ComputereComputerspil

"South Park": passage, vildt gennemgang

"South Park" ( "South Park") - en af de mest berygtede tegnefilm, som kun dukkede op i de seneste år. Selv die-hard kynikere kan indgå en døs, hvordan og på hvilke måder de tegn i denne animerede serie indikerer fejl og ulemper ved det eksisterende samfund. Men de klarer det godt.

For ikke så længe siden var der et spil "South Park". Passage af sine straks erfarne spillere overrasket over, at beslutningstagere lykkedes perfekt Genskab stemning lys uberegnelig, karakteristisk tegneserie. , Men det er bedre at tale om dette i flere detaljer, som mange øjeblikke af passage helt indlysende, og derfor skal afklares.

nybegynder

I historien, din karakter - har en lille dreng, hvis familie for nylig flyttet til "South Park". Passage bør starte med det faktum, at du, efter råd fra deres forældre, gå udforske byen. Tag pengene, lad os gå søge efter nye venner. mødes umiddelbart Butters Barmhjertige. Vi følger ham til huset af Cartman, der refererer til sig selv i spil: "The Grand Master". Vi går ind i huset, tage et nøgletabeller fra garagen. De fyre er enige om at spille en magisk spil, hvor du nødt til at tage en aktiv rolle.

Som du måske forstå, "South Park" - spillet, hvor passagen kræver ofte en klog og meget tilpassede løsninger.

første blod

Transporteres til rige Kupa. Vi er på udkig efter en blomst nær hegnet, give det Kenny. Vi går til Clyde, købe hans våben. Vi tilbringer sammen med ham den første test kamp. Så snart opnåelsen af "Points of force", udtagning af "manhandling". Så det forbereder os til at "South Park"? Hold dig (gennemgang for hende og begyndte a) Destiny - det er dit primære mål.

pind af Destiny

Vi ser på Stick of Truth (Destiny i en anden oversættelse) i et telt Cartman. Lang snak med ham, du ikke lykkes, fordi slottet alfer angrebet forræderisk. Du vil få en kriger og bueskytte. Sidstnævnte kan let besejret "manhandling". Tager "Løg slop" besejret fjende, og derefter fortsætte med at beskæftige sig med elverne. Kriger lagt med en bue, den anden er opnået ved hjælp af mishandling. Generelt "South Park" - spillet, hvor passagen kræver ofte brug af brute force. Uden det, vil du ikke være i stand til at afslutte enhver mission.

Endelig, for at beskæftige sig med fjender. Efter slaget, er det konstateret, at den legendariske Stick skæbne mangler. Så den første ting, du vil finde i "South Park" spil - stick skæbne. Passage vil ikke være så interessant, hvis du ikke gør en indsats for at søge efter hende.

Sætte hær

Vi går til Craig hus. Glem ikke, at hen ad vejen vil du konstant angriber spredte grupper af alfer ikke færdig. Huset Craig vil vi fejle: Hans far sagde, at hans søn var i lang tid i skolen som en straf for at have vist den midterste finger til direktøren.

kaffe

Gå kigge efter tweaks, som skal være i "Cafe tweaks." Vi finder det helt udmattet, at levere et brev. Da han ikke har tid til at gøre alt dit arbejde bliver nødt til at hjælpe ham ved at gå til pakken. Vi går til hus Kenny, hvor hans mor vil tage en kvittering og give nøglen til garagen, hvor der ønskes.

I garagen sidder misbrugere. De bruges til at give pakker af tweaks, men fordi ved synet af du opfører aggressivt. Vi accepterer kampen. Beating asocial element, afhente en pakke. Vi gå til cafe, tweek mobilisere i rækken af hans uovervindelige hær.

