Af teknologiLink

MTS service "Del balancen"

Muligheden for de transaktioner med nul balance mellem forskellige mobiloperatører er meget populære. For eksempel, MTS 'Del denne balance "er en temmelig god deal. Og de er ofte abonnenter. Bare ikke alle ved, hvad det handler om. Nu vil vi forsøge at lære alt det, vi kan relatere til dette forslag. Måske vil du finde en anvendelse for det.

beskrivelse

Hvad er MTS 'Del denne balance "? I virkeligheden er dette forslag repræsenterer en form for anmodning til den anden part med henblik på at få fra ham "kredit". Det vil sige, du bede en ven til listen med dig om hans SIM-kort nogle penge. I virkeligheden, når du bor på nul, kan denne form for forslag synes meget interessant.

Men dette er ganske ofte tilbyde at samtalepartneren noget overraskende. Og med god grund. Hvilke? Vi taler om betingelserne for "Del balancen" (MTS). Hvad er så overraskende ved det?

betingelser

Lad os starte med det faktum, at tilbuddet kun gælder for den enkelte. Har selskabet således ikke ret til at bruge tjenesten. Der er intet overraskende, ærligt.

Desuden kan MTS service "Del balancen" kun gennemføres med samtykke fra din samtalepartner. Hvis han nægter at fylde din konto vil ikke fungere. Advance advarsel om deres hensigter.

Bemærk venligst, at ledsager skal være et positivt konto saldo efter transaktionen. Ud over dette tilbud vil du ikke være fri. Det vil koste 300 rubler. I princippet kan vi nu tale om nogle af de begrænsninger, der har MTS. "Del balancen" - det er ikke bare en rentabel tjeneste. Det er også ret interessante krav, som ikke alle er enige.

restriktioner

Hvad man skal kigge efter oftest? Det overfører til grænserne. De to sider er ofte overrasket over de betingelser for brug. Efter alt, er det mindste betaling, du kan gøre er 1 000 rubler. Og ikke mindre. Så hvis du beslutter at bede om MTS som en andel balance bliver nødt til at forberede en "pæn" beløb.

Den maksimale størrelse af en enkelt overførsel - 20 000 rubler. Med alt dette den samme bruger kan "donere" hans kammerat ikke mere end 50.000 per dag og 100.000 om måneden.

Afsenderen efter transaktionen mellem MTS kunders balance Del med en ven "på kontoen, skal som allerede nævnt, de resterende midler. Også her er der en begrænsning. Der bør være mindst 2 000. Således er forslaget ikke i alles smag. Men i en nødsituation, er det i stor efterspørgsel.

opkald operatør

Hvordan at opdele balancen i MTS? Der kan tilbydes en række metoder, der vil være mulig, selv for begynderen. Vælg hver enkelt er i stand til det er ligesom ham.

For eksempel er det tilstrækkeligt at beskæftige sig med hjælp fra en operatør. Du skal ringe op til nummeret 0890 og vente på et svar. Næste - lad det faktum, at du gerne vil anmode den anden enhver sum penge. Eller omvendt, at dele med ham. Samtalepartner opkaldsnummer og vente på et svar. Operatøren rapporterede, at nogen havde sendt anmodningen. Hvis han bekræfter det, MTS indstillingen "Del denne balance" vil blive aktiveret.

I sandhed, denne metode er ikke meget populær blandt abonnenter. Han tager alt for meget tid. Således kan du søge hjælp fra andre layouts. De bare besvare spørgsmålet om, hvordan man deler saldoen på MTS uden hjælp, og selv ved høj hastighed.

privat kontor

For eksempel er det er det rette sted at være, og denne situation, brugen af "Personlig konto" på den mobile operatør officielle hjemmeside. Du er nødt til at gå gennem godkendelsesprocessen, og derefter henvise til "Egenskaber ved nul" menuen. Der MTS vælg "Del denne balance", og se instruktionerne.

