ComputereComputerspil

Fejl XRay Motor: beskrivelse og eliminering

Spil på computeren - en fantastisk måde at "slå tiden ihjel", have det sjovt og bare slappe af. Selv uden at være en inkarneret gamer, folk har ofte deres egne præferencer i geymdeva. Nogen der kan lide skydespil, kan nogen ikke leve uden strategien.

Tilbage i 2006, begivenheden var en reel udbytte af STALKER: Shadow of Chernobyl. Spillet har fået millioner af fans over hele verden. Den seneste version, Call of Pripyat, udgivet i 2009, hvorefter antallet af fans af spillet er steget dramatisk: Tjernobyl atmosfæren er så fascinerende, at selv voksne kan bruge timer på hende.

Desværre er der mange brugere klager over, at det XRay Engine fejl ikke tillader dem at få nogen glæde af spillet. Hvad er grunden til dens udseende, og hvordan man kan slippe af med det? Det er dette, og er dedikeret til vores artikel.

Hvad er XRay?

For at lære om hvordan man løser problemet, du har brug for mere for at forstå dens egentlige årsag. Lad os starte med det faktum, at XRay - det er et spil motor, der bruges i alle dele af "Stalker".

Det blev skabt specielt til dette spil, og det skete helt tilbage i 2001. Da projektet STALKER selv var ligefrem episke "langvarig", så han lyset først efter fem år. Først er udviklere forventes at bruge det udelukkende med DirectX 8, men til udgangen af den første del af trilogien, det tilføjet understøttelse af DirectX 9. I 2008, da det blev annonceret udgivelsen af den langmodighed "Clean Sky", tilføjede til den 10-th udgave.

Endelig "Call of Pripyat" fik også, DirectX 11. Men givet nogle "ruhed" i koden i spillet, frigøre, det fulde potentiale af den 11. udgave af motoren ikke var i stand til.

Hvad har været den manifestation af fejl?

Denne gang med noget at forvirre. Spillet pludselig stopper, så er der fly til skrivebordet. Da beskrivelsen af fejlkode, dialogboksen viser en stor bille, er det XRay Engine om fan-fora ofte omtales som "grønne svøbe" og "bille katastrofe."

Men nok af teksterne. Hvad er grunden til fremkomsten af "bug"?

årsager til

Ak, men et klart svar på sådan et brændende spørgsmål gør simpelthen ikke. Udviklerne af GSC er ikke specielt kommenterede grundene, selv i den periode, hvor virksomheden er der stadig, og nu at håbe på de detaljerede svar på alle meningsløst.

"Trial and error" metoden, blev det konstateret, at der ofte "flyve" spil på computere af de brugere, der ikke har installeret de nyeste drivere til et videokort. Så hvis du ikke ved, hvilke specifikke version af softwaren installeret på din maskine, er det tid til at opdatere den.

Vi opdaterer selve spillet

Hvis du har set fremkomsten af "Clean Sky", er perfekt huske alle de "smigrende" skældsord som spillere blev tildelt udviklere. Og det var for det! Spil og faktisk var det helt umuligt, og XRay Engine fejl var flere "blomster"!

Hvorfor er kun de udødelige snigskytter og helt tom "Mørk Valley"! Normalt spil viste sig kun med tilføjelse af 1.5.04, alt bortset fra at der er foretaget til de tidligere versioner ikke virkede. Kort sagt, hvis du har adgang til internettet, skal du ikke være doven og gå til udviklerens hjemmeside. Alle eksisterende pletter på alle serie af spillet der, så de kun behøver at hente og installere. I dette tilfælde vil XRay Engine fejl i "Stalker" sikkert synes meget mindre hyppigt.

piratkopierede versioner

Da udviklerne ikke er for hensyn til de interesser, slutbrugere, mod uautoriseret kopiering spillet for at beskytte den berygtede StarForce systemet. Ikke overraskende mange brugere foretrækker at downloade NoDVD selv når i deres hænder er der en licens disk med spillet.

Desværre er mange af disse "tabletter" som tiden forårsage fremkomsten af XRay Engine fejl. Hvad hvis du ikke ønsker at ødelægge StarForce operativsystemet, men også til konstant at se den "grønne bug" også brænder ikke med ønsket?