Du forstår stadig ikke nogle af punkterne i "South Park" spil? Passage Frost hjælper dig med at: se denne mulighed, du helt sikkert lade alle de fleste af dine spørgsmål.

ubuden gæst

Først går vi til Jimbo, købe ham en gasmaske. sti vil derefter ligge til Token hjem. Der er en sikkerhedsvagt falder over dig i ansigtet med peberspray, men en gasmaske vil beskytte mod større problemer. Kæmp med en sikkerhedsvagt. Pass token besked, og derefter gå tilbage til Cartman og studere "Roar of the Dragon."

Frihedsberøvelse efter skole

Vi går i skole for at redde Craig. Peering ud af vinduet, ser vi, at han afsoner sin straf med Mr. Macy. Slå den rød-pligt, gøre deres vej til klassen døren. Find at det er lukket, skal du gå til søgekriteriet. Ak, en førende skole i junglen passere tætsluttende barer. Kenny prinsesse kjole vil charme ingefær told på bagsiden, så vil han åbne passagen.

Et vigtigt tip

Hvad er anderledes ved "South Park"? Passage af dette spil altid efterlader dig et valg. Og i dette tilfælde: omhyggeligt rummet ved siden af tolden. I nærheden af dem næsten altid har askebægre og andre genstande, som du kan kaste. Dette vil distrahere vagterne, og du vil ikke blande sig i den næste kamp.

Men den nyeste parti af pligt, du nødt til at slå alligevel. Pick deres nøgle op. Redder Craig, vi går ind i spisestuen. Der vil du vente på den første chef - "South Park" chefen pligt Auburn, der holder i skak hele Passage (skole) vil ikke blive gennemført uden den fulde og ubetingede sejr på denne stinker.

Den vigtigste opgave

For ikke at give ham tid til at forberede et angreb, bruge "Roar of the Dragon." Du kan dog anvende nogen stærke evne, hvilket er din karakter. Af den måde, hvis du løber ind i nogen irriterende afføring, der beskæftiger sig med det kan være endnu hurtigere. Da han kom til huset af Cartman, får vi den stolte titel af "Sir schmuck" og derefter introduceret til en ny form for magi - "velbehagelig-charme"

skjald

Lad os gå til baren "vrinsker røv", hvor man venter spændt Dzhimmi Bard. Elvere angreb, og du vil kæmpe med dem, lytte til sange af Jimmy. Så hurtigt som muligt at ødelægge barrikaderne, sigte "velbehagelig-Enchantment" i brand. Åbn vinduet til Craig, og da han kommer til skade i et fald behandle hans formåen Butters. Det samme sker med Cartman, der lider i en træfning med elverne.

Vi åbner døren til vores allierede og klatre til anden sal, hvor der vil være fuld af alfer. Da en af dem er i en gasmaske (stinke det vil ikke fungere), er det nødvendigt at anvende den "Bleeding". Kenny redder fra kløerne på en alf, og derefter kæmpe med Bard.

fremmede bortførelse

Efter en omtumlet dag vi gå hjem og gå i seng. Du tror næsten afsluttet en "South Park"? Aliens - det er dit næste problem. Normal resten vil ikke lade de onde udlændinge, der bortføre vores helt og indsætte din sonde ind i det. Men der er en blå himmel - alien teknologi gør det muligt mester teleportation og evnen til at omgå de kraftfelter. Afslut ud af laboratoriet, hvor umenneskelige eksperimenter blev sat over os.

Vi går til de udlændinge: de konstant sætte de felter, der let kan omgås ved hjælp af en sonde. Hertil kommer, at deres el-tavler gøre deres vej fra boven uden problemer. Efter slaget, gå til elevatoren, og Randy Marsh, hvor de udlændinge oplever også deres teknologi, vil du være hurtig måde. For at komme på platformen i det næste rum, bruge teleportation.

Nedenunder, til at engagere sig i kamp med udlændinge og de sædvanlige vagter. Sidste store unddrager løg, og derfor er nødt til at bruge nogen af dine evner. Gå fremad.

