HjemlighedVærktøj og udstyr

Handyman: størrelse bade og et udvalg af egnede muligheder

Det moderne badeværelse har til at opfylde mange krav og kriterier. Langt fra at være den sidste af dem - æstetik i rummet, den bekvemme beliggenhed af alle elementer og tilbehør, harmoniske designelementer, funktionalitet og holdbarhed VVS. I badeværelset, vi ikke kun begå traditionelle hygiejneprocedurer, men også for at rense deres energi, afvaskes med den negative oplevelse af sjælen, bare få fornøjelsen af varmt vand og duftende skum. Men al denne skønhed stadig nødt til at være i stand til at have i dit hus organiseret.

Bade: prøvestørrelser

Hvilket materiale er bedre end et bad, som dens optimale størrelse - på sådanne spørgsmål, jeg tror, mange er skrabe deres hoveder i forvirring, når de rejser fra den ene butik til den anden VVS. Faktisk, hvad gør du vælger den ting til at passe ind i den overordnede stemning badeværelse, var komfortable og helt stilfulde, og størrelse ikke skuffe, og kvaliteten var tilfreds?

Dimensionerne af den indenlandske produktion af traditionelle bade bestemmes mere af sovjetiske GOST standarder. Deres længde er generelt 1500-1700 millimeter (1,50-1,70 cm). Dybde henholdsvis 400-500 millimeter. Endeflade ryglæn er lavet i en vinkel på 55 og 80 grader. Lignende størrelse bad velegnet til både små badeværelser og rummelige nok, eller kombineret med et toilet.

Der er muligheder for stillesiddende bade type. De er meget kortere, deres længde er 1,40 cm Samtidig er de meget dybere end almindelige, og fans suge i huden af halsen der er klart til gavn .. Hvis VVS installeres importeret, er det nødvendigt at være opmærksom på denne detalje: udenlandske virksomheder også overholde deres standarder, men de har standard størrelse baljer omkring det samme som vores. Naturligvis er der et større udvalg af former og former i VVS designbeslutninger end fra indenlandske producenter. For eksempel fra udlandet kom til os mode karret runde form med asymmetri mellem de øverste kanter, og den nederste diameter.

Dimensioner bade skal bestemmes ved en speciel teknik. Beregne den maksimale længde af badet, målt det med kofangere. Bredden af det indre rum af koppen vymeryat nær afløbet slot på toppen af marken, bortset fodpaneler. Bredden kan variere 50/51/55/60 cm. Dybde måles også i afløbet parametrene taget fra bunden til den øverste kant.

Bad: materialet og kvalitet

Adskillige sortere dimensioner, taler om de ting vores "skåle til vask."

Den mest traditionelle og standard version - den gode gamle jern. Disse bade bruger mere af vores bedsteforældre, og i mange huse og lejligheder ligger på denne dag. Deres største fordel - holdbarhed. Dette bad kan tjene i årtier, og med passende pleje og behandling for at holde en god udseende. Støbejern bade er stabile, ikke afviger fra væggene, ikke truer med at rulle med dig. De behøver ikke varme op med det samme, men også holde på varmen i lang tid. Ulemper - for meget vægt (minimum - 120 kg, hvilket ikke er godt i nærvær af huset på de øverste etager), knyttede reparation hvis beskadiget emalje. For støbejern karbad er ikke ønskeligt at anvende så rengøringsmidler aggressive stoffer. Standard deres form - rektangulære. Mere avantgarde design af støbejern "til at repræsentere" hårdt.

En mere moderne og kreative i design med hensyn til materiale til badekar - Akryl. Dimensioner af akryl badekar, samt deres form, farve og finish er rimeligt varieret. På grund af dette kan du altid vælge den bedste løsning blandt den overflod af sanitære produkter. Hertil kommer, at akryl er meget lettere at jern, hvilket betyder, at denne "pulje" er lettere at levere og installere. Energibesparende indstillinger fra akryl højere end støbejern "gamle damer": vandtemperaturen falder til 1 grad i en halv time. Det er her, du kan plaske rundt på din fritid! Fans af "lokket ud" designstandard bad størrelser også arbejde, men det er værd at huske, at hvis du har brug for nogen ting fast, grundig, det er bedre at gøre uden dikkedarer. Bad, som har en masse bump, projektioner, og så videre. E., vil ikke afvige holdbarhed. Efter alt, acryl eller glasfiberforstærket lag eller metalnet. I dette tilfælde, at materialet mister meget fleksibilitet. Følgelig den flyvende formel bad, desto lavere er dets styrke. Men akryl vasker meget godt, farven aldrig falme. De vigtigste ting - ikke ren akryl bad pulvere og tørre overfladen med opløsningsmidler.

Der er også en stål bad - meget let og billigt. På den styrke, de er bedre end akryl, og designet giver dig mulighed for at strejfe fantasi. Det er bare vigtigt, at væggene ikke var alt for tynd, ellers vil de bare synke sammen under vægten af vandet og kroppen. Og vandet køler dem hurtigt. Men prisen indløser disse mangler, så denne type bad er meget populære.

I sin egen attraktive Quaryl bad og marmor, men deres installation og vedligeholdelse forbundet med nogle funktioner.

At vælge et bad, er den moderne forbruger fokuserede ikke kun på parametrene for det oprindelige materiale, men tager også hensyn til dens funktionalitet. Markedet forsynet jacuzzi med spabad og enkel behandling, et bad med luftmassage ... Afhængigt af dens funktioner og dimensioner badeværelse, kan du installere i princippet enhver form for bad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.