Mad og drikkevarerOpskrifter

Frokost i en fart: en suppe opskrift fra fiskekonserves

Hvad hvis at forberede et helt måltid er ikke tid nok? Efterlad ikke uden tæt aromatisk første kursus. I denne situation vil frelse være hurtig suppe opskrift fra dåse fisk. Dens forberedelse tager mindre end en halv time, og resultatet vil behage hele familien.

suppen vil tilberede nogle af de fisk?

At vælge fiskekonserves suppe - det er et spørgsmål om smag. Teoretisk kan du bruge en hvilken som helst, er der i dit køkken. Traditionel variant - Makrelgedde, sardinela og andre kolleger i olien, vil passe til suppen som laks eller tun i egen saft. Nogle husmødre foretrækker at bruge til suppe brislinger eller sardiner i tomatsovs. Hvis det ønskes, i en suppe, kan du blande flere typer af fiskekonserves eller tilføje dåse fisk og skaldyr.

Suppe af fiskekonserves: en opskrift klassiker

Først ren og sat til at koge kartofler. På dette tidspunkt, forberede gulerødder og løg. Grøntsager skal rengøres, hakke og steges i solsikkeolie. Åbn dåse fisk og male dem til en ønsket tilstand. Nogle kan lide suppe med stykker af fisk, nogle foretrækker at banke dem til sammenhængen i kartoffelmos. Når kartoflerne er kogt indtil halvdelen (15 - 20 minutter), tilsætning dertil gulerødder, løg og fisk. 5 minutter før klar til at komme ind i krydderi. Monter nogen universel krydderier eller en blanding til suppe. Sådan en suppe opskrift fra dåse fisk kan også indeholde tomat. Tomater kan være stegt med andre grøntsager, sat i midten af madlavning friske eller pulverform til at erstatte tomatpuré. Før start på suppen, kan du tilføje grønne løg, vil det gøre det endnu mere ligner øret. Men bemærk, at den skarpe lugt af denne grøntsag ligesom det er ikke alt.

Andre muligheder for supper fiskekonserves

Hvis det ønskes, er det muligt at forbedre nogle af de suppe opskrift fiskekonserves. Ingen værre parabol du får, når du tilføje lidt korn. Bedste ris eller byg. Nogle husmødre foretrækker boghvede. Enhver af disse komponenter skal koges separat og tilføje dem til midten af madlavning. Det har en rigtig god idé for dem, der foretrækker en smukt dekoreret suppe opskrifter med billeder kan bruges som en kilde til inspiration. For eksempel kan en snap regnede skåret grøntsager. En anden rigtig god idé - at tilføje til den sidste fase af kogeplader snittede oliven eller oliven, udstenede. Du kan også koge fiskesuppe fra dåsemad på den måde af kød Halofyter og tilføje til det, ud over oliven, lidt finthakket pickles. Hvis det ønskes, kan man ændre suppe opskrift af fiskekonserves før dagens første måltid puré. Det er nok bare at male det færdige fad med hjælp af en foodprocessor eller blender. Suppe kan tjene til tabellen, drys med revet ost og opvarmes, således at det smelter. Det vil også være en fantastisk tilføjelse croutoner eller små hjemmelavede croutoner. Hvis meget lidt tid, kan du forenkle opskriften - i stedet for bruneret grøntsager tilføje finthakket løg i en frisk slags i bouillon i midten af madlavning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.