På skærmen, nær elevatoren ser vi Randy. Du er nødt til at klikke på knapperne placeret her, i den rigtige rækkefølge (ved hjælp af de tilgængelige spor). Efter det, vi går op til det andet værelse med røde elevatorer. Igen har vi minde om, at i komplekse sager, du vil "Frost". Snyd "South Park" med hans råd meget nemmere. Under alle omstændigheder, du helt sikkert vil ikke gå tabt.

Modkørende udlændinge bringe ned på stedet, ved hjælp af "velbehagelig-Enchantment." Gå ind i rummet med hovedet vagt, besejrede ham i kamp og deaktivere alarmen på alle rumfartøjer. Gå til Randy Marsh, slipper vi det. Undervejs vi afhente en hvid krystal energi. Sæt det ind i næste gear af elevatoren, aktiverer det. Vi går op til kontrolrummet, og piloterne vinder deres beskyttelse. Plate vil falde, og din mission vil mislykkes.

goterne Union

Hvad har du at gøre af hensyn til at færdiggøre spillet, "South Park" (passage)? Goterne - at disse allierede, placeringen af som vil skulle vinde. Ligesom de står på din side ikke ønsker at: goterne første kræver, at du begynder at ligne dem. Umiddelbart advaret om, at fuld passage af spillet, "South Park" i en enkelt ikke kan være, fordi den findes adskillige historier, der ikke passer sammen. Så kan du godt undvære klar, men i nogle tilfælde (hvis du går imod Cartman) uden dem vil ikke klare de missioner.

nonconformist

Café tweaks nødt til at købe en "stærk ristning." Når du forlader cafeen, angreb de allestedsnærværende alfer ville blive taget til deres lejr og tilbød at slutte sig til dem for dig. Beslutningen - dit valg. Kommer ud af lejren af elvere, vi går til butikken "Hold dig", hvor lokale hjemløse kan købe billigt tøj goth. Vi går til butikken Jimbo, på udkig efter papirkurven. Der vil være Rogue kuryagi med til at kæmpe. For sejren over dem, vil du få cigaretterne.

Igen vi går til goterne. Fra dem vi får et nyt job, hvor byen vil være et forældremøde, skal du knytte til et fælles bord fræk plakat. Når du kommer tæt på bordet, vil du finde Randy Marsh. I taknemmelighed til redning fra kløerne på de udlændinge, vil han lære dig en ny modtagelse - "Whisper".

Den næste fase

"Taco Bell" Lad os gå til webstedet for virksomheden. Distrahere vagterne havde lige studeret modtagelse "Whisper". Militæret bliver nødt til at tage til puljen af energi. Ved anvendelse af en fremmed sonde, bevæger sig ind i ventilation. Der møder vi de tyske zombier, slog ham, afhente optageren. Vi går tilbage til goterne, danser en sejr dans med dem. Alt du har fået nye allierede.

Efter at du bliver nødt til at gøre det endelige valg: om du bor hos Cartman eller gå til Elven side. Under alle omstændigheder må stadig ikke glemme det vigtigste formål med spillet, "South Park". Hold dig (passage umuligt uden det) - dit primære mål, at tage hende til at være på nogen måde.

skole angreb

Vi går i skole. Vi appellerer til Butters eller Bard (afhængig af den valgte side), så de åbnede os passere. Introduktion til ventilation passagen i væggen. Sidste gennembrud kapacitet "velbehagelig-Enchantment."

I lobbyen på skolen slukke ventilation, brandalarm pause, og derefter satte ild til lokalerne ved hjælp af "velbehagelig-Enchantment." Så vi venter på den nedstigning i kælderen, hvor de skal kæmpe med røde ledsagere. Vi kommer ud af skabet medaljon, samtidig baiting alle fjender i din vej ildelugtende charme. At sprænge døren og løbe ind allierede skole skal rettes til "pip" i ilden. For at besejre Wall, tilgang "Kvalme" eller "Bleeding".

Hvordan andet spil, "South Park" (passage)? Hide and Seek - ikke den bedste måde at fuldføre missionen. I stealth mode, passere niveauer ikke vil arbejde, så du er nødt til at forberede sig på forhånd for en hård kamp!

