Mad og drikkevarerOpskrifter

Den traditionelle opskrift Kornik

Kurnik betragtes indfødte russisk fad. Ifølge historiske referencer, det tjente selv på det kongelige bord. Sig selv Ivan Grozny var ikke utilbøjelig til at disse ting smager sødt. Ønsker du at behage familie som lækker mad? Så huske opskriften Kornik.

Hvad dej vælge?

Hver værtinde deres metode til fremstilling af kagen. Derfor kan dejen vælges i henhold til deres egen smag. Prøv at blande surdej på Kurnik, en opskrift , som er meget let. De rigtige produkter vil altid være i køleskabet: æg i mængden af 4 stykker, glas enhver fermenteret mejeriprodukt (yoghurt, syrnet fløde, yoghurt), smør, bagepulver eller sodavand, en knivspids salt og et par spiseskefulde sukker.

Blødt smør, bland med æg og pisk grundigt. Særskilt, føje til yoghurt sodavand. Hvis du bruger bagepulver, blot tilføje det til melet. Sætte yoghurt med æg blanding, sukker, salt falde i søvn. Næste, støvtætte og tilsæt mel. Ælt dejen på en blid konsistens.

Kurnik at lave mad, du kan bruge gær og usyrede dej. Nogle unge husmødre er bange for at tage på sådan et parti, men der er ikke noget svært i det.

Forbered følgende produkter:

 1. Æg (2-3 stykker).
 2. Et glas mælk.
 3. 50 gram smør.
 4. Sukker (nogle skeer).
 5. Salt.
 6. Tørgær (10 g).
 7. Mel (2 kopper).

Hæld gær med varm mælk eller vand med tilsætning af sukker for at starte gæringsprocessen. Vent 15 minutter, indtil en hætte af tæt skum. Pisk æg med mælk, sukker og salt. Dernæst tilsættes til blandingen af gær og olie. Hæld forsigtigt den sigtede mel, under konstant omrøring. Ælt dejen ikke er for stram: således at vægten er godt afvige fra hænderne. Husk, at det stadig skal stå et par timer og klatre godt.

Og endelig, den nemmeste løsning, hvis Kurnik opskrift virker for kompliceret, du gør tingene let købe klar butterdej. Det kan være som gær, og ikke indeholder gær. Før bagning gøre et par huller med en gaffel hen over overfladen af kagen.

Opskrift på Kurnik kongeligt

Efter at have defineret testen, begynder at koge fyldet. I traditionel Kórnik er en kompleks og flerlaget.

Du skal bruge:

 1. Kylling (hele, hver for sig eller lår filet) - omkring 1 kilogram.
 2. 5 æg.
 3. Nogle ris.
 4. Pandekager - 5 stk.
 5. Urter til din smag.
 6. Svampe (rå champignon og syltede svampe).
 7. Salt og peber.

Kog kyllingen indtil kogt, kødet var den mest bud. Hvis du vælger rå svampe, derefter steger dem med løg. Kog æg og ris. Sidstnævnte har ikke bringe det op til fuld beredskab, bør krydset være lidt fast.

Opskrift på Kurnik indebærer pandekager. Dvæle ved vi ikke stegning pandekager teknologi, fordi hver familie sin egen måde. Men prøv at gøre dem tynde, men slidstærke.

Vi begynder at samle kagen. Del dejen i to ulige dele. Rul og skære en mindre cirkel, større i størrelse end pandekager. Vi sætter en cirkel pandekage, og på det - finthakket kylling. Dette lag kan smøres mayonnaise eller creme til saftighed. Dække kylling efter pandekage, som sender blanding af hakkede greens, æg (skåret i tern) og ris. Igen, for fanden, og derefter fyldt med svampe. Gentag derefter Kylling lag og dække den sidste pandekage. Af de resterende dej rulles ud en stor cirkel og dække vores udstopning. Kanterne af kagen stramt zaschipyvaem.

Du kan lave forskellige dekorationer fra rester af dej, hvis det ønskes. I det øvre lag tager en dyb indskæring næsten hele dybden af Kornik. Ved åbningen vil vi tilføje kylling bouillon til at give en saftig tærte.

Hele bageprocessen ved en temperatur på 180 grader vil ikke tage mere end en time. I 15 minutter, indtil kogt, kan du smøre overfladen af blommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.