ForretningLandbrug

Vi forstår, hvor meget hønen udrugning æggene, og hvilke betingelser det skal gøre for at skabe

Kyllinger - nyttige kæledyr at passe, som kræver en forholdsvis lav pris. Men profit fra deres evne til at leve ganske stor. Dette og æg, og kød, og hvis det er nødvendigt, og fjer puder. Desuden kan kyllingerne også reproducere sig selv ved at inkubere æg. Et interessant spørgsmål er, hvor længe høne ruger æggene og hvor hurtigt du kan få dig en kylling afkom.

Sådan bestemme høne

Før regne ud, hvordan at klække hønseæg, skal du vide, hvordan man skelner en høne fra æglæggende høner. Efter alt, vil ikke hver enkelt være i stand til at sikre den ønskede udvikling af embryoet i ægget. For at bestemme høne-mor til alle de kyllinger, du bare nødt til at tage et nærmere kig. Høne afviger lidt forhøjet kropstemperatur (for at kunne opvarme æggene), farve scallop (hun havde det mørkere). Også fuglen vil udsende specifikke lyde (kontinuerligt kvohtat) og plukker fjerene i hans mave. Hvis alle disse tegn kan ses i en kylling høne, der er helt sikkert.

vilkår

Så, hvor mange dage æggene klækker kyllingerne? Svaret er simpelt: Det er kun tre uger, der er 21 dage. I løbet af denne tid, kylling som din krop opvarmer æggene, at der ved udgangen af denne periode, hvoraf luge i bittesmå små gule kyllinger. Det bør også være opmærksomme på, at ikke alle de æg på en gang synes fugl babyer. Processen er forsinket med omkring dag. Hjælpe med at rense kyllinger fra skallen på dette tidspunkt hønen er ikke nødvendigt, vil hun klare fint.

betingelser

Forstået som en høne udrugning æggene, er det værd at pre-tænke over, hvordan man kan give det et behageligt sted at gøre det. Efter alt, denne proces er langt fra let, og tidskrævende. For nemheds skyld kyllingen er bedre til at bevæge sig længere væk fra resten af flokken, så ingen generet. Det sted, hvor en høne er rugeæg skal være varm, tør og ventileret. Tanken selv, som vil sidde kyllingen, er det bedre at lægge et blødt hø. Så det vil være bekvemt, men æggene varme. Hertil kommer, nogle gange kyllingen i et stykke tid er væk fra reden for at spise og fejre naturlige behov, og i løbet af denne tid testiklerne ikke skulle køle ned. Derfor bør mens det er en gåtur ikke være mere end 10 minutter. Men hvis hønen nægter mindst en gang om dagen til at gå, skal det tvangsfjernet fra reden til foder, vand og gå lidt.

eftertiden

At vide, hvor meget hønen udrugning æggene, er det værd at tænke over, hvad det optimale antal børn kan varme en mor høne. Murværket er bedre at sætte mere end 15 af testiklerne. Ellers opvarme kylling bare ikke nok overhovedet. Hvis kyllingen smidt ud af reden æg for nogle, skal det fjernes med det samme. Det betyder, at fosteret ikke udvikler, og ægget bare døde. Men først er det endnu bedre at røre ved. Hvis det er varmt, kan min mor-høne stadig returnere den til reden. Hvis det er koldt, skal det være isoleret med det samme.

pleje

Forstået som en høne udrugning æggene, og har ventet denne proces, er det også vigtigt i de tidlige dage til at tage sig af de små kyllinger. Første kyllinger kan begge forlade med sin mor, og for lidt tid til at flytte, indtil alle afkom luge. Hvis genbosættelse er nødvendigt at opbygge en form for reden, hvor kyllingerne vil være varmt og hyggeligt. Du kan fodre dem hakket kogt æg, drikke noget vand. Først når alle barnet blev født, kan de give mor-høne til uddannelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.