Ak, den ene vej ud. Køb spillet på Steam. Da denne butik digitalt indhold, spillet er også tilgængelig til oversøiske brugere (som StarForce er forbudt i princippet), så problemet du netop forsvundet.

andre årsager

En anden vigtig faktor, der kan bidrage til fejl kan være din computers hardware. For nye eller gamle komponenter kan meget vel ikke komme sammen med den gådefulde ukrainske motor, så vil du hele tiden forfølge XRay Engine fejl. "Call of Pripyat" er i øjeblikket den mest "friske" version af spillet, hvor jernet er fundet mindre ofte et problem. "Shadow of Chernobyl" og "Clean Sky" i denne henseende, som er ældre og derfor med ny grafik, de ofte nægter at være venner overhovedet.

mode

Når "Stalker" bare er kommet ud, spillerne glæde var der ingen grænse. Spillet virkelig gav en følelse af næsten ubegrænset frihed. GG kunne gå nogen steder, at være næsten ubegrænset i retning af dens bevægelse. Som tiden gik, entusiasme svundet.

Det blev klart, at de afskårne steder udviklerne ikke vil vende tilbage, og ikke nok handling i spillet. Det var dengang, og der MODs (modifikationer af spillet), og nogle gange bringer i "Stalker" virkelig globale forandringer.

Den mest berømte var AMC-projektet, uden hvilket de spillere med erfaring nu holdt "Shadow of Chernobyl" og ikke rådgive. Nogle tilstande har været meget vellykket, nogle mindre. Men næsten alle af dem har en XRay Engine fejl. "Call of Pripyat" fænomenet er underlagt meget mindre af den grund, at de mods til dette spil en masse mindre.

Så hvis du bruger MOD, så en vej ud - til at kommunikere med sin udvikleren direkte eller skovl hundredvis af sider med fora, hvor spillerne til tider spredt gode hjemmelavede "lapper", som virkelig er i stand til at løse denne fejl under visse omstændigheder. Selvfølgelig, det håb er ikke altid muligt, som i tilfældet med XRay Engine ( «Call of Pripyat" i særdeleshed), at noget konkret er svært at sige.

snyder

Andre spillere, der synes unødvendigt kompliceret, nogle niveauer er ofte for afhængige at snyde, som du kan bygge for sig selv et ubegrænset antal våben og udstyr, få deres hænder på de bedste artefakter.

Som sædvanlig, er du nødt til at betale for alt. I dette særlige tilfælde resulterer dette i tab af stabilitet af programmet, når en fejl i XRay Engine "Stalker" begynder at komme ud hver få sekunder. Hvis dette sker, skal du blot prøve at kigge efter en anden version at læse. Heldigvis i dag på internettet kan findes i tusindvis af eksemplarer. Endelig kan du prøve at bestå en vanskelig niveau fair! Måske fordi du få meget mere glæde af spillet.

"Shamanisme"

Ak, selv den mest logiske og korrekte, ved første øjekast, er de metoder, ikke når det kommer til denne spilmotor. For eksempel, hvis du ikke spiller med den "native" opløsning, kan det meget vel være årsag til denne fejl.

Din skærmopløsning er 1280x1024, men du foretrækker at spille på 800x600? Det er sandsynligt, at den "Stalker» XRay Engine synes netop på grund af dette. Skift opløsning til native (anbefales til denne skærm). I nogle tilfælde, som f.eks nemudrenyh foranstaltning medvirker til at eliminere fejl.

Nogle gange synes problemet, når du lægger for lille sidefil. Ideelt set bør dets størrelse være dobbelt så meget RAM.

Hvordan kan man øge størrelsen på sidefilen?

I virkeligheden er det ganske let at gøre. For at gøre dette, klik på højre museknap på "Denne computer" og vælg "Egenskaber" fra kontekstmenuen derefter. vælg "Avancerede systemindstillinger" i dialogboksen. Klik på "Indstillinger" under "Performance", og vælg derefter fanen "Avanceret". Så er du nødt til at trykke på "Change" under "Virtuel hukommelse", og derefter indtaste den ønskede værdi og klik på venstre knap på "OK" knappen på musen.

Indimellem spillet kan køre, hvis systemet har mindre end 512 MB hukommelse, men det er ikke værd: XRay Engine fejl og utryg "bremse" stadig ikke vil lade dig spille.

Endelig skal det siges om de særlige forhold i spillet. Det er tilrådeligt at deaktivere de ekstra elementer til at forbedre billedet. Dette gælder især udsagn, når det kommer til "Stalker Call of Pripyat". XRay Engine meget ofte optrådte i version 1.6.0, når en spiller forsøger at sætte indstillingerne maksimal kvalitet.

Og en anden driver. Ikke så sjældent, at en fejl irriterende for brugere på en computer, der har et diskret lydkort. Prøv at opdatere driverne på det, og i særligt vanskelige tilfælde - frakoble enheden fra "Control Panel". Advarsel! Gør dette omhyggeligt, fordi ellers kan du miste bare lyden på computeren.

Hvad kan man sige i afslutningen af vores fortælling? Vi ønsker dig til eventuelle fejl ikke forstyrrer dig at sætte nye gaming poster! Vi håber, at vores anbefalinger vil hjælpe dig i denne sag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.