Kunst og underholdningFjernsyn

Søster Olgi Buzovoy: biografi og personlige liv

Søster Olgi Buzovoy det er det modsatte af, hvordan i karakter og udseende. Vil du vide mere om denne pige? Så bør du læse indholdet af artiklen.

Biografi: Familie

Anna Buzova blev født i juli 1988. Hendes hjemby er Skt. Hun blev opdraget i en respektabel og intellektuel familie. Hendes mor, Irina, har i årevis været en tandlæge. Men faderen, Igor Buzov modtog højere teknisk uddannelse.

Et par år efter fødslen af Annas forældre blev skilt. Piger fortsatte med at elske begge forældre lige. De blev opdraget af min mor. Og hans far havde set ham kun i weekender og på helligdage.

Vores heltinde har altid forsøgt at efterligne hendes storesøster. Hun gik også i skole med en engelsk bias, iført moderigtigt tøj.

"Dom-2"

20 januar 2006 på den berømte tv-show optrådte søster Olgi Buzovoy. Langbenet brunette med mejslet figur og strålende smil straks tiltrukket mange mandlige indbyggere soveværelser. Blandt hendes beundrere kan skelne Leshu Mihaylova, Andreya Aleksandrova og en fyr med tilnavnet Moskva.

På den mørkhårede skønhed gjorde han opmærksom og Stepan Menshikov. Det synes, hvorfor ikke? Men på det tidspunkt var han i et forhold med Aygyun Gasanovoy.

Olga Buzova havde ikke forventet, at hendes lillesøster vil gøre en splash. Den berømte blondine plejede at være centrum for opmærksomhed. Og så havde hun at gøre plads.

I den tid brugt i "Hus-2" søster Olgi Buzovoy var jeg aldrig i stand til at opbygge et seriøst forhold. Februar 17, 2006 hun annoncerede sin pensionering. Hendes beslutning ked fyre og piger overraskede. Anya havde alle chancer for at finde en soulmate i projektet "Dom-2". Hertil kommer, at denne dejlige pige som mange seere. Men sådan var hendes beslutning. Det er muligt, at Olga Buzova overtalt sin søster til at forlade projektet. Faktisk, efter denne blonde igen blive nummer et i kvindens soveværelse.

Personlige liv

Fra en ung alder Anna var omgivet af fans. Det kan dog ikke beskyldes for letsindighed. I flere år, mødte hun en ung mand. Sagen gik til brylluppet. Men en eller anden grund parret brød op.

Mange fans af "Dom-2" projekt vil vide, om hjertet Anya frit. Vi bliver nødt til at skuffe dem - et par år siden mødte hun sin soulmate. Civil mand Anny Buzovoy - forretningsmand ved navn Konstantin. Lovers tilbringer sammen er ikke så meget tid som vi gerne vil, og alt sammen på grund af de stramme arbejdsplan Knogler og Ani. De bor i St. Petersborg, i Moskva kun komme på business spørgsmål. Planerne af parret - til at købe et stort landsted og at have to børn.

foreliggende

Senest har Olya og Anya Buzova gøre forretninger sammen. Alle begyndte med åbningen af en lille butik på forfatteren (designer) smykker. Kort efter starten af deres virksomhed rentabel. Til dato, pigerne har et helt netværk af sådanne butikker. For kontrakter og dokumenter fuldt ud opfylder vores heltinde.

Som konklusion

Nu ved du, når født, der gør hvad, og hvem der er levende søster Olgi Buzovoy. Vi ønsker Anna en forretningsmæssig succes og familie lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.