Rise til anden sal, gøre vores vej gennem slanke rækker modstanderne. Igen, vil spillet give dig et valg. I slutningen af kampen bliver nødt til at bruge den fulde effekt af tarmluft, da både påståede fjende er utrolig stærk. Hvis du kæmper med Kyle, bruger han en ventilator, og hvis med Cartman, han kan lide at bruge også stinkende fortryllelse. Endnu en gang vi minde om, at den fuldstændige passage af "South Park" for begge grupper på én gang er umuligt, fordi du i hvert fald nødt til at gøre en skæbnesvanger valg.

Sejr over tørresnoren nisser

Gå hjem efter kampen og roligt til at sove. Ligesom sidste gang, vi vil ikke tillade at slappe af. På dette tidspunkt, vil interferensen blive repareret undertøj nisser, der bliver nødt til at kæmpe igen. De gør du få, så din helt er let at spore nisser i forældrenes soveværelse. Der, under sengen, vil du finde en gnome warlock, som bliver nødt til at kaste. Imod det anbefales at bruge "Blødning" og "Fire". For vellykkede sejr over nisser får vi mulighed for at falde.

skabe alliancer

Gå til Kyle (til sit hjem). Fra det får vi jobbet til at rekruttere piger i deres rækker.

Vi går til Annie. Det tager dig til et møde piger. Der du angivet sit forslag. Pigerne sætte en betingelse: de ikke deltage i spillet mod drengene, det er bare den har brug for til at udføre sin opgave. Du er nødt til at foregive at være en fyr, Bebe, og med det gå til Monica. Der dig op, og derefter er nødt til at kæmpe med sin kæreste.

Kim, og ikke kun

Efter at udføre de nye job piger. Forklædt som en pige, gå til klinikken for aborter. Hos lægen bryder enheden, og derefter han kommer ud af skabet. Vi lægger på hans tøj og gå ind i byen arkiverne. Umiddelbart efter dette, vil klinikken kommer en flok af agenter med sikkerhed. Du er nødt til at blive reduceret (evne nisser) og kravle gennem hullet på væggen. Hvis du ønsker at undgå en massakre, bare bruge magi ildelugtende, skydning over kronrøret modstandere. Kravl ud af luften på operationsstuen, hvor Randy Marsh ligger. Vi gør hans operation.

Uden for rum, finder vi, at agenterne angrebet muterede bakterier. Reducerer igen, begynder at kravle ind i ventilationen. Vi oplever gennem tremmerne som den militære kamp mod mutanterne. Vores vej til det sted, hvor der er en pistol, og så det falder på loftet. Endelig vil det være med til at bryde den "stave-velbehagelig". Efter denne kamp med en enorm foster.

gå mod nord

Vi tager til drengene. Der vil du få et job for at gå til "Foto-Dojo", som du har brug for en høj kvalitet billede på et pas. Kæmpede med fotograf bedrager, få dit foto stadig. Gå nu vi til Canada. Det er muligt at komme rundt i dammen eller slå Stark, eller passerer gennem gården. Når i Canada, vi gå direkte til Ottawa og gå til prinsen.

Canada

Vi får hans skud og gå til grafen for Winnipeg. Han får et nyt job. Distriktet likvideret dårlig bjørn, som du ønsker at dræbe. Da dyrene strejfer lige i byen, behøver ikke at gå langt. For sejr over bjørnen vil du få hans hud. Igen går vi til prinsen. Bossy dame beder dig om at fjerne skadelige biskop Banff.

Gå til det, vi vælger æggene. Hvilke andre tests venter på dig i "South Park" spil? Passage (Canada er især bekræftet) på alle stadier vil kræve, at evnen til at tænke ud af boksen, for ellers vil du sandsynligvis ikke være i stand til at udføre alle missioner plot forudsat.

