 236 * 5 * 1 # (sende SMS med teksten yedinichku nummer 05.009.125).

udvidelse hastighed

Vi har tidligere kigget på internet pakker (NL på "Megafon"), hvordan man kan forbinde dem, og hvad er betingelserne for anvendelse (værdien bør præciseres i forhold til din placering, så det kan variere). Det er tid til at give nogle oplysninger om hvordan man kan udvide den hastighed. Generelt er det kun én. Denne indstilling er "Prolong hastighed på 70 MB." Aktivering for XS-pakken er via anmodning * 925 * 3 # af brugere (såvel som at sende en besked med teksten "1" til antallet 05.009.062). Antal datapakker, der kan tilsluttes i en måned, er ikke begrænset. Det betyder, at så snart hastigheden af pakken falder, den forbindende sats forlængelse option, er det muligt at klare dette problem.

For kunder, der er interesseret i NL på "Megafon" (hvordan man opretter forbindelse til en enkelt dag), er også tilgængelig til at bruge muligheden "Prolong hastighed". Volumen på 1 GB kan aktiveres for én dag ved opkald * 370 * 1 * 1 # (såvel som at sende en besked med teksten "1" til antallet 05.009.062).

Ubegrænset pakker fra "Megafon" selskab giver mulighed for at bruge internettet på en for selskabet fordelagtig for abonnenten - vælg en rentabel mulighed, og tilslut på nogen praktisk måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.