Ofte blot klikke på "OK" knappen, og derefter angive et andet antal, som jeg gerne vil bede om penge. Du bekræfter dit ønske og vente på et svar. Hvis der ikke skete noget, mest sandsynligt, kilden simpelthen nægte dig. Ellers vil du se en meddelelse, en meddelelse om en vellykket levering af tjenesteydelser.

Praksis viser, at "Min konto" - den mest upopulære modtagelse, hvilket kan bruges kun MTS abonnenter. Efter alt, er der mindst to tilgange for brug af tilbuddet. Og det er de er de mest almindelige blandt alle tilgængelige.

forespørgsel

USSD-anmodning fra teleoperatørerne er i stor efterspørgsel. Efter alt, disse kommandoer tillader dig at aktivere disse eller andre tjenester uden hjælp. Og hvis du ikke kan kirurgi vil modtage en meddelelse, der forklarer, hvorfor du er blevet nægtet. Derfor kan "Del balance" (MTS) aktiveres ved hjælp USSD-kommando af.

Til dette er det nødvendigt at ringe til et bestemt kombination. Det er som følger: * 363 * abonnent 375nomer * # betaling beløb. Med alt dette, skal du være opmærksom - at samtalepartneren nummer, hvorfra du anmoder midler, skal skrives i ét ord. Ingen huller i koden bør ikke være. Når sat forespørgslen, skal du klikke på knappen kalder en abonnent. Den anden part vil modtage en e-mail med dine krav.

meddelelser

SMS anmodninger nød også stor popularitet. Og de kan bruges, hvis du har brug for service af MTS 'Del denne balance. " Du er til enhver tid i stand til at aktivere den ved hjælp af at generere en besked og sende den til et særligt nummer.

Hvad skal jeg gøre? Åbn meddelelsen og skrive teksten format der: 375 antal abonnent række af de ønskede midler. Der er en advarsel. telefonnummer, du har brug for at printe sammen med 375, og derefter adskilt med en plads til at skrive det beløb. Ellers vil anmodningen mislykkes behandling.

Når du klare denne opgave, er det nødvendigt at sende SMS til korte nummer 363. Og endnu, kan du vente på et svar. Nu er alt afhænger af din samtalepartner. Hvis han accepterer at give dig penge, vil du snart modtage en besked. Nej? Derefter noget svar du ikke gå.

fra andre

Selvfølgelig har det gentagne gange blevet sagt, at for en vellykket aktivering af MTS 'Del denne balance "vil modtage samtykke fra abonnenten. Din samtalepartner. Hvad skal man gøre for at anmodningen er vellykket?

Antag, at vi var at placere en mand, der beder om penge. Efter vores ven vil gøre en anmodning, vil vi komme tilbage en besked med en bekræftelseskode og betingelser. Du kan bruge en af de allerede kendte metoder til et positivt svar: eller USSD-kommando, eller budskab. Det hele afhænger af, hvilken slags muligheder for at vælge "tigger".

I det første tilfælde bliver nødt til at svare på USSD-kombination. Det har formen: * 363 * bekræftelseskode #. Du sender det ved at trykke på knappen opkald og alle. Din konto vil blive afskrevet midler køre ud og mate. Hvis der er brugt SMS-kommandoen, processen er lidt anderledes. Du bliver nødt til at sende til nummeret 364 koden bekræfte. Som du kan se, intet kompliceret om det. Hvis du ikke accepterer at dele balancen, så bare ignorere alle meddelelser og anmodninger, der sendes til dig.

Som du kan se, vores nuværende forslag har en masse finesser. Men hvis du observere dem, så ikke noget problem. MTS 'Del denne balance "er efterspurgt blandt forældre og børn. Det er her, du næppe kan blive enige med nogen. Du vil helt sikkert ikke nægte nogen. Nu ved vi, hvordan man deler balancen i MTS. Det er ikke så svært.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.