Efter rapportering prinsen, vi går til den næste graf Vankuversu. Ham gå til munkene, der har brug for at vise alle dine færdigheder på mester tarmluft ledelse. I taknemmelighed til ministrene fra kult vise dig modtagelse "Nagasaki", som du kan bryde selv de mest robuste væg. Gå til den angivne hule. Der, ved hjælp af en nyfunden færdighed, bryde muren og åbne passagen for ministeren for Montreal. Alt! Du er fuldt klaret opgaven, og kan derfor rettes til pigerne.

Her er det tyder på dette tidspunkt, "South Park" (passagen). Canada er forskellig fra de andre faser, der er tegnet i todimensional formular. Dette giver området en særlig farve.

dekorere Clyde

At ødelægge porten, skal du bruge "Nagasaki". For at afkoble installation, der leverer strøm til en pulje, skal du bruge din fremmede sonde. Men du kan bare gå rundt om den, for at finde den slids i væggen, hvorefter tilbagegang og passere gennem splittelse. Der vil du finde en masse modstandere, gennem en afdeling, der igen bliver nødt til at bryde med kampen. For at komme til trappen, er det at foretrække at bruge en kraftfuld "Nagasaki".

Til at løfte porten, skal du bruge det samme "Nagasaki" og ildelugtende magi. Med deres hjælp, ødelægge huse, inden i, som er skjulte mekanismer til at hæve porten. At lade deres allierede, ødelægge vinduer. Som regel kan du få ildelugtende charme, men i komplicerede sager, bruge "Nagasaki". Efter vellykket udførelse af det job, du er nødt til at kæmpe med Craig.

Kampen med dem kompliceres af det faktum, at skurken kan spille deres double. For at undgå dette, er det nødvendigt at bruge alle sine dødbringende arsenal, fjerne nuværende Craig så hurtigt som muligt. Efter at have vundet gå op ad trappen.

intestinal bombe

Det er fortsat den mest interessante. Aftager og kommer ind i endetarmen. Omgå det elektriske felt, skyde i en boble og gøre vores vej gennem snavs. Den størst mulige ud af den måde score, ved hjælp af "Nagasaki". Du vil møde et bat, der kan være let skræmme væk ved hjælp af en lommelygte. Gå videre og møde spøgelset af en spurv. Da det er et spøgelse, er det ikke følsom over for hverken kvalme eller blødning. Vi bliver nødt til at bruge alle deres magiske evner.

Rock bolden med hjælp af "Nagasaki", og derefter ansætte den fremmede sonde, der kan tage dig på knappen. Vi mødes to vagter rettede med dem på enhver mulig måde. Endelig får vi i den intestinale segment, hvor er placeret bomben. For at åbne dens mekanisme, evnen til at bruge den Bard. Neutraliserer eksplosiv mekanisme. Vi går til Clyde, mødes der med kokken, som igen er nødt til at vinde kampen. Nyder endelige dialog med deltagelse af den legendariske Morgana Frimana.

forræderi

Det viser sig, at alle de problemer af skyldige ondsindet Kenny. Gå til butikken, og hvordan man rufferi før den sidste kamp med ham. Kenny er ikke så mange liv, ligesom alle chefer, men problemet er, at han kan komme til live fire gange i træk. Vi smider det så meget som muligt de negative virkninger af at bruge alle indkøbte potente midler. Til sidst kaste fjenden, skal du bruge "Dragon brøl".

Så du har fuldført den vigtigste opgave i spillet, "South Park". Stick skæbne (passagen var næsten helt helliget hendes søgning) fundet. Alle fjender besejret. Hvis der efter den endelige kreditter du stadig har spørgsmål, gør ikke ondt at starte spillet igen: vælge den anden side af konfrontation, vil være i stand til at lære mange nye ting.

Du vil helt sikkert blive husket for spillet, "South Park". Passage kræver ofte ikke kun opfindsomhed og kløgt, men også viden om handlingen i den oprindelige tegneserie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.