ComputereComputerspil

GTA 4: snydekoder til spil

Praktisk, der snyder for hver computerspil, der giver dig mulighed for at få nogle fordele, avancerede funktioner, og så videre. I de fleste tilfælde er koder administreres forholdsvis let og hverdagskost: du skal bare opdrage konsollen og indtast den kommando, du vil, så vil det blive aktiveret. Men i GTA 4, er situationen helt anderledes. Her opfundet en temmelig interessant system af koder, der kan virkelig er interesseret i alle. I denne artikel vil du finde ud af, hvad der er i GTA 4 cheat, hvordan du indtaster og du for det vil i sidste ende være.

Hvordan deltager cheat?

I GTA 4 cheat, som du allerede forstået, indførte vi en speciel, unik måde. Og du har brug for at vide, hvordan man gør det, for at få adgang til dem. Så for at bruge nogen kode, bør du få en mobiltelefon. På det du har brug for at ringe til et bestemt numerisk kombination og tryk derefter på knappen opkaldet. Hvis du gjorde alt rigtigt, telefonen viser en rekord, at koden er aktiveret. Der er en meget god egenskab, som du bør vide. Det er sandt, at koden indtastes er gemt i telefonbogen på telefonen, og du kan bruge det meget hurtigt, vil være nok til at komme i den bærbare computer, og klik på det ønskede nummer. Nu hvor du ved, hvordan man bruger snydekoder i GTA 4. Det er tid til at komme i nærkontakt med nogle grundlæggende koder.

Koder til GTA 4 spil

I GTA 4 cheat er ret forskellige, så der er ingen mening at liste alt. Nok til at være opmærksom på de mest populære, som anvendes oftest af spillere. For eksempel, hvis du skriver i telefonnummer 482-555-0100, så Niko, hovedpersonen, fuldt restaureret sundhed skala - du behøver ikke at lede efter sundhed packs til at helbrede. Det samme kan gøres med den rustning, hvis dial 362-555-0100. Og, selvfølgelig, en af de mest populære snyde er en, der kaster dig en politi jagt hale. For at aktivere den, skal du ringe til telefon 267-555-0100. Dette er naturligvis ikke alle de snyder, der er tilgængelige i spillet. Der GTA 4 cheat, koder, der tilføjer et komplet sæt af en bestemt type våben, der ændrer vejret, som giver dig adgang til en bestemt transportform , og så videre.

en særlig kode

Vi bør også tale om kombinationen, som ikke gælder for alle andre koder. Som du ved, er snyde koder til GTA 4 indtastet på mobiltelefonen af hovedpersonen, men koden er anderledes. Den åbner på dit kort placeringen af alle hemmelighederne, men behøver ikke at indtaste det på telefonen. Så snart du vil have mulighed for at sidde ned ved computeren i spillet, skal du åbne din browser og gå igennem det til www.whattheydonotwantyoutoknow.com hjemmeside, så vil du blive kendte placeringer af absolut alle hemmelighederne.

Konsekvenserne af brugen af bedrager

Som du ved godt, at forbyde spillerne at bruge cheat, ingen kan. Denne funktion er tilgængelig for alle, og alle beslutter for sig selv, den har brug for det eller ej. Dog besluttede udviklerne ikke at sidestille de bestræbelser ærlige spillere og snydere, så hvis du bruger koden, så vil du ikke have en chance for at afslutte spillet et hundrede procent. Den omstændighed, at anvendelsen af visse snyde deaktiverer muligheden for at opnå konkrete resultater, som er nødvendigt for dig at have gennemført spillet helt. Så hvis du ønsker at bruge koderne bare for sjov, tilbage før du bruger dem, men i hvert fald ikke efter. Derefter kan du slappe af, nyde udødelighed, manglende retsforfølgelse, en bred vifte af våben, og derefter starte fra det sted, hvor du gemte, og fortsætte tidens gang uden snyd. Og så vil du have alle chancer for at få et hundrede procent overføre alle resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.