ForretningLandbrug

De mest produktive racer af gæs

Goose - Fuglen, som længe har været værdsat og dyrket i Rusland. Enhver måltid i en velhavende familie og særlige feriedage bønderne ikke undvære de nationale retter af denne mørt kød. Gås med æbler og gyldenbrun grød findes i alle russiske eventyr. Hvorfor er denne fugl så elsket? Lad os se på den udbredte race af gæs og evaluere deres præstationer.

Gus er meget udbredt i store fjerkræbesætninger og i private husholdninger. Hurtig vægtøgning - det er kvaliteten, der tiltrækker opmærksomhed til fuglen. Selv om det er værdifuldt, ikke kun kød. Med hver enkelt forsigtig ejer kan få en stor fedt, lever, pen og vægtløs fnug. Selv pelt gås med resterne af pistolen kan klæde sig som en kanin. Dette materiale er perfekt til at gøre podstezhki vinter tøj.

Kendskab til de mest lovende racer af gæs, kan du få et godt afkast af deres dyrkning. Da denne fugl kan spise græs, er det store forbrug af foder ikke påkrævet. Det betyder, at investeringen vil være minimal. Nok af en gås gæslinger vokse 5-7 til fuldt ud at få dækket sit indhold og modtage omkring tres kilo lækre kød. Hver enkelt inden for to måneder fra den lille kylling bliver til en statelig fugl vejer fire kilo uden megen indsats på den del af ejeren.

De små lodder dyrkede de mest avancerede kød racer af gæs. Disse omfatter Gorky, Toulouse, Kaluga, arzamazskaya, Tula, holmogorskaja, stor grå, italiensk hvid, Kuban, obroshinskaya og kinesisk. Vi vil tage et nærmere kig, kun to arter.

gæs Kholmogory

Denne fugl er kendt for hver person fra den tidlige barndom. Det blev prototypen af en karakter i et eventyr "Gæs-svaner". Holmogory er særligt værdifulde kød racer af gæs. Fuglen har en smuk farve hvid, grå og brogede eller grå. Særpræg forbundet med et givet individ er:

 • stort hoved let langstrakt øjne skelende fra den lille pande rynker;
 • lange næb med en udtalt pukkel og bump på toppen, mørk rød eller lyserød-gul farve;
 • Stor læder fold placeret under næbbet;
 • "Swan" hals nå en længde på 70 centimeter;
 • bred og lige ryg og bryst, er der to folder af fedt under maven;
 • store poter pink-gul farve.

Goose Kholmogory racen kan bringe 13-40 æg om året, som hver vejer omkring 200 gram. Dette er en meget ansvarlig mor og smukke høne. kalve vægt i en alder af fem måneder når op 8-12 kg for særlige opfedning.

Lind gæs

Denne race er almindeligt kendt som Gorky. Det blev opnået ved at krydse Solnechnogorsk, Gorky og kinesiske gæs. Lind gæs tilhører kategorien af tunge fugle og værdsat for god reproduktion kvalitet og en stor stigning i kød. Deres særlige kendetegn er:

 • et stort hoved med shishkoobraznym udvækst i panden;
 • brogede fjerdragt, grå eller hvid;
 • meget stærk og buet næb, hvorunder er læderagtig fold;
 • runde, store øjne lyse blå;
 • massiv, udbredt og lang krop med en hudfold på maven.

Hver gås kan bringe 30-45 æg om året op til 150 gram. Skraveringen bør udføres i en inkubator, som hos kvinder underudviklet instinkt inkubation. I en alder af seks måneder, gæssene vejer omkring otte kg. Lind gæs er ikke krævende at tilstedeværelsen af reservoiret og vokse godt i lukkede penne uden græsning i græsgange.

Ønsker at få en hurtig vægtforøgelse af fugle af enhver race, bør du reducere brugen af urter og øge mængden af korn foder. Et godt resultat opnås ved brug af en specialiseret vitamintilskud, der fremmer fuld udvikling og reducere